בצהריי היום

יערית

New member
ברור לי

אבל עדיין הערכת את דעתו/מעשיו כ"שטויות במיץ עגבניות". זו השלכה של דעתך על דעתו:)

d a n i e l s 5

New member
תדעי לעשות את ההבדל....

לא השלכה.... רק הבעת דיעה ..... ברגע שאני חושבת אחרת ממנו , אני מביעה דיעה.... וברגע שאני מסיימת במילה "דעתי" אני דפנטלי לא משליכה עליו. הבדל קטן שהוא גדול בהבנה .

יערית

New member
בהחלט יודעת את ההבדל:)

זו בדיוק מה שניסיתי להעביר לך לפני כמה ימים-דעתי בלבד, אומנם לא כתבתי בפורום דעתי,אבל בהחלט לזו היתה הכוונה. ואם הסברת לי את זה כאן יפה,מקווה שתדעי להבדיל גם את, כשאדם כותב משהו והוא לא כופה את דעתו על האחר,אלא רק משמיע דעתו ולפעמים זה מתפרש כביקורת. כפרה חג שמח שיהיה לכם

יערית

New member
שטויות

עם עוד מאמץ קטן בטוחה שתביני,אם לא, כשיצא פעם אסביר לך פנים מול פנים.

d a n i e l s 5

New member
או.קי...

ובנתיים לכי לגוגל....תלמדי קצת על המושג "השלכה" מתוך עולם הפסיכולוגיה. סתם כך לצורך העניין .

d a n i e l s 5

New member
דפנטלי !

ולהלן תיקון : כל הזכויות לסיומת "ל-ד-ע-ת-י " שייכות למצוטטת מפורום ג"ג .

דג דה גן

New member
אין שום בעיה "עם השטויות" זה

בסדר גמור וגם נאמר לי בערך 10 פעמים ביום.. יש בעיה עם ההתממות שמקורה כנראה באי הכרה מוחלטת ומובנת של הראש הגברי ומכאן ההשוואה בין הסתכלות ופינטוז על עכוזה של אישה עטוף בחוטיני לבין תמונה של דה וינצ'י במוזיאון. ניחא, לא קרה כלום. אגב, להתבוננות שלך בחלון הראוה של קונדיטוריה יש אותה משמעות כאשר את רעבה או שבעה?

יערית

New member
להכיר את הראש הגברי

זה גדול עלי,מספיק לי להכיר את הראש של הגבר שאיתי בלבד:)

d a n i e l s 5

New member
במקרה שלי....

בעניין הקונדיטוריה , לצערי אין הבדל אם אני שבעה או רעבה....עוגות תמיד מתקבלות בשמחה ובתאווה :) וכן חושבת שאפשר להסתכל על אדם כיצירה יפה ותו לו ...... וכן מתעקשת להגיד שלדעתי זה שטותי לחשוב שלהתסכל ותהפעל מיופי , או לא ....זה מה שמעיד על הזוגיות. אני יכולה להתפעל מיופי של זה או זאת....ובמקביל להיות מאוהבת בזה....לא רואה שום סתירה בעניין. ולעניין ההתממות בהכרת הראש הגברי....לשמחתי יש והיו גברים בסביבה שלי...ולשמחתי הם גם חושבים כמוני . אבל זוהי דרכך להביע את האהבה ...לאטום את העיניים ...תיסלם עליך ועל הנשים בחייך.

דג דה גן

New member
לא מנסה לשכנע אותך וזה

בסדר שאת דבקה בדעותיך. גם לא עשיתי מחקר אנטרופולוגי לגבי ההתנהגות של כל הגברים. יודע את ההרגשה הסובייקטיבית שלי. שאני מאוהב, מסופק, מרוגש ומרושש שום תחת בשום חוטיני לא יכול להסית את תשומת ליבי או לגרום לי להזיל ריר. במקסימום יכול להעריך יופי או סקסיות או כיעור, בדיוק כמו שאני יכול להעיר על צורת לבוש מוזרה או משונה , לטעמי. וכאשר אני לא... טוב... לא משנה..

maof

New member
וואלה ../images/Emo13.gif

סוף...סוף אני יודע את דעתך על חוטיני
מעוף

Rinattt

New member
מוזר...

