בצהריי היום

ורד 3

New member
אין ספק שאתה

שבלול שמבין עניין .תזחל קצת קדימה ... לגבי שאלתך ... אני חושבת שגיל מאוהב אוהב ויאהב לנצח נצחים ! ובחיים לא יביט ימינה ושמאלה לאף בלונדינית כי אז זה אומר שהוא לא ממש אוהב את אשתו ... לוגיקה מאד פשוטה ... אני הכי התחברתי למה שכתבת ... " או שהוא משחק אותה בשביל עצמו (ותחליטו אתן מה יותר פטתי) לאמור, אני אעשה כזה פרצוף ואשכנע את עצמי שהיא לא עושה לי כלום... "

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

עד כדי כך קשה לקבל את זה שאולי היא באמת לא הזיזה אצלו כלום? בוקר טוב ורדינה

ורד 3

New member
ימנית ...

תגידי את בעידן התמימות ...? חכי מותק יש לי תגובה בשבילך..... אני פשוט עסוקה עכשיו בעבודה יש לי פרוייקט קטן ... וחוזרת אלייך ...אל תברחי ....

Rinattt

New member
מצחיקולה

אני עוד מעט זזה לכיוון העיר [סידורים אוף
] אני בטוחה שיש לך מה להגיד לי אבל לא כ"כ בטוחה שתצליחי להאיר את עיניי בעיניין. אם את טוענת שהכלל הוא שעל דבר יפה מסתכלים אז בטח תביני שבכל כלל יש יוצא מן הכלל. אגב בחתימה שלך תעשי תיקון במקום תודה כתבת תודנה, התפלקה לך נ' קטנה

ורד 3

New member
הנה ממש עכשיו

נכנס למשרד גיל התותח ... פששששש כמה רציני הוא חבל על הזמן ... אז הוא מהנדס אלקטרוניקה וטייס קרב .... גיל שחרר שחרר....אל תירא אח שלי ...גם אם תסתכל על איזו בלונדינית ... נשבעת לך שאני לא הולכת לספר לאשתך... רינת חמודה ...אני לא מתכוונת להתווכח על העניין רק להאיר את תשומת ליבך ..שהקטע של להסתכל הוא נטו נטו טבעי ונקי לחלוטין בלי להשליך את זה הלאה ולפרש את זה .... הקטע של להביט לשניה שוב כפי שכתבתי הוא אינסטינקט נורא טבעי גם לגבר וגם לאשה .. זו פעולה מאד רצונית של האונה הימנית שבמוח... זה שמסתכלים לא אומר שלא אוהבים ...ראבק יש דבר יפה אז מסתכלים וממשיכים הלאה ואחרי שניה שוכחים.. לא טוחנים את זה ..פינטז עליה לא פינטז עליה.... זכותו של גיל להגיב כפי שהגיב .. לי זה נראה ביזארי לחלוטין ... כפי שכתבתי הוא אחושילינג חנון ..אבל גם חנונים שוטפים את העיניים לא ככה ? או שהוא באמת בלי אדרנלין ונטול שמחת חיים .. ואם יש לך איזו שהיא בעיה בהבנת הנקרא אני עוברת לאנגלית ...לרגע אולי זה יהיה יותר ברור.... Dear Rinattt Thank you for your response concerning the Blond Lady with the amaising underwear I have to admit that your thinking about this issue above is very naive Rinattt When a man loves a woman it does'nt mean that If He is looking towards a Blond Woman walking down the street He really wants to Fuck her or to get off her Underwear It simply means that he is alive , have feelings and emotions. thats all the story Our Brain is so composed that you can never fight against him and against his commands In other words. When a pretty woman is Passing by thake a brief look smile and have fun This is association directly also with men. Hope you understood my Philosophy And even if not I WOULD BE HAPPY TO ASSIST YOU AND EXPLAIN YOU AGAIN BEST REGARDS VERED-AND I AM NOT BLOND

כפרה, amaising ???

אולי AMAZING? נראה לך שככה אתן לך לרדת על רינתתתתת? חחחח או שיש לך WORD עם דיאלקט "אמריקאי" ?

ורד 3

New member
ראית מה זה

ככה דילגתי על האות ZZZZZZZZZZZZZ חופשי .... אבל אני מוכנה להודות כשאני טועה... וכשאני ילדה רעה להגיד תודה וסליחה כשצריך..... למרות שאני לא בלונדינית....(מה הקשר אין לי שמץ )...... תודה על התיקון נשמה טהורה .

במצבי ZZZZ ???

אולי מספיק? חחחחחח
לא להתייחס, אני אחרי 3 שעות שינה (בשבוע האחרון). העיקר שהחיים יפים...

Rinattt

New member
כפרה

להבא רק שתדע עזרה אני לא ממש צריכה
ולא הרגשתי לרגע שהיא מנסה לרדת עליי אלא להפגין חוכמה אחרי שרשור אהבל ודיעה לא לעיניין. אבל בכ"ז אודה לך
[ככה שתרגיש טוב עם עצמך]

Rinattt

New member
חמודה את, מודה לך מקרב ליבי...

