זה רק מוכיח
שאריק עשה את הצעד הנכון אסטרטגית בכך שהדיח אותך, כי עפ"י מה שאמרת סביר להניח שהיית משתמש בטיעון הזה בגמר כחלק משיכנוע חבר המושבעים, שכביכול לא התלכלכת ויזמת הדחות אך מצד שני גם לא היית שחקן פסיבי כמו מירית וכמובן העליוניות במשימות לא הייתה מזיקה. עד כה במשחק, זיו שונה מאריק כמעט בכל פרמטר, כשהדבר היחיד שזיו עלה עליו הוא היכולת לבנות בריתות בשני השבטים כשהוא מוצא את מקור הכח והאסטרטגיה ועדיין לשלוט ולהגיד את המילה אחרונה(כמובן שגם נוח לטלכו ולשי שיגיד את המילה האחרונה ושכל האש תפנה אליו). אבל יש מחיר לכוחנות שלו ואני מאמין שהוא ישלם עליה בפרקים הקרובים(אם לא הדחה לפחות התרחקות של מס' חברי ברית), בניגוד לאריק שלכל אורך המשחק פעל מאחורי הקלעים, לפחות עד ההדחה של עידן, וידע לא לעורר אנטיגוניזם. כך שהשוואה הזו די מרחיקת לכת. אני בדר"כ לא אוהב את הטוויסטים הנוספים של ההפקה( עקב השם הרע שיצא להם בצדק), אבל הפעם דווקא אהבתי את הפרדת המינים, כנראה משימת החסינות הכי הוגנת בהישרדות ישראל. לדעתי אם ליאורה הייתה זוכה היא הייתה יוזמת מהלך אסטרטגי בביטחון יותר מבעבר. לגבי חצי פסלון חסינות אני לא שולל לגמרי אבל צריך לראות מה יקרה בפועל והצעד של שי עיצבן גם אותי, אני חושב שההפקה צריכה להיות נחרצת וברורה בכל הקשור לחוקי המשימות הקיימות במשחק ולחזור עליהם(זה לא הפעם הראשונה שמשקרים לגבי מהות המשימות).