ענית ליערית "ואם הוא הומו אז???" וכאן את שואלת אם הוא נורמלי? יקירתי... מה שנורמלי עבורך לא בהכרח נורמלי עבור אחר. כל אחד יש לו את הדרך שלו, במקום לבדוק אם משהו בו לא בסדר תבדקי מה כן בסדר. סה"כ הוא הכי בסדר, בנינו כל אישה רוצה גבר שיאהב אותה כ"כ שאפילו בלונדינית עם חוטיני מהמם לא תשפיע עליו בשום מבט או מחשבה זדונית. להיות הומו זה לא כזה גרוע עבורך אבל להיות נאמן זה גרוע בעינייך?
מצחיק...

ורד 3

New member
איזו כבדות !

כולה להסתכל זה אומר שהוא לא נאמן ומסור לאשתו .....? כשאת היית נשואה ועברת ברחוב עם בעלך ומולך עבר איזה חתיך הורס שמת רעלה על הפנים ? לא הסתכלת ? או שבזווית של העין הצצת כזה לשניה כדי שבעלך לא ישים לב ? אגב לא אמרתי שהוא לא נורמלי שאלתי שאלות האם הוא .....??? עזבי אותך רינתתתי בואי נהיה אמיתיות ...זה משהו אינסטינקטיבי ומאד טבעי להסתכל על מישהי יפה או מישהו שנראה טוב ..לא רואה בזה שום דבר רע. בסיפור שלי אני חושבת שהבחור קצת יוצא דופן ..כי באותה שעה בארוחת הצהריים היו המון גברים שישבו ואכלו .... וכולם הסתכלו עליה !!!! זה אומר שבערב שהם יחזרו הביתה לנשים שלהם הם יפנטזו על הבלונדינית....? אבל שוב זו דרך החשיבה שלך אז מי אני !!!

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

כל כך אהבתי אותו שלא הצצתי לשום מקום בשבילי הוא היה הכי מדהים שיש [היה היה היה וטוב שהיה
] כשאני אוהבת באמת שום דבר לא יזיז לי את העיניים. אני יכולה להגיד "גבר נאה" מהבחינה של רק להעביר מחמאה ותו לא. מפה ועד שזה יעשה לי משהו בהורמונים המרחק הוא גדול וענק. ושימי לב שגם את עשית הבדל בין להסתכל ולהתפעל ובין ללכת אח"כ ולפנטז בבית. אם חיים עם אדם ומפנטזים על אחר לא נראה לי שיש אהבה גדולה שם. אם מבחינים בדבר יפה ומחמיאים אז זה בהחלט נחמד אבל החבר לעבודה שלך כנראה לא חשב שהמראה מלבב כל כך. את יודעת "על טעם וריח..." אז כן אני ואת כנראה שונות, וזה בסדר והכי בסדר כי לא כל האצבעות שוות. סורי על הכבדות היום...

S H B L O O L

New member
אתן נורא מצחיקות

אתן מנתחות את הסיטואציה מנקודת הראות שלכן כנשים.... אבל הוא אפססס ... גבר... זכר... ואנחנו לא רק שכולנו אותו דבר אלא גם.. מה לעשות מאוד שונים מכן... ודאי שהיא עשתה לו את זה... יש כמה הסברים לתגובה שלו: או שהוא משחק אותה בשבילך- ורד- לאמור, מה איתך... את יודעת שאני נשוי באושר (רוצה לומר, רק שאני לא אפול במלכודת הזאת.. זה עוד יגיע לאישתי במסיבה הבאה של המשרד) או שהוא משחק אותה בשביל עצמו (ותחליטו אתן מה יותר פטתי) לאמור, אני אעשה כזה פרצוף ואשכנע את עצמי שהיא לא עושה לי כלום... ובטח גם התגובה של ורד תעזור לי בזה... מה אתן אומרות? יכול להיות? או שהכל שטויות והוא באמת מאוהב....????????

למעלה