עבא די!!!

mika32

New member
כן

זה די מוזר האמת, אבל אני 167 ושוקלת 50 כך שלא יזיקו עוד כמה קילוגרמים זו אגב עוד סיבה שלא הייתי יכולה להשתתף בהשרדות אני ממש מצדיעה להם איך הם הסתדרו עם מנה אחת של אורז ליום שלם.... לא פלא שכולם שם התחרפנו

../images/Emo2.gif

יפה שאת חושבת בצורה בריאה וללא תסביכים על העלאה במשקל, בהתחשב בכך שכולן כולן כולן מוותרות על הנאת החיים הזו שנקראת מזון, ולא מבינות מה הן מפסידות. וגם אני די מבינה את השורדים, רעב יכול להטריף את האדם. אני ממש לא אוהבת את התחושה הזו וגם לא רוצה לחיות בתחושת רעב, ובטח לא לחשוב על קלוריות. אני רוצה ליהנות מהחיים, אוהבת מסעדות ובתי קפה, ולא מוותרת על כלום

בבקשה מתכון ../images/Emo238.gif

מקלפים תפוחי אדמה וחותכים לריבועים, מבשלים אותם במי מלח עד שהם מתרככים, מורידים מהאש ומסננים. בסיר אחר - שמים את ריבועי תפוח האדמה המסוננים. מוסיפים: שמן + פפריקה מתוקה + שום כתוש או שום קפוא (יש מרובעים בקופסא) + מלח + פלפל (לפי הטעם האישי) מערבבים הכל ושמים על אש נמוכה. להמשיך לערבב כמה דקות עד שכל הטעמים מתאחדים. מורידים מהאש. בתאבון

נשמע טעים

הבלי נדר אכין אומר לך איך יצא לי ואני אתן לך תמתכון שלי לרוטב פסטה

niro62

New member
איתי אני לא מאמין עליך

אני לא מאמין שאתה תוקף את הדרך הנכונה שהמשחק הזה צריך להיתנהל רק בגלל שהבן אדם שעשה את זה בצורה המושלמת הדיח אותך. די סתם לתקוף אסטרטגיה אנחנו יודעים שאתה יודע כמו כולנו שזה הדבר הכי חשוב. מה אתה עושה כאילו ריקי הדס אוהד חנוך ותומי הם דמויות שמשהוא שם עליהם. הם דמויות מזעזות ולא ראויות ואם הם בכלל יתקרבו על הגמר יקרה אסון מארץ האסונות. ריקי והדס הן אולי אפילו המתמודדות הכי לא ראויות אי פעם. די כבר אם הצדקנות שלך שנינו יודעים שמה שצריך בשביל לנצח במשחק הזה זה לדעת מי רוצה לדפוק אותך ואיך להחזיר לו מתקפה, איך לקרות בריתו ואיך לפרום אותן. אז תעשה לנו טובה תלך אם האמת שלך כמו שאתה טוען שצריך לעשות ותפסיק להעמיד פנים כאילו שאתה אוהב את הדמויות הכי לא ראויות אי פעם.

הבנת הנקרא

תקרא שוב פעם את הטור, אף אחד לא תקף את הפן האסטרטגי ההפך הוא הנכון. מצטער שאני לא עונה לכולם פה על התגובות, אין לי כוח:)

אם ההפך הוא הנכון אז...

על מה חשבת או מה שתית ביום הגמר שהצבעת לפאקינג מירית זה מעניין...

ראוייה? סוריי אני לא צופה בהופ!

אני צופה בהשרדות.. במשחק אסטרטגי נקודה! וחזרנו לוויכוח המשעמם הזה והמשעשע במיוחד שוב... על מה פאקינג מה יתנו למירית 1000000 ש"ח על זה שהיא כיבסה להם? הכינה להם לאכול? או כי היא היתה "יפה ושתוקה" על מה לעזאזל על מה, לא רק תסביר לי מה גב' מירית עשתה בהשרדות נתחיל בזה.. ואח"כ תסביר לי למה מגיע לה, טוב? חלאס לצפות בהופ חלאס! בחיי זה משעשע אותי כל פעם מחדש :)

niro62

New member
חחח סורי על התקיפה פשוט

בתור מעריץ כשאני רואה שמישהו רוצה שהדס ריקי וחנוך התאחדו ויגיעו לסוף אז זה מביא לי תג'נענע. מקווה שלא נעלבת לילה טוב :)

EnglandHooligan

New member
ואוו איתי אכזבת אותי :(

איתי אני ממש ממש לא מסכים עם מה שאתה אומר פה. אולי זיו הוא חלומי להגיע לגמר איתו,אני אישית לא מסכים,אתה צריך לדעת הכי טוב שאריק היה תחמן גדול ותוקע סכינים כולל בגב שלך ,ולבסוף זה השתלם לו והוא זכה,השאלה היא עם מי זיו יגיע לגמר ...,לך תדע אולי זיו חושב להגיע עם ליאורה שהיא חלומית בפני עצמה וריקי ...,אי אפשר לדעת רק הזמן יגיד... בכל מקרה לגבי חנוך אני לא מסכים איתך בכלל,חנוך צבוע ופתטי,איש של ערכים אתה אומר ,אז איפה הערכים האלה היו שהוא נתן לאבי מילה ואחרי זה מאחורי הגב הלך והדיח אותו,הוא שקרן עלוב ופתט שזה משרת את המטרות שלו זה בסדר ,ושלא ...אז כולם שקרנים וצבועיים. הוא ניסה את מזלו עם כל עניין השקרים והמניפולציות,וכשזה לא עבד הוא הלך וניסה את עניין הקולניות . חנוך כל כך התעצבן והתמרמר שהמשחק הלך בשבילו שהוא הגזים גם בלחיצת היד עם זיו. הרי הדס גם בגדה בו כבר בהדחה של נועה ,ושיקרה לו אבל אז הוא לא היה במצב שהוא קרוב להדחה אז הוא ממשיך להיות ביחסים טובים איתה . חנוך צבוע ונחש ואני מקווה שיודח בפרק הזה!!!

למעלה