על הנסיון להסביר לי באנגלית פשוטה, רק מה שלא הבנתי [עדיין] אז אולי נסי בתימנית? אין לי שום בעיה בהבנת הנקרא, להפך, ממה שהבנתי שאת חושבת שגיל לא מתנהג נורמלי [נורמלי - כפי שאת יודעת מהו נורמלי בעינייך] אני חושבת שהוא התנהג הכי נורמלי [נורמלי עבורו] וקראי את דרדר היא הסבירה יפה. אז יש לי הבנת הנקרא אבל לך יש בעיה לקבל את ה"שונה" בעינייך. הבעיה אצלך לא אצלי. לא סתם שכחת את ה-Z ואת עוד הרי לא בלונדינית
בהחלט אבל התרשמתי מהידע באנגלית קבלי ח"ח

ורד 3

New member
האקס שלי לימד

אותי דבר אחד.... תמיד אמר רוצה להיות צודקת ..יאללה תרוויחי.... ואגב כשהיינו נשואים הרבה פעמים הערתי את תשומת ליבו לדברים יפים בדרך כולל נשים...דווקא הוא אהב שאני מפרגנת ולא מקנאה... פתחתי את השרשור הזה סתם לכייף.... אם את חושבת שאני לא יכולה לקבל את השונה והבעיה היא אצלי ...מי אני ? אני אחיה עם זה בסבבה ואקבל את זה באור ואהבה..... חיבוקים נשיקות ושאר ירקות...... למסור ד"ש לטייס ...?

Rinattt

New member
אם את לא יכולה לקבל את השונה

אז למה שאלת אם הוא דפוק? פחדן? חנון? נקניקון? את כאילו מחפשת מה לא בסדר אצלו. מה שונה, מה דפוק בו. טוב עזבי העיקר שאת עם דיעותיי בסבבה
נשיקות גם לך, את הירקות אני אשאיר כי כבר אכלת סלט
ודרישת שלום לטייס אין צורך אני בטוחה שהוא שלם עם עצמו ועם דרכו טוב לו ושהוא לא זקוק לד"שים שלי או של איזו בלונדינית בחוטיני

ורד 3

New member
רגעעעעעע יה הבלה

אולי הוא אוהב תימניות .... אני אבדוק את זה מחר....חחח. נגמר לי הכח לדוש בו ... שיהנה מאשתו ויאהב אותה וישאר איך שהוא ..... העיקר שאני נהנית ממראות יפים ..... הולכת לסדר ת'ציפורניים גם להן מגיע פינוק לא ככה .....? אגב ... יש אצלי בעבודה איזה תימני ...שלא עוזב אותי רוצה שאני אטעם בכח גת מתוק ..... שאני אלעס עלים ??? אמרתי לו ...תודה אבל לא ! אמר לי .....טוב נו את אשכנזיה חנונית !

Rinattt

New member
לא רק חנונית גם פתיה

כי גת אפ'עם לא מתוק אבל אם תפסת ת'סטלה המתוק מגיע אחרי ואחרי זה את לא תגידי שקוקה קולה זה טעם החיים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Rinattt

New member
שבלולי

כנס לקונכיה קצת... לא עושה לך טוב ה
בחוץ
יכול להיות הרבה הסברים, יכול להיות שהוא בכלל אוהב תימניות? או ג'ינג'יות? יכול להיות 1001 סיבות למה זה לא עשה לו כלום... אבל זה שלו וזבשל"ו בלבד. כתבת: "אבל הוא אפססס ... גבר... זכר... ואנחנו לא רק שכולנו אותו דבר אלא גם.. מה לעשות מאוד שונים מכן..." לא כולכם אותו הדבר - צא מההכללה. וזה שהוא לא חושב\עושה כמוך לא אומר שהבחור אפס. עכשיו משהתאווררת אתה מוזמן לחזור לקונכיה.

S H B L O O L

New member
דגש קטן

אין לי כלום נגד הבחור. להפך.. הוא די משעשע אותי. "אפססס" נכתב עם "פ" דגושה- לא מהמילה אפס- ZERO, אלא אפס כמו- אופס...EPSSSS. דגש אחד קטן עושה המון הבדל... בעניין מה שאת חושבת על מניעיו של הבחור: OK, יכול להיות שאת צודקת... יכול להיות גם שלא לא???? מה זה משנה...

היי שבלול אני נוטה להסכים עם הדעה

שלך נראת לגמרי הגיונית, לדעתי מדובר בגבר בעל שליטה עצמית ואולי אולי אפילו דיי מיומן.
ואם הנשים כאן נוטות לכיוונים רומנטים ריגשיים וזה מה שעושה להן אתם היום מי אני שאשנה להן את זה. בכל אופן אני לא קונה את הדעה שהוא לא נהנה ממשהו אסתטי רק משום שהוא מאוהב באישתו, ליופי יש היבט אומנותי אלוהי ולא סביר לי שאם אכן מדובר באישה עם נתונים כה מושלמים וסקסיים שהוא לא יתרשם מהם. יום טוב איילת

S H B L O O L

New member
שמח שמישהו מבין אותי

וזאת לא הפעם הראשונה שלך... שאת מבינה אותי... תודה. שבלול.

למעלה