עבא די!!!

cover121

New member
זה רק מוכיח

שאריק עשה את הצעד הנכון אסטרטגית בכך שהדיח אותך, כי עפ"י מה שאמרת סביר להניח שהיית משתמש בטיעון הזה בגמר כחלק משיכנוע חבר המושבעים, שכביכול לא התלכלכת ויזמת הדחות אך מצד שני גם לא היית שחקן פסיבי כמו מירית וכמובן העליוניות במשימות לא הייתה מזיקה. עד כה במשחק, זיו שונה מאריק כמעט בכל פרמטר, כשהדבר היחיד שזיו עלה עליו הוא היכולת לבנות בריתות בשני השבטים כשהוא מוצא את מקור הכח והאסטרטגיה ועדיין לשלוט ולהגיד את המילה אחרונה(כמובן שגם נוח לטלכו ולשי שיגיד את המילה האחרונה ושכל האש תפנה אליו). אבל יש מחיר לכוחנות שלו ואני מאמין שהוא ישלם עליה בפרקים הקרובים(אם לא הדחה לפחות התרחקות של מס' חברי ברית), בניגוד לאריק שלכל אורך המשחק פעל מאחורי הקלעים, לפחות עד ההדחה של עידן, וידע לא לעורר אנטיגוניזם. כך שהשוואה הזו די מרחיקת לכת. אני בדר"כ לא אוהב את הטוויסטים הנוספים של ההפקה( עקב השם הרע שיצא להם בצדק), אבל הפעם דווקא אהבתי את הפרדת המינים, כנראה משימת החסינות הכי הוגנת בהישרדות ישראל. לדעתי אם ליאורה הייתה זוכה היא הייתה יוזמת מהלך אסטרטגי בביטחון יותר מבעבר. לגבי חצי פסלון חסינות אני לא שולל לגמרי אבל צריך לראות מה יקרה בפועל והצעד של שי עיצבן גם אותי, אני חושב שההפקה צריכה להיות נחרצת וברורה בכל הקשור לחוקי המשימות הקיימות במשחק ולחזור עליהם(זה לא הפעם הראשונה שמשקרים לגבי מהות המשימות).

חבל לי על הרבה דברים, לא רק חנוך ../images/Emo7.gif

חבל לי על זיו - אם הוא יגיע לגמר הוא באמת עלול לעמוד במצב שבו עמדה נטע-לי. הוא לא טיפש והייתי מצפה ממנו לנהוג בקור רוח בכדי לנצח, וחבל שהוא מאבד את העשתונות. כאן הוא בעצם מפיל את עצמו, אז שלא יבוא בטענות אם יגיע לגמר ויפסיד. חבל לי שאף אחד לא מבין שהדס מקסימה ולא צבועה. אז מה אם היא הולכת לפי רחשי לבה? זה כנראה מצליח לה. עובדה שהיא אתנו. לשמחתי !!!! וחוץ מזה, הדס לא מעדיפה ללקק, והיא כזו תמימה שכשהיא אומרת את זה היא אפילו לא מודעת למשמעות של דבריה. פשוט נוח לפרש את זה כך. ואם היא לא תשים את השם של זיו במועצת השבט אז היא טפשה? הרי היא מחבבת את חנוך ובטח מעדיפה אותו. אז אני לא יודעת מה יהיה השיקול שלה, נחיה ונראה. אם היא מעדיפה שזיו ישאר אני יכולה להבין אותה. למה לה להסתבך איתו ולעמוד להדחה אחר כך? חבל לי שאומרים שהישרדות זה תרבות הרוע. לא ולא. אין ברירה, צריך לשחק את המשחק. גם אני בעד ערכים אבל בהישרדות? - ראו לאן זה הביא את חנוך, שלדעתי אפשר לאחל לו שלום ודרך צלחה ביום רביעי. וכן, הוא יכל בקלות לנצח, וזו אשמתו שלו אם יודח, אבל גאון הוא לא. לקום ולבנות מחסה לבד זה כאילו שמת דגל אדום מול השורדים ואמרת: אמאלה, זיו צועק, זיו מתנהג כמו בובליל, אני רוצה הבייתה
ואני ממעריצי חנוך ומצויין שהוא ערכי, רק חבל שהוא לא מספיק מפולפל. ובעצם, הוא איבד שליטה כמו זיו: זיו צועק וחנוך מקטר
ואני מקווה שאם אני אשתתף בהישרדות לא יביאו לי מעדני חלב של חברת מושמוש - אני לא אוהבת. אפשר קרמבו?

mika32

New member
לגבי זיו זה בכלל לא בטוח

שהוא ימצא את עצמו במעמד של נטע לי כי אל תשכחי שהם כבר כולם פה בארץ ואת זיו רואים שהוא מבלה המון עם הרבה מאד מהמתמודדים ויש לו די הרבה חברים אפילו חנוך חבר שלו ואני מאמינה שאחרי שהשלימו הוא יפרגן לו אם באמת יגיע לגמר הדס באמת תמימה ולצערי כל מה שהיא אומרת מתפרש לגמרי הפוך ממה שהיא התכוונה חנוך מאד כואב לי עליו הוא עדיין הפייבוריט שלי ואני מקווה שיעוף בתוכנית הקרובה כי עושה רושם שהוא נורא סובל וקשה לי לראות את זה. גם אני הייתי מעדיפה קרמבו אכלתי היום איזה שלושה

OOOO0

New member
אני בטוחה שכולם הבינו למה הדס התכוונה.

פשוט יש אנשים שנהנים לרדת על הדס ולפרש כל מה שהיא אומרת הפוך לגמרי.

mika32

New member
נכון

בעיקר אשמה לדעתי ההפקה שדואגת כמה שיותר להוציא אותה בתור "המוזרה" אני די מרחמת עליה כי היא בטח עכשיו רואה כמונו את התוכנית ומרגישה מאד לא נוח עם כל מיני דברים שאמרה.

OOOO0

New member
נכון, יש תחושה שההפקה משפיעה עלינו בעניין הזה

את הדס הם מוציאים מוזרה ואת ליעד טפשה. שימו לב איך הם מוסיפים צליל לכל יציאה שליעד אומרת, ואיך הם דואגים להראות לנו את הפרצופים שאביגיל עושה לה אחרי כל מה שהיא אומרת. הם ממש משפיעים על הרגשות שלנו כלפי המתמודדים. אני במקומן הייתי נעלבת.

mika32

New member
אני חושבת

שבכדי ליצור עניין אצל הצופים בבית ההפקה בכוונה מקצינה את ההתנהגות של כולם

OOOO0

New member
נכון. וזה ממש לא יפה מצידם.

ולדעתי דווקא להתנהגויות לא מוקצנות אפשר יותר להתחבר וגם להזדהות. אנשים מורכבים הם תמיד מעניינים יותר מדמויות חד-מימדיות.

mika32

New member
ההפקה

בכל תוכניות הריאליטי ולא רק בהשרדות פשוט משתמשת בשחקנים לטובתה ולרגע לא חושבת איך הם ירגישו עם זה אחר כך היא פשוט מנצלת אותם. מה שחשוב זה רק הרייטינג שהם יביאו באותו הרגע

שמתי סירים על האש ../images/Emo238.gif

ואני מקווה שהבישולים שלי יצאו יותר טעימים מהמסקנות שלי. ולמה? את כל כך צודקת בקשר לזיו, ואני עכשיו רגועה ושלווה. עצם המחשבה שיעמוד במעמד של נטע לי לא נעמה לי
היום קראתי בעיתון שהחבר של הדס נוסע לחו"ל והיא לא כי אסור לה בגלל הישרדות. היא אמרה שהיא עדיין לא מאמינה שקיבלו אותה
חנוך? אם הוא יודח הרוחות יסערו, לדעתי. פשוט נראה לי שהרבה ירגישו רע. אבל הוא הוא סובל, אז עדיף. כן. למרבה הצער.
באיזה טעם הקרמבו שאכלת? שלי מוקה. ואני לא אוכלת את העוגיה. לא אוהבת. רק מה? אני עצובה כי אכלתי את הכל והיום אין

mika32

New member
הדס מדהימה

אני כל כך אוהבת אותה היא כזאת צנועה וטובה אני כבר לא יודעת אם יסערו הרוחות בקשר לחנוך כי במשחק הזה לצערי מעריכים רק שקרים ותחמנות ובאמת מי שכזה זוכה כמו אריק שדווקא אותו די חיבבתי מה את מבשלת שם כל כך הרבה?
אנחנו אכלנו מה שנשאר מהסוף שבוע כל כך לא התחשק לי לבשל היום הקרמבו שלי זה הוניל הרגיל אבל אני אוהבת את כל הסוגים כולל את העוגיה

בואי נעשה החלפות, טוב?

את תאכלי את העוגיה ואני אוכל את החלק העליון של הקרמבו
הכנתי אורז עם פירות יבשים. שמתי בטעות יותר מדי צימוקים... אבל יצא טעים. טיגנתי שניצלים וגם בישלתי קוביות תפוחי אדמה, ולאחר שהתרככו שפכתי את המים והוספתי להם קוביות שום, פפריקה מתוקה, פלפל שחור ומעט שמן. הבעייה שלי שאני כבר מתעייפת וכל הזמן רוצה לישון, אבל על בישולים אני לא מוותרת

mika32

New member
בישבילך בכיף ../images/Emo13.gif

זה מעניין, הרבה מעדיפים לוותר על העוגיה
אני חייבת להגיד לך שאת ממש משקיענית! וברור שזה מעייף, בעיקר במצבך תשתדלי גם לנוח קצת.

../images/Emo13.gif תודה. גם אני אוותר בשבילך כשתרצי ../images/Emo13.gif

זו כבר מסורת לוותר על העוגיה, ולדעתי זה בגלל שאחרי שאוכלים את כיפת הקרמבו עם השוקולד והקצף הטעים, כבר לא רוצים את העוגיה השגרתית שיש לנו אותה בכל יום, כל השנה, שלא כמו הקרמבו העונתי
אני מבשלת והכל בעמידה. זה ממש מתיש. ובאמת שעכשיו יותר ויותר קשה לי. אני פשוט נהנית לבשל, אבל אם אני ממש לא מסוגלת אני שמה בקערה הרבה הרבה חסה, מוסיפה ריבועי שניצל, מלח ואלף האיים - וזה מאוד מאוד טעים. כדאי לך לנסות

mika32

New member
זה

באמת נשמע טעים וגם קל ומהיר להכין אצלי זה לפי תקופות בקיץ אין לי סבלנות לבשל אבל בחורף אני יותר משקיעה. אצלינו מוותרים על העוגייה בגלל הקלוריות אבל אני כרגע רוצה להשמין כך שלא אכפת לי

אהה

בטח, למי יש חשק בקיץ לבשל? וחוץ מזה, בחורף יותר קל. הכל שמים בסיר אחד וגמרנו. ואת נדירה, איזו אשה תודה שהיא רוצה להשמין?

למעלה