עבא די!!!

../images/Emo192.gif עבא די!!! ../images/Emo186.gif

חבר אתה חופר: כולם חמים על זיו אבל זיו ממשיך לשרוד איך? מזל? אסטרטגיה? לא נראה לי. זיו, זיו, זיו, מיסטר עבדאן עושה את התוכנית והורס את התוכנית, אני לא יודע מה יותר מה שבטוח שהוא משבש לכולם את התכניות. הרבה שואלים איך זיו מחזיק מעמד שם ובכזה ביטחון? זיו משליט טרור. הוא מתנהג לאנשים כמו אל חרא, שחצן, עצלן, פשיסט, ומה שעצוב זה שזה כנראה האופי האמיתי שלו שיוצא החוצה כתוצאה מהרעב והתשישות... אבל עדיין הוא מסודר בברית בעלת יתרון מספרי, איך???? אז התשובה היא כזאת: זיו הוא דוגמא מובהקת למי צריך להושיב לידך בגמר, סוג של נטע-לי כזו שאף אחד לא באמת יצביע עבורה. טל כהן יודע את זה ושי יודע את זה, שי אמר משפט שאני אמרתי במדויק על אריק אבל עורכי התוכנית העדיפו להשאיר אותו על רצפת חדרי העריכה, הוא מודע לעובדה שזיו עושה לו את העבודה השחורה והאנשים שהוא מדיח הופכים להיות המושבעים בגמר, טוב זה חוק ידוע, אין לי ספק ששי יעדיף להשאיר את זיו במשחק למרות שכרגע קצת נפגע לו האגו והוא כדבריו לראשונה במשחק לא המושך בחוטים ואגב אם במושך בחוטים עסקינן אני ממליץ לכולם לראות את הישרדות 19, תבינו לבד אחר כך.
סדרת חינוך: אני בטוח שהרבה מאוד צופים מעוניינים לחבר איזה בלטה לפה של זיו ולצפות לסנריו הבא: טומי, אביגיל, אוהד, הדס, ריקי וחנוך משתפים פעולה ויוצרים ברית ברזל בעלת יתרון מספרי של 6 מול 5 ונפטרים מהדיקטטור...אבל דברים שרואים מכאן לא רואים משם, מי כמוני יודע. אין מצב, הדס כדבריה מעדיפה ללקק והאמת שעם המשפט הזה אני נאלץ להסכים כל עוד לא מדובר בהדס... לפי איך שאני צופה את הדברים זיו לא יודח בהדחה הקרובה, חנוך שבאמת צריך להוריד בפניו את הכובע, הבנאדם הזה ואני מדבר על חנוך הבנאדם ולא השחקן, לראשונה בתולדות הישