עידכונים

Let Me Be

New member
די, אוף, לכל המפגר*ם שלא מבינים.. כנסו

היא היתה צינית!! היא לא מעורערת בנפשה (אולי כן, אבל לפי הוידאו הזה ממש אי אפשר להגיד כזה דבר). היא מדברת על השמועות השקריות, היא מכניסה בצהובנים ובתרבות האמריקאית שנוהגת להמציא שמועות ולהאמין להן. היא מזכירה את הסיפור שלארי (המנהל) הכניס אותה למוסד גמילה ואומרת ש"שיאו זה כיאלו כל כך נכון ואתם כל כך צודקים"- או במילים אחרות, כנראה שלא היה ולא נברא ובריטני נכנסה לשם ערצונה(??). היא משחקת את עצמה טיפשה כשהיא ממש לא. היא מחוברת לקרקע ורואה מה קורה בתקשורת, ובוחרת לצחוק על זה. אם לא הבנתם שהיא צינית- אתם פשוט לא חכמים במיוחד. הקול שלה לא ילדותי ולא כלום, היא שינתה את הטון כי היא דיברה בציניות. בסוף הוידאו היא גם חוזרת לקול הרגיל שלה וצוחקת עם הצלם, אז חלאס לחיות בסרט!!

YugiBoy

New member
../images/Emo6.gif__חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח __../images/Emo6.gif

היא כל כך קורעת
ברור שהיא לא הייתה רצינית, היא בכוונה ניסתה להישמע כמו פאקצה בת 12, השאלה היא אם היא סתם הייתה במצב רוח והחליטה לצחוק על הצלמים, אם היא הייתה שיכורה או אם היא עדין לא החלימה ב100%. מחכה לוידאו הבא שהיא תדבר. (היא עוד לא דיברה בוידאו מאז שהיא יצאה מהשיקום נכון?

candyheart

New member
היא דיברה פה ושם...

בעיקר 'כן' ו'לא' ו'תודה' ששאלו אותה שאלות... וזה נראה כאילו היא סתם ניצלה הזדמנות,אני חושבת שהיא פשוט שמרה את זה בבטן והיתה חייבת לומר משהו.

SuperShiro

New member
../images/Emo122.gif שום שיכורה ושום לא במצב רוח

כמו שאמרת היא הייתה צינית, ואני אחזור ואומר בפעם ה 34324 שציניות זה אמצעי נהדר למתוח ביקורת והיא השתמשה בו בצורה מעולה. ידעתי, ידעתי שבגלל שמדובר בבריטני פתאום יצוצו כל מיני רעיונות כאלה "אולי היא הייתה שיכורה?" היא בטח על סמים", זה היה לגמרי מכוון, אנשים שיכורים לא מתנהגים ככה ולא שולטים בנימה שלהם בצורה כזו [הכוונה לשינויים בקול, כשהיא אמרה את המשפט למעריצים, ולבסוף כשהיא אמרה לצלם תודה ועוד משפט]. בקיצור, לדעתי, היא יצאה גדולה מהחיים וממש כל הכבוד לה על זה. כן, היא כבר דיברה פעמיים, בשני וידאויים מהשבוע האחרון, והיא הייתה חייכנית ביותר ונשמעה מעולה.

