איתי האפרתי
New member
../images/Emo192.gif עבא די!!! ../images/Emo186.gif
חבר אתה חופר: כולם חמים על זיו אבל זיו ממשיך לשרוד איך? מזל? אסטרטגיה? לא נראה לי. זיו, זיו, זיו, מיסטר עבדאן עושה את התוכנית והורס את התוכנית, אני לא יודע מה יותר מה שבטוח שהוא משבש לכולם את התכניות. הרבה שואלים איך זיו מחזיק מעמד שם ובכזה ביטחון? זיו משליט טרור. הוא מתנהג לאנשים כמו אל חרא, שחצן, עצלן, פשיסט, ומה שעצוב זה שזה כנראה האופי האמיתי שלו שיוצא החוצה כתוצאה מהרעב והתשישות... אבל עדיין הוא מסודר בברית בעלת יתרון מספרי, איך???? אז התשובה היא כזאת: זיו הוא דוגמא מובהקת למי צריך להושיב לידך בגמר, סוג של נטע-לי כזו שאף אחד לא באמת יצביע עבורה. טל כהן יודע את זה ושי יודע את זה, שי אמר משפט שאני אמרתי במדויק על אריק אבל עורכי התוכנית העדיפו להשאיר אותו על רצפת חדרי העריכה, הוא מודע לעובדה שזיו עושה לו את העבודה השחורה והאנשים שהוא מדיח הופכים להיות המושבעים בגמר, טוב זה חוק ידוע, אין לי ספק ששי יעדיף להשאיר את זיו במשחק למרות שכרגע קצת נפגע לו האגו והוא כדבריו לראשונה במשחק לא המושך בחוטים ואגב אם במושך בחוטים עסקינן אני ממליץ לכולם לראות את הישרדות 19, תבינו לבד אחר כך.
סדרת חינוך: אני בטוח שהרבה מאוד צופים מעוניינים לחבר איזה בלטה לפה של זיו ולצפות לסנריו הבא: טומי, אביגיל, אוהד, הדס, ריקי וחנוך משתפים פעולה ויוצרים ברית ברזל בעלת יתרון מספרי של 6 מול 5 ונפטרים מהדיקטטור...אבל דברים שרואים מכאן לא רואים משם, מי כמוני יודע. אין מצב, הדס כדבריה מעדיפה ללקק והאמת שעם המשפט הזה אני נאלץ להסכים כל עוד לא מדובר בהדס... לפי איך שאני צופה את הדברים זיו לא יודח בהדחה הקרובה, חנוך שבאמת צריך להוריד בפניו את הכובע, הבנאדם הזה ואני מדבר על חנוך הבנאדם ולא השחקן, לראשונה בתולדות הישרדות בנה מחנה משל עצמו, גאון... אבל לדאבוני ירה לעצמו כדור ברגל, במעשה הזה הוא פשוט אומר לכולם: "תדיחו אותי בהדחה הקרובה בבקשה”, למרות שאני מאמין שכך או כך הוא היה מודח בשלבים האלה של המשחק רק מכיוון שלאחר האיחוד אף אחד לא יעריך את מיומנויות הורדת הקוקוס שלך, מיומנויות הדיג שלך או את מיומנויות ההישרדות שלך, זה לא משחק של החזק שורד.כולם יודעים שהוא יכול בקלות לזכות בגמר והאנשים שציינתי לעיל לא ייתנו לזה לקרות. השבוע שמעתי ממספר רב של אנשים את הטענה שאת הישרדות הם לא יראו יותר, שנמאס להם עם תרבות הרוע הזאת שתמיד מנצחת בהישרדות, טוב זה בטח אותם האנשים שאמרו את אותו הדבר לאחר שעידן הודח והמשיכו לצפות בסדרה לאחר מכן. אבל זה לא נכון שיש רק אסטרטגיות ומזימות בהישרדות, עובדה שיש גם פינוקים.השורדים פונקו במסאז' ובאכילת מעדני חלב מתוקים שזה באמת שוס אחרי כל התקופה הארוכה בלי מזון, אבל שוב זו הישרדות תמיד יהיו אסטרטגיות ומזימות אך הפעם לדעתי האסטרטגיות והמזימות נעשו אחרי אכילת המעדנים על מי יתפוס את השירותים ראשון... השבוע חשבתי על מספר אנקדוטות:
מעניין מי יותר מתאים לפוליטיקה חנוך או שי??? חנוך הוא איש של ערכים, דבקות במטרה ודוגמא אישית, לעומת זאת שי שהוא אסטרטג, שקרן ותחמן, אז מי יותר מתאים לפוליטיקה של היום? מעניין.
מה זה הקטע עם החצי חסינות מאיפה הם מביאים את הרעיונות האלה? מה יהיה בהמשך? חצי משתתף? חצי הדחה? אולי פשוט יכתבו חצי שם ונצטרך לנחש את החצי השני?...תעשו לי טובה ותתרכזו בלהמציא משימות מאתגרות ותשאירו לצ'ארלי את החצי.
איך זה יכול להיות שליעד גרה ברמת ישי? יש לי המון חברים ברמת ישי והם ממש לא מתנהגים ככה, להפך! זה נחשב מקום מאוד איכותי, ליעד פשוט גמרה אותי עם כישורי השפה האנגלית שלה במיוחד עם ה you start my ass שלה. ובהשראת התוכנית נסיים את הטור שלי בפרסומת סמויה למעדני החלב בטעמי מוס של חברת מושמוש פשוט חשקה נפשי באיזה מעדן חלב טעים ומזין בזמן כתיבת הטור שלי, וואאאווו, טוב, אולי גם באיזה מסאז'....