עבא די!!!

davidlev0255

New member
כן, צדיק יסוד עולם, וכשאופיר השפיל את הליצנית

הוא לא הגן עליה, מה הוא שוקיסט ? עצם העובדה שצידד באריק התכמן (שתיכמן ובעיקר דפק את החבר שלו לברית איתי) , אומרת עליו הרבה מבחינתי הוא באותה קטיגוריה של טלכו (לא אומר את האמת ) עבדאן לפחות לא משחק אותה

טוב קודם כל...

1. לפני השאגות שלך, הקפד נא על עברית תקינה.. "תיכמן" זו לא מילה בעברית מקסימום בגי'בריש אגב זה "תחמנות" (ליעד2 אתה
) 2. אתה מדבר כאילו אופיר הרים עלייה יד חח, אופיר שיחק משחק אומנם מכוער אבל משחק וחלק ממשחק הוא גם להגזים בטענות שלך, בהתנהגות שלך ובבכי שלך אין לזה שום קשר לא לעידן לא לאיגור לא למירית ולא ליואב וכו' כל שאר שבט בארו. 3. אריק שיחק משחק מופלא, וחלק ממשחק אסטרטגי זה להיות שקרן, נוכל, תחמן וכו' והדחתו של איתי היתה ברורה מראש ואף הביאה לו (לאריק) את הנצחון! ככה מנצחים בהשרדות, ועל זה יש לומר שאפו!!!!!!

davidlev0255

New member
איתי הודח בגלל עצמו!

אם לא היה חושב שהוא אסטרטג , היה עומד במשימה ומנצח היה מקומו מובטח

מעבר למלחמת חנוך זיו יש עוד שורדים.

שורדים שיוצרים עיניין ומשמעות לתהליך ולמשחק. אפשר לא לאהוב אותם להסתייג או להעריך קשה להתעלם (למעט ריקי ואוהד שלא תורמים כלום)

תורמים תגובות. קשה להתעלם מהם.

יש שאוהבים אותם ויש שאדישים אבל הם יוצרים עיניין. ואם ידיחו אותם הם יחסרו על המסך לפרק זמן מסויים. אוהד וריקי אם ידיחו אותם היום לא תרגיש בחסרונם ביום רביעי.

אנשים לא מבינים שזה ה-משחק....

משחק אסטרטגי שמצריך גם את היכולת לתחמן, לשקר, לבגוד, ולהיות הנוכל הכי גדול שיש.. זה המשחק ! מי שפועל לפי ערכים מוסר וכבוד בהשרדות דינו להיות בחבר המושבעים.. אגב איתי גם אתה לא הבנת את זה ולא בדיוק לקחת את הדחתך בספורטיביות כולל הסצנה הלא ברורה שלך בגמר מול אריק "שבועת רופאים" היה די מגוחך ידידי : ) ולגבי הדחתו של עידן חביב שהיה הפיבוריט הענק שלי בכל העונות עד כה.. הבחור מדהים, הבחור שורד.. הבחור מלח הארץ! אבל הוא לא שיחק את המשחק וסופו ודינו היה בחבר המושבעים עם כל הצער שמדובר בגבר מושלם : ) יום נעים לך.. ותודה על הפוסט, המשך כך!

אפרופו לא מסינהים מיועד לך ולאיכות סביבתית

תראו אני נמצא בקהילות מוקפות ילדים קטנים הם חושבעם שמי שמתחמן חא יודעל שחק שלוש עונו תהם רואים ולדעתם זה גועל נפש כל השחקננים האמיתים ולא מבינים מה מוצאים בהם אומרים לי מה שורד בטלכו הם מעדיפים את שי אבל מצד שני הם אמרו שהם שונאים תתחמים שאפש לשחק בלי להתלכלך בהישרדות אמרתי שאני אוהב את טלכו הם אומרים מה טוב בו מה הוא שורד הוא לא עושה כלום הום אוהבות תמיד תאלה עם הכוח הגופני תקחו למשל אל אוזי יש לו כוח והא גם אסטרטג כנל לגביי ג'יימס והיו מלא שחקנים גדולים בהישרדות האמריקאית שזכו על סמך המשחק של כמו פרווטי המלכה אמנם העדפתי את אמנדה אז אבל אני בהחלט שמח שהיא ניצחה מגיע לה בסופו של דבר או את טוד שבהחלט זכה על המשחק שלו אבל שוב אז העדפתי את אמנדה שיהא הפיבוריטית שלי מכל הזמנים ובל מקרה אני תוהה לעצמי למה הקהל בארץ לא משכיל לראות עונות אמריקאיות למה הם בניגוד לקהל האמריקאי שונאים תשחקנים האמיתיים אלה שהם לא ערכיים למה את זה לא נדע אף פעם אויל כי הישראלים מתקשים לראות אנשים שמצליחים יותר מהם גם אם זה גובל בצורה מגעילה בכל מקרה הבהרוֹתי את עצמי סליחה על החפירה

נמר שחור....