candyheart

New member
!!!OMG Y'all

אתם לא באמת חושבים שהיא היתה רצינית פה נכון? המחשבה שאנשים באמת עד כדי כך מטומטמים מפחידה אותי.
היא היתה סרקסטית לגמרי,חוץ מהקטע על המעריצים והקטע בסוף שהיא הודתה לצלם.זה היה ברור כמו המבטא המעצבן של הצלם שצילם אותה.
אני חשבתי שזה היה מצחיק,וממש אהבתי את המסר שהיא ניסתה להעביר פה. ציניות זאת דרך מצוינת להעביר מסר.הרי אם היא הייתנה צועקת או בוכה או משהו...היו אומרים שהיא חלשה ורעה ומשוגעת ובלה בלה בלה.ברגע שהיא דיברה בציניות, אם אנשים עדיין יגידו את זה,הם בעצמם יצאו עוד יותר טיפשים. תבינו,היא תפסה את כל התקשורת בביצים,אין להם איך לצאת פה חכמים.אם הם יקראו לה משוגעת-הם ישחקו ישר לתוך הידיים שלה,ויוכיחו שהיא באמת הרבה יותר חכמה מהם. בקיצור,אם בעקבות הוידאו הזה אתם חושבים שהיא לא יציבה ומשוגעת-אתם פחות או יותר הוכחתם שכל מה שהיא אמרה פה נכון.

candyheart

New member
תרגום למוגבלים(בצחוק כפרעליכם)

טוב,הוידאו הזה דורש תרגום,אז הנה: "היי.כו,קודם כל אני רוצה לומר תודה למעריצים שלי ואני לא יכוללה לחכות שכל החומר שלי יצא,אני ממש ממש מתרגשת!" |תחלית ציניות| וגם אני רק רוצה לומר שאני ממש מתפאלת מכמה שהעולם הזה נחמד,בגלל שהוא פשוט כל-כך נחמד כאילו אומייגוד!אתמול אני ישבתי שם וראיתי כמה מגזינים והם אמרו שאני בהריון וזה פשוט כל-כך נכון!כאילו אמריקה תאמינו לכל מה שאתם קוראים בגלל שאתם חכמים ואני טיפשה כאילו באמת אנשים!ואז אחרי זה אני לגמרי ראיתי גם על היו-אס-איי טודיי -בגלל שתמיד תאמינו למה שאתם קוראים-הם אמרו שאני שותה כל הזמן וזה היה כאילו כל-כך האמת,זה היה כל-כך נכון כאילו אומייגוד!זה היה כל-כך נכון!והמנג'נמנט שלי כל-כך ידעו מה הם עושים כשהם שלחו אותי לגמילה,כל-כך נכון אתם יודעים כאילו אני הולכת לבכות עכשיו בגלל שהעולם כל-כך נחמד!כאילו איזה אישה אמרה לי,היא אמרה: "בריטני לכי לאור,לכי לאור ותראי את ישו!" ואני אמרתי אומייגוד אני הולכת לעשות את זה ועשיתי וזה קרה! |סוף ציניות| תודה.תודה.אני אצתרך להשכיר אותך,אחי.אוקיי,תודה.

רחלי פ

New member
חחחחח

"אני עומדת לבכות עכשיו כי העולם כל כך נחמד באמת מישהי אמרה לי בריטני לכי לאור לכי לאור ותראי את ישו בסדר ואני כאילו אמרתי אלוהים אני הולכת לעשות את זה ועשיתי את זה זה היה כל כך מוזר". היא צודקת האנשים באמת מאמינים לכל מה שכותבים בעיתונים.

Kryptonite

New member
לא יודע מה איתכם

אבל לי היה ממש עצוב לראות את זה. עצוב שהיא כזו מרירה, למה היא בכלל טורחת לקרוא את כל העיתונים המפגרים האלה?! היא בכלל לא צריכה להקדיש להם תשומת לב בחיים שלה, היא צריכה לפי דעתי להתמקד בדברים חיוביים יותר... חבל...

אני חושבת שזה הגיע למצב

שאי אפשר כבר להתעלם מזה. היא נמצאת על כל שער אפשרי, בכל אתר אינטרנט, בכל תוכנית בידור. היא שומעת על עצמה דברים יותר ויותר מטורפים כבר המון זמן ובמאסות מאוד גדולות, והיא אף פעם לא מגיבה על זה.. הגיוני שזה יתפרץ ממנה איכשהו. אני חושבת שהיא דווקא מתמודדת ממש יפה, ברמות מפתיעות אפילו.

