ואולי זה יחס של כבוד לבת הזוג שלו?
אני מניחה שכשאר בני זוג מסתובבים ביחד ומופיעה איזו בלונדה (ברונטית, ג'ינג'ית או סגלגלה) עם חוטיני, או בלעדיהם... בן הזוג לא יזיל ריר בפומבי, כי יש משהו מוזיל בהפגנה הריר הזו. אדרבה ואדרבה כשהיא לא בסביבה. וזה תופס גם לגבי בני המין השני. או במלים פשוטות, כשאת/ה נמצא לא בחברת בן הזוג ומופיעה איזו אטרקציה בסביבה להזיל ריר בפומבי ובאופן בולט יש בזה משהו צורם בעיני. זה עדיין לא אומר שלא רואים. אפשר לראות גם בלי להפוך את העניין למוקד סביבתי. זה לא אומר שאסור לו להסתכל, או אסור לו להרגיש או אסור לו לחשוב שיש נשים סקסיות בסביבה חוץ מבת הזוג שלו, אבל יש משהו לא מנומס (קשה לי למצוא את המילה המדוייקת) בהפגנה הזו. אני דווקא רואה בהתנהגות שלו איזה עידון יפה, איזו דוגמא יפה להתנהגות שאולי לא ממש מקובלת כאן בארץ. כמובן שהכל ספקולציות בסופו של דבר, רק שפשוט אין הדבר בהכרח מלמד על חנניותו, דפיקותו?!...נקניקיותו?!... וכו. חוץ מזה למה זה אמור להעמיד בסימן שאלה את גבריותו (חננה?), או את מוצלחתו המקצועית? (אחרי הכל לא סתם ציינת שהוא טייס קרב ומהנדס ועוד כהנה וכהנה. הסיפור היה יכול להתקיים גם ללא הפרטים האלה, שלא נמסרו למשל על החבר האחר בחבורה...)