בצהריי היום

כן כן...ממש חכם. ../images/Emo6.gif

חלילה שלא יצפה גם בפורנו. זה ממש יגמור אותו. אופס, הזכרתי את המילה לגמור ? רץ לסליחות

ואולי זה יחס של כבוד לבת הזוג שלו?

אני מניחה שכשאר בני זוג מסתובבים ביחד ומופיעה איזו בלונדה (ברונטית, ג'ינג'ית או סגלגלה) עם חוטיני, או בלעדיהם... בן הזוג לא יזיל ריר בפומבי, כי יש משהו מוזיל בהפגנה הריר הזו. אדרבה ואדרבה כשהיא לא בסביבה. וזה תופס גם לגבי בני המין השני. או במלים פשוטות, כשאת/ה נמצא לא בחברת בן הזוג ומופיעה איזו אטרקציה בסביבה להזיל ריר בפומבי ובאופן בולט יש בזה משהו צורם בעיני. זה עדיין לא אומר שלא רואים. אפשר לראות גם בלי להפוך את העניין למוקד סביבתי. זה לא אומר שאסור לו להסתכל, או אסור לו להרגיש או אסור לו לחשוב שיש נשים סקסיות בסביבה חוץ מבת הזוג שלו, אבל יש משהו לא מנומס (קשה לי למצוא את המילה המדוייקת) בהפגנה הזו. אני דווקא רואה בהתנהגות שלו איזה עידון יפה, איזו דוגמא יפה להתנהגות שאולי לא ממש מקובלת כאן בארץ. כמובן שהכל ספקולציות בסופו של דבר, רק שפשוט אין הדבר בהכרח מלמד על חנניותו, דפיקותו?!...נקניקיותו?!... וכו. חוץ מזה למה זה אמור להעמיד בסימן שאלה את גבריותו (חננה?), או את מוצלחתו המקצועית? (אחרי הכל לא סתם ציינת שהוא טייס קרב ומהנדס ועוד כהנה וכהנה. הסיפור היה יכול להתקיים גם ללא הפרטים האלה, שלא נמסרו למשל על החבר האחר בחבורה...)

deena

New member
כמה אפשרויות

גיל חשב שלא נאה לחברה בה הוא נמצא להביע את דעתו על ישבנה של הגברת. (בטעות) גיל חשב שאם יביע את דעתו או יגיב בדרך כלשהיא זה עלול להתפרש כהטרדה מינית. גיל חשב עד לאותו רגע שאת סטרייטתית אבל ברגע שכל כך התלהבת מישבנה של אותה גברת, נדהם לחשוב שאת אולי דו, ולא ידע את נפשו. גיל חשב שזה חוסר טאקט משווע שאת בכלל מדסקסת נושא כזה איתו. (כי את אישה, כי הוא נשוי, כי הוא מנומס, כי אתם עובדים ביחד(?)) גיל מכיר את הביטוי סייג לחכמה שתיקה ובחר להשתמש בה. גיל חשב, ולכן לא הגיב. אני אוהבת אנשים שחושבים.

ילוטייל

New member
עוד כמה..

גיל שכח להפעיל מערכת זיהוי עמית-טורף [ולכן לקה בורטיגו] גיל עדיין בנחילים גיל זכר איך להמריא אך שכח [לדאבונו] איך נוחתים גיל נסע לחו"ל ממש בסוף אלול

ורד 3

New member
דינה דינה דינה

בואי רגע הצידה..... יפתי ..תקראי בין השורות ותביני ..... אני אמרתי לגיל תסתכל ימינה.... לא הבעתי את דעתי בפניו ..ולא אמרתי לו שאני מתלהבת מישבנה של הגברת...(לכם כתבתי את זה כאן בשרשור...שאני באופן אישי התלהבתי מישבנה ובכלל מהלוק שלה ..זה אומר שאני דו ? רבותיי או במקרה שלך גבירתי...הבנת הנקרא באנגלית .... Rading Comprhension איך הגעת לדו ? להטרדה מינית ? ירחם השם לא דיסקסתי איתו בכלל בנושא הזה.... שוב החטא הגדול שלי היה שאמרתי לו ...."תסתכל ימינה ומעבר לזה השתררה שתיקה ! " לא דיברתי ולא שאלתי אותו שאלות בנושא ..... דום שתיקה ! אלהים נתן לך במתנה את החיים על הפני האדמה... נתן לך עיניים מדהימות שתוכל לראות ולהנות...... גם אם אתה אוכל סלט ..אפשר לצפות וגם לשתות ... העיקר .... שכל אחד יעשה כטוב בעיניו ..... תודה לך על התגובה.

ילוטייל

New member
בעניין הזה אני איתך - צודקת.

וכמה שנביט יוצר ככה יהי לנו טוב יותר. שנ"ט.

ורד 3

New member
ישששששששש לי

בבית יקב קטן ... מחזיקה בו יינות ילוטייל מאוסטרליה.... אני במקור משם ..גדלתי בין הקנגרויים ... לאן לשלוח וכמה ?

מאמי, 'תבלבלת בפורום ../images/Emo6.gif

את מחפשת את פורום. אנגלים אנגליות. WTF ? מה עם האנגלית הזו היום ? talk to me russian

ורד 3

New member
ברבוטה שלי

אני כותבת באנגלית ומדברת באנגלית למרות שיש כאן המון רוסים ברבוטה .....והאמת מבריקים ..כאלה מתוכנתים... יחצ'ו עכשיו SLEEPING ! אתה יכול עוזרת לי ?

לעזור ???

אני יכול להרדם איתך תוך 20 שניות. (לא נשמע טוב, נכון?) צריכה פתק מהרופא?
נסי לקחת ג'ינסנג (סיבירי או קוריאני) 500 מ"ג

למעלה