Kryptonite

New member
היא מדברת על עיתונים נורא ספציפיים

וגם ראינו אותה קוראת את המגאזינים האלה באחד הפפראצי. חבל. היה הרבה יותר נחמד לראות אותה מדברת קצת יותר על החומר שלה למשל, או על אפילו התינוקות שלה... ככה היא סתם יצאה ממורמרת.

xtina 4 ever

New member
יש בזה משהו.../images/Emo210.gif

אבל אחרי כל מה שהיא עברה -בגללם-, היא מרגישה שהיא פשוט חייבת להחזיר להם איכשהו.

candyheart

New member
../images/Emo45.gif

למרות שהיא בהחלט יכולה להפסיק להסתכל במגזינים באלה,גם אם היא תעשה את זה,כל החרא הזה לא יעלם.היא בעצמה אמרה שאיזה אישה באה ואמרה למצוא את ישו וכו',המגזינים הם לא המקום היחיד שמסתובות בהם השמועות,אבל הם בדרך כלל המקור...בגלל זה היא כנראה התרכזה בהם. מילא המגזינים כותבים שטויות אבל אנשים ממש מ-א-מ-י-נ-ים לזה,לפי הוידאו זה נראה שזה מה שהכי הציק לה,ובצדק,זה משגע את השכל לחשוב שכותבים עליך את הדברים הכי הזויים וכל העולם לוקח את זה כעובדה. תחשבו שנייה מה זה עושה לכם כמספרים שטויות לא נכונות על ישראל,ואנשים מאמינים. הנה דוגמא יותר קיצונית-יום השואה היום-אתם יודעים למה אנשים שנאו יהודים? כי שיכנעו אותם עם כל מיני המצאות שיהודים רעים ורוצים להשתלט על העולם. אני בשום פנים ואופן לא משווה בין המקרים,חס וחלילה.אני רק מראה לכם מה מילים,אפילו של איזה כלומניק משועמם אחד,יכולות לעשות.

Im Not Dead

New member
ובגלל זה גם בכלל הסרטון הזה

היא כבר לא יכולה להתלונן על פפארצי, היא הזמינה אותם אליה עם הוידאו הזה ואחר כך היא בוכה עליהם

candyheart

New member
זה הבעיה בכל הסיפור...

גם אני חשבתי על זה שהיא כבר לא יכולה להתלונן עליהם אחרי מה שהיא עשתה עכשיו. למרות שהיא לא מתלוננת עליהם עד כדי כך מלכתחילה,רק כשם בהמונים בלתי נסבלים ונהיים מסוכנים או שהיא בכלל מתלוננת על השמועות והביקורות שבאות בעקבות התמונות. גם באחד הוידאוים הוא אומר שהיא ביקשה ממנו כי הוא תמיד נחמד אליה ומתחשב בה...יעהי נתנה לו פרס.

YugiBoy

New member
זה לא כל כך ברור

שאם היא מתראיינת, היא קוברת את עצמה כי התקשורת שוב פעם תעשה עליה לינצ'. זה לא שהיא הביאה את זה על עצמה עכשיו ועשתה טעות, זה פשוט שנמאס לה לשתוק, שכל התקשורת ממלאת את הכיסים על חשבון החיים הפרטיים שלה. גם אם היא תגיד עכשיו לאיזה צלם את הדברים הכי מלוכלכים שיש על החיים שלה ושל כל אחד אחר, זה לא אומר שיש להם זכות לעשות עליה לינצ'ים ולא לתת לה לחיות.

candyheart

New member
אני לגמרי איתך בזה!

הבעיה היא שברגע שהיא תגיד עכשיו משהו על הפאפרצי כולם יקראו לה צבועה.גם אם הם יתנהגו בצורה הכי וולגרית שיש.זה מבחיל,זה כנראה מה שיהיה. בכל מקרה,אני סך הכל אהבתי את מה שהיא אמרה,ואני לגמרי בעדה.

למעלה