בצהריי היום

ילוטייל

New member
בנימה מבודחת ואולי לא ממש לנושא....

אשדוד: קטטה פרצה בין שתי נשים על רקע מינוי לתפקיד יו"ר ועד הבית קטטה פרצה בין שתי דיירות בבניין משותף באשדוד על רקע המינוי לתפקיד יו"ר ועד הבית. אחת הדיירות רצתה לזכות בתפקיד, ולפי החשד פרצה לדירת שכנתה, ראש הוועד בפועל, וגנבה את תיק המסמכים של הוועד. כשהכריזה על עצמה כיושבת ראש הוועד פרצה בינה קטטה בין השתיים, במהלכה השליכו זו על זו סירי מטבח. ישר מNRG

ורד 3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

נשים נשים לך תבין ת'ראש הדפוק שלהן .......תרתי משמע !

ילוטייל

New member
ככה: פרצה לה הביתה

גנבה את תיק המסמכים פריצה גניבה הסגת גבול אחר כך ויכוח - הטלת סירי מטבח - תקיפה בנסיבות מחמירות תוך שימוש בנשק התקפי תיק המאה לתביעות באשדוד מציע מאסר עד תום ההליכים שיכינו במעצר לכולם אוכל טעים.

את יודעת נשים....

אני ממש אוהב אותן עם הטוב והפחות טוב... אבל שתדעי שגם פרות קשורות אוכלות....

deena

New member
איי איי איי

אני אמרתי שאת? אני אמרתי מה גיל חשב. (כי הוא התקשר אליי אח''כ וסיפר לי מה עשו לו בצהריים) reading comprehension indeed

ורד 3

New member
../images/Emo13.gif

גיל לא מסתכל על טוסיק עם חוטיני ...אז לא נראה לי שמחשבה זדונית כזו על דו עלתה בראשו ..... ותחשבי על זה !

מאהבבב

New member
לורד החמודה...

אומר בכנות,לא כואב לי על חוסר הצדק שנעשה לך הואיל וביקשת זאת לעצמך...אבל כואב לי איך מאה תגובות סובבות נושא כזה מטופש ואת יצאת עם טעם רע בפה... נדמה לי שבפורום הזה מסתובבים לפחות כאלף איש ומתוכם עשרה אחוז מטומטמים או שאת הצלחת לטמטם אותם...אנא השתמשי בכשרונך לנושאים רציניים ותראי כמה מסרים תקבלי המבקשים את ידך או איזה צומי ממך take it easy

לא קראתי הכל אבל חושבת

שגיל סתם חשב באותו רגע על משהו אחר או היה עסוק במשהו אחר ולא לכל דבר צריך משמעות בחיים ראה הסתכל הומו מניאק נאמן שימו פסיקים ונקודות איפה שבא לכם אבל באמת לפעמים לא צריך לדעת הכל לפעמים המילה ככה היא כן תשובה וגם המילה סתם ולא להכל יש תשובות משמעות ודברים "מאחורי הקלעים"

מיקי 43

New member
אוליי הוא בכלל הומו

וישבן של בלונדינית לא עושה לו כלום אולי הישבן של הטייס היה עושה לו יותר ורד זה שישבן ההוא עשה לך את זה אולי לשנה החדשה תוכלי לגוון

ואולי הוא יודע דבר/שניים על

בלונדיניות, הרי יש אין ספור בדיחות, כן אני יודעת חלקם ממש מרושעות על מה שנמצא אצלם באונה השמלאית של המוח, ובכלל אחת שולבשת לבן וחוטיני גם.......... מחפשת תצו'מי ולא מעבר לכך,ואותו בחור לא חושב שהיא שווה יותר מכך, כי בליבו יודע שאם פעם תקרה בפניו הזדמנות כזאת, זה יהיה נחמד, אך לא יותר מכך, "הבגדים עושים את האדם"......... ודרך אגב, טייסי קרב יצאו עם בנות הרבה יותר משיצאו לגיחות................. זוהי משנתי, ובכלל געגעתי אז באתי, המשך יום טוב לכולם/ן

ורד 3

New member
תשמע

הוא לא הומו וזה בדוק ! אמרו שאני חושבת שהוא לא נורמלי ...לא הזכרתי את המילה לא נורמלי בכתובים שלי....הוא פשוט יוצא דופן בעיניי לעומת תגובתם של גברים אחרים בסביבה.....הוא כזה שקול לוגי ורציני ...אבל זה הוא ... ולכן שאלתי האם הוא .... ? ? ? אני אדם שממש לא קשה לו לפרגן וכשאני רואה משהו יפה ... אז אני מפרגנת ומביעה את תחושותיי....בכייף..כן ירבו.. אז ראיתי אותה התרשמתי ופירגנתי לה בליבי על ה- LOOK בזה הסתיים הסיפור... הגיוון הוא לא ה-ISSUE אולי בעתיד אנערף....מישהי תעשה לי את זה .. והיה וכן מבטיחה ליידע אותכם .... בינתיים שתהיה שנה טובה ופורייה לכולנו .. אמן כן יהי רצון !

מצוטטת

New member
הארכיאולוגייה........

של העכוז... והאנטרופולגיה של החוטיני וההוא בכלל לא בא לו....... ב'לוהים ולחשוב שאני צ'כה להZביר תעצמי כל פם למה אני מיתחרפנת..........

ורד 3

New member
חולה עלייך

בכלל אוהבת את אלה שהם מחורפנים ..מחורפנות... ומי אמר שלהיות מחורפן זה רע או לא נורמלי ? את יודעת מעניין אותי עכשיו איך הפנתר המג'ונן הזה היה מגיב לו ראה את הבלונדינית עם החוטיני.... האם היה ....מתקדם בצעדים איטיים לכיוון שלה ומזמזם .... טה נה טה נה טה נה .....טננננם.... או בורח ?

למעלה