הנה התרגום../images/Emo26.gif
מידע חדש על האלבום של בריטני זה מכתב ששלח לנו פבלו, עובד של BMG בספרד, שנותן לנו מידע על האלבום החדש של בריטני, וזה מה שהוא אומר. שלום אלחנדרו: אני רוצה לידע אותך שיש לי רשימה של מפיקים איתם בריטני ספירס הקליטה שירים ושאולי הם יהיו באלבום החדש שלה, אלה הם - שון גרת', הנפטונז, פאולו דה דון (ככה קוראים לו? כי כתוב פון), סקוט סטרוצ', ג'ונתן ג'י.אר רותם, ני-יו, ג'ון לגנד, מארק בל, גיא (או גאי) סיגסאורט ווויליאם אורביט. שון גרת' יהיה המפיק הראשי והמלחין הראשי של הפרויקט. הוא נותן לזה טעם מתוחכם של R&B (קצב ובלוז), עם מוזיקה מאוד מקורית. הוא "מאמץ" את רוב המפיקים של הרגע שכבר הסכימו להצעת התכנית כדי להגיע לשיאים חדשים. הוא היה עם סקוט סטרוצ' (שעבד עם כריסטינה אגילרה, מריה קארי, ביונסה, פריס הילטון, פרגי ועוד..), הנפטונז (שהפיקו את I'm a Slave 4 U של בריטני ועבדו גם עם ג'סטין), פאולו וג'י.אר (שעבד עם דסטניז צ'יילד, 50 סנט, סנופ דוג וריאנה) ששלחו לו כמה שירים (בינהם: מרד, אהבה (באיי הבהאמה), נשק אותי בכל מקום, משוך פנימה, כולם כבר היו מוקלטים). חוץ מהשירים האלה, יש שירים חדשים שיוכלו להיות בפרויקט הסופי. לרוב השירים האלה יש השפעות אלקטרוניות שיגרמו לכולם לרקוד והם של מארק בל וגיא סיגסאורט (שהפיק את Everytime, Over To You Now ועוד כמה שירים של בריטני). יש גם שיר שנשלח ע"י וויליאם אורביט בשביל האלבום In The Zone, שיכול להיות שיקליטו אותו (בשביל האלבום החדש?). לשיר הזה קוראים: In Too Deep. ג'ון לגנד, נכנס לאולפן עם בריטני בסוף 2004. הם הקליטו 2 שירים: Finally (שבסוף נתנו אותו לפרגי לאלבום הסולו הראשון שלה) ו-What If, שיכול להיות יהיה בדיסק החדש (של בריטני). כמו שבטח הבנת, עדיין אין שום דבר בטוח. יש יותר מדי עבודה לעשות, אנחנו שומעים כמה שירים, מתווכחים על הרבה דברים. אבל אני יכול להבטיח שבריטני תחזור טובה מתמיד ותתחיל תקופה חדשה של מוזיקה. אני מקווה שתוכל לתת את המידע הזה לכל המבקרים מאמריקה הלטינית וספרד. * היו כמה מילים שלא הבנתי אז תרגמתי אותם בבבילון. אולי יש קצת טעויות באיך שכתבתי את הדברים (השמות של המפיקים למשל) אבל אני בטוחה שתבינו. את המידע על המפיקים עם מי הם עבדו לפני מצאתי ב-wikipedia.