אני בטוחה שהכוונה שלך ומה שאתה רוצה לומר הוא ענייני אך תסלח לי באמת מכל הלב.. לא הבנתי מילה.. משהו בתחביר והפיסקאות שלך לא מובנות והדובדבן שבקצפת זה שגיאות שאיני מבינה מה רצית לכתוב. סליחה מראש מכל הלב!
עצה קטנה וידידותית : תשתדל לקבץ את דבריך לפסקאות אולי אני אישית אבין יותר.

הנה מתוקן

הם חושבים שמי שמתחמן לא יודע לשחק שלוש עונות הם רואים ולדעתם זה גועל נפש כל השחקנים האמיתים ולא מבינים מה מוצאים בהם אומרים לי מה שורד בטלכו הם מעדיפים את שי אבל מצד שני הם אמרו שהם שונאים תתחמים שאפש לשחק בלי להתלכלך בהישרדות אמרתי שאני אוהב את טלכו הם אומרים מה טוב בו מה הוא שורד הוא לא עושה כלום הום אוהבות תמיד תאלה עם הכוח הגופני תקחו למשל אל אוזי יש לו כוח והא גם אסטרטג כנל לגביי ג'יימס והיו מלא שחקנים גדולים בהישרדות האמריקאית שזכו על סמך המשחק של כמו פרווטי המלכה אמנם העדפתי את אמנדה אז אבל אני בהחלט שמח שהיא ניצחה מגיע לה בסופו של דבר או את טוד שבהחלט זכה על המשחק שלו אבל שוב אז העדפתי את אמנדה שיהא הפיבוריטית שלי מכל הזמנים ובכל מקרה אני תוהה לעצמי למה הקהל בארץ לא משכיל לראות עונות אמריקאיות למה הם בניגוד לקהל האמריקאי שונאים תשחקנים האמיתיים אלה שהם לא ערכיים למה את זה לא נדע אף פעם אויל כי הישראלים מתקשים לראות אנשים שמצליחים יותר מהם גם אם זה גובל בצורה מגעילה בכל מקרה הבהרתי את עצמי סליחה על החפירה ומקווה שמתישהו הקהל בארץץ יראה תאמריקאי ואניראיתי את זה לפני שזה הגיע לארץ

../images/Emo140.gif תודה שהבנת אותי ולא נעלבת ממני..

לא היתה לי כוונה כזו.. לגבי הנאמר בדבריך.. אל תשכח שזו מנטליות אחרת, פה בארץ המון פעמים נתפסת המילה ערכיות כהלוחם, זה שנפצע במלחמה, זה שתרם וכו' ומבחינת העם זה נחשב לערכי, מוסרי, הטוב, הראוי וכו' יש אנשים כאן שלא מעריכים משחק אסטרטגי, משחק חכם עם כל "התבלינים" שכוללים מה לעשות שקרים, תחמנות, צביעות, בגידות וכו' זה המשחק ואין פה מקום להתיפיפות ומבחינתי זו הדרך במשחק ועובדה שזה הניב תוצאות עד כה.. ועכשיו להשוואה עם הישרדות ארה"ב = נכון שהיו שם מנצחים "ראויים" אך אל תשכח עם מי הם הגיעו לגמר, עם "ראויים" לא פחות מהם. וברוב העונות של הישרדות ארה"ב ניצחו האסטרטגים כי זו הדרך... נשמע רע? זה המשחק!

אורישקי

New member
באמריקאית פחות ניצחו מתמודדים(דוגמאות בפנים)

"ראויים" איתן אמנם סוג של כזה אבל הוא מעריך אסטרטגיה ולא היה ממורמר או עצבני במקרים מהסוג הזה אז הוא לא נחשב וספיה אפשר להחשיב כראויה אבל גם לא ממש טום די ראוי
בוב גם ראוי וג'יי טי כנל לאריק,במיוחד כשגם ג'יי טי היה חלק פעיל במשחק האסטרטגי על כל השאר בכלל אין ויכוח בעיני

../images/Emo140.gif נמר שחור, יש לי שאלת הבהרה

תודה על ההסבר. לא הבנתי משהו. אני לא ראיתי את העונות האמריקאיות. לפי מה שכתבת הם אוהבים את אלה שלא ערכיים?

YES

את חיבת לראות אני לא ראיתי שתי עונות כי פיספסתי תעונה הקודמת לא רואה לת חדשה וזה בשמן לא נוח שווה לך רוב הזמן התחמנים ניצחו

שש עשרה

אבל תתחילי מחמש עשרה לראות אלה שתיהעונות הכי טובות ותמשיכי משם מההשם שלך רק

עונה 16 ../images/Emo233.gif

אבל היא מכילה שורדים מעונות קודמות. באופן כללי: עונות שהן חובה: 6 7 12 15 16 עונות שכדאי מאוד לראות: 2 4 9 11 18 עונות שכדאי לראות כדי להבין מה ההתלהבות ממתמודד מסוים, למרות שהן לא משהו: 1 10 14 עונות שהן לא משהו, ואין מתמודד שהוא מדובר עד כדי שהוא מצדיק את הצפייה: 3 5 8 עונה 17 שנויה במחלוקת, יש בה רמזים להתערבות הפקה, אני ממש שונא אותה אבל יש כאלה שאוהבים אותה.

למעלה