עבא די!!!

תודה לך ול- סוליד סנייק ../images/Emo13.gif

זה המון המון שעות צפייה. אני כבר מבינה שאני בפיגור איום. טוב, אחפש ביוטיוב ואצפה בהתאם להמלצות

אורישקי

New member
מסכים עם כל מה שנאמר

בעיני עדיף לך לראות את כל העונות לפי הסדר. אני הכי אוהב את עונה 12 בפער קטן מעונה 16.אבל הרוב אוהבים הכי את עונה 16 ואחריה את עונות 12 15 ו7. והכי חשוב: אל תראי את עונה 8 לפני שגמרת את עונות 1-7.אל תראי את עונה 11 לפני 10.תראי אותן אחת אחרי השניה כי הן סוג של המשך.ותראי קודם את 7,9,12,13,14,15 לפני עונה 16 הגדולה. אם תרצי קישורים לצפייה יותר נוחה מיוטיוב דברי איתי במסרים

../images/Emo13.gif

אורישקי, קראתי כל מה שכתבת ואעשה כך. אני לא רוצה להרחיב יותר כי הבנתי שאסור כאן. למקרה שארצה קישורים אפנה במסר

ProzaC4387

New member
נמר שחור על מה אתה מדבר בכלל

החמישייה הכי אהובה בארה"ב הן ג'יימס רופרט סטפני בוב קולבי וכו'. אנשים שנחשבים ל"טובים" ולא אסטרטגים. אנשים שם הם כמו אנשים פה. בסופו של דבר כולם בני אדם. האדם הרגיל שהוא לא מעריץ של הישרדות ורואה את זה כתוכנית בידור מתחבר לטובים ולא לרעים. אלה שהם מעריצים שרופים ומעריכים כל צעד אסטרטגי אוהבים את האנשים שיודעים לשחק נכון. וזה לא בהכרח להיות חרא כמו זיו. זה יותר בדוגמת אריק שאם לא היו מסתכלים על הוידויים שלו לא היו יודעים שהוא נחש לא קטן כי הוא ידע להסתיר את זה מצויין.

ProzaC4387

New member
ושכחתי את שוגר

שמסמלת את כל האנטי אסטרטגיה בעולם. חנוך נראה לידה כמו זיו. ומשום מה הציבור מת עליה. יאק.

אורישקי

New member
זה נכון אבל גם

אל תשכח שקולבי וסטפני בכל אופן לא היו שחקנים שהיו לא אסטרטגים ולא תיחמנו והכל.קולבי וסטפני שניהם שיקרו וגרמו להדחות בל הם היו מש ממש אהובים.כנל גם יאו מן,סירי וטוד. לדעתי זה גם בגלל ששם הם הבינו שאין הצבעות מפגרות בסמסים ושטויות כאלה

niro62

New member
יש עוד שורדים אהובים לא פחות

כמו: סירי, טוד, יול, איימי, ג'וני וכו.. שהם הכי רחוקים מלהיות בני אדם טיפשים וערכיים והקהל אוהב אותם המון. מה לעשות בארה"ב זה לא כמו בארץ שמחריכים את האסטרטגים להגיד וידוים מגעילים ומעליבים על מתמודדים אחרים בשביל ליצור להם תדמית של "אסטרטג רשע ומניאק" שמה יש המון אסטרטגים חמודים נחמדים מקסימים מצחיקים וכמובן חכמים שיודעים איך לשחק את המשחק

האח85

New member
איתי תקרא בבקשה יותר תגובות בפורום

1. הרוב המוחלט של הרושמים בפורום כבר הבינו את הרעיון של הישרדות והבינו שאין כזה דבר "טובים" מול "רעים", ע"פ רוב התגובות בפורום, לאנשים נמאס מהצדקנות וההתייפיפות של חנוך ושאר המתמודדים, הרי בסופו של דבר יש מקום ל-3 אנשים בגמר, נניח וכל ה"רעים" היו עפים, אז ה"טובים" היו מגרילים כל פעם את מי להדיח??? כמו שם המשחק, צריך לשרוד, והמשחק הזה הוא יותר מחשבתי מאשר פיזי (זוכי העונות הקודמות של הישרדות ישראל מוכיחים לנו את זה). להפך, לי באופן אישי נמאס לראות את כל יפי הנפש ששרים ורוקדים כל היום במקום לחשוב איך להציל את התחת שלהם. 2. לגבי חנוך- עם כל הכבוד לו שהוא נכה צה"ל, זה לא הופך אותו לקדוש ולבן אדם עם ערכים. כבן אדם הוא מצטייר בעייני כמישהו מאוד צבוע ומתנשא (וזה לא רק בגלל התוכנית, זה גם בגלל הראיון שהיה איתו באחד העיתונים). הוא טוען שהוא הולך ע"פ העקרונות שלו, אבל בתחילת העונה, הוא היה עם זיו בברית רק בשביל להיות בחונטה של השבט, למרות שהוא טען במפורש שהוא לא סובל אותו, ועכשיו כשזיו מחליט, באופן לגיטימי, לעבור ברית, הוא מתנהג כמו איזה ילד קטן ומלכלך עליו. אם זיו היה נשאר בברית של שי וחנוך, חנוך לא היה אומר לזיו מילה למרות כל ההתנהגות ה"בהמתית" שלו. לחוץ מזה (ממש כמו באח הגדול) חנוך וטל אנגלנדר עושים הצגות מול המצלמה, כמו "אנחנו לא כמוהם" "אנחנו ערכיים" וכ'ו וכ'ו.... 3. אני מסכים איתך שזיו כשחקן, מאוד גרוע, כי הוא מבליט את עצמו יותר מדיי, אבל כדמות, מזל שהוא בתוכנית. יש תחושה שבכל עונה של הישרדות מביאים את אותה הדמות: נועם טור=עידן חביב=גיא גיאור=אנגלנדר=טומי או דמויות ממש משעממות (כמו יואב מהעונה שלך, מה נסגר עם המלהקים של התוכנית הזאת????)

למעלה