בצהריי היום

מיקי 43

New member
צריך לקרא לילד בשמו

זיון אופטי זה לא עבירה. מה רע להביט להנות וללכת לטרוף בבית? ומי שאין לו בבית שינסה לטרוף אותה אולי יצליח בינתייםמי שלא מציצ יתיבש לו השפיץ מיקי

magic40

New member
כבר אמרתי לך

את כותבת מדהים ותמיד מעלה חיוך על פניי לעניין הגברבר כן יש כאלו שלא מסתכלים לא בגלל כל הסיבות שנקטת אולי כי התחת שלה לא מצא חן בעניו -עניין של טעם אולי כי זה מוכר לו מאישתו וזה כבר לא מלהיב(שבע) אולי פחד להסתכל שלא יבלוט לו השפיץ ואני ממש לא בעידן התמימות בחודש האחרון התבגרתי קצת

מאמי, הבחור חננה ../images/Emo6.gif

אין כל קשר לאהבה, מאוהב וכו' אין כל מניעה להביט בבחורה סקסית ולהודות שהיא "עושה לי/לך את זה" יותר מכך, כשהייתי הולך עם בת-זוגי אחד הדברים היותר מדליקים(אותי לפחות), לראות את המבטים הפוזלים. חחח, מה פוזלים? מריירים
זה מחמיא בטרוף. או שהוא ממש משחק אותה אהבל, או שהוא כזה. מצטער, לא מתחבר לי, "עצימת עיניים" לא פתרון לכלום. לא שם לא קיים? סתם מקשקש, אחרי לילה הזוי...

דווקא מעניין מאד ../images/Emo141.gif

נראה לי שאין לך הרבה סבלנות לאנשים עם נקודת מבט שונה משלך, אז לא אטרח להציע לך את שלי. אם טייס קרב בחיל האוויר זוכה אצלך לכינויים כמו "חננה ברמות", "דפוק" ו"פחדן", אני לא רוצה להתחיל לדמיין אפילו איזה ג'ורה תפתחי עלי כשתגלי שנקודת מבטי שונה מזו שלך.

ורד 3

New member
מר שושן

נתתי רקע כללי על גיל..מי הוא ומה הוא ..וציינתי שהוא טייס קרב ומהנדס אלקטרוניקה .... אני לא מכלילה כמו האחרים וטוענת ומסיקה ... שגבר שאוהב= לא מסתכל ופוזל הצידה (בולשיט בעיניי) תקרא שוב ... לא אמרתי שגיל הוא טייס קרב ומהנדס אלקטרוניקה = גיל הוא דפוק ופחדן... נראה לי שאתה מחפש בכח למצוא בדבריי שאין לי סבלנות לחשיבה שונה משלי .. אני פשוט לא אוהבת לוגיקה מטומטמת זה הכל... וביננו לא יפה לך להשתמש במילה ג'ורה ....אתה כזה צחור ..אתה הורס את כל הניק שלך והתדמית שלך בעיניי ..תן לי לחשוב שאתה מושלם .

Rinattt

New member
ורד...

"לא אמרתי שגיל הוא טייס קרב ומהנדס אלקטרוניקה = גיל הוא דפוק ופחדן..." אבל כולללה שאלת אם הוא: "גיל (ששמו הוא שם נרדף לשמחה והילולה ) הוא חננה ברמות ? דפוק ? פחדן ? נקניקון ? משחק אותה את הנשוי המסור לאשתו היקרה ? לא אוהב בלונדיניות ? לא אוהב חוטיני ? מה הוא עד כדי כך יבשששש ?" את מבינה ורד? לא אמרת... רק שאלת... אח"כ בשאר ההודעות שלך הפגנת את דעתך כי זה לא נורמלי ולא הגיוני ובכך את בעצם מאשרת שלדעתך גיל הוא כזה. בקיצור, כל מה שהסברת לשושן - לא תקף.

יכול מאוד להיות...

(אני יודעת) קשה להאמין...אבל אולי בחורות בלונדיניות לא עושות לו את זה... מזכירות לו את האמא המסרסרת שלו..או לכי תדעי... אולי בכלל בא לו על הקולגה מהמישרד....(-:....זאת שאכלה סלט ברוטב.... ואולי רגע לפני קיבל טלפון ממנהל הבנק.... שהזכיר משהו בניגע ליתרה בבנק...וזה מה שהעסיק אותו.... במיתחם העבודה שלי עובד בחור...שלדעת הבנות ממש ניראה טוב....ממש קוצנסוס יש סביבו... (נשואות רווקות גרושות...בקיצור כולן)... כל פעם שהוא בסביבה...הבנות פעורות פה... וואלה..לא עושה לי את זה....ניסיתי-נישבעת...דיברתי עם עצמי...ניסיתי לשכנע את עצמי...לא הולך.... כל פעם שאני מסתכלת עליו אני רואה את עיני העגל שלו....מכירה....? כשלמישהו יש בעיניים מבט של טמבל...? יש גם גברים שלא כל "אתון עם חוטיני" עושה להם את זה.... ולמזלי יש כאלה שגם בלונדיניות לא עושות להם את זה... אחרת אבוי לי...(-: ואולי....ולא להיכנס לשוק בבקשה.....(-: ....אבל אולי מאוהב בטרוף באישתו....... טוב ...עכשיו את בטח מיתגלגלת מצחוק....(גם אני...) בוקר טוב.

ב ד ר ך

New member
צר לי

בלי תמונה , קשה לי להתייחס לבעיה הקשה שהעלת כאן. בשביל מה אנחנו מסתובבים עם דור שלישי , אם לא בשביל רגעים שכאלה ??? כיצד אוכל לשפוט באם לגיל היו סיבות להתעלם./ להזדעזע מהמראה ? דרך אגב בסיפור שלך יש נעלם, מה קורה אם מאיר ? מדוע באמת לא הפנת את תשומת ליבו של מאיר למחזה המרהיב ? במה שונה גיל ממאיר ?

שיר76

New member
ואולי רק אולי

הבן אדם מאד חכם שפשוט לא רוצה להתפתות יודע שאנו חיים בעולם מלא פיתויים והכל כמעט זמין אז הוא עושה לו מחסום בראש ומראש פוסל כל פיתוי כי בדרך כלל הכל מתחיל מהדברים הקטנים ולאט לאט מתגלגלים , כמו הצצה בישבן סקסי חיוך מזמין או סתם מבט חטוף אז פשוט הבן אדם מראש קוטע את הענין כי הוא יודע לאן זה יכול להוביל.

שירלי6

New member
בכלל לא נסחפתם

כולה ראה בלונדינית בחוטיני.. אפשר לחשוב..מחזה נדיר במחוזותינו

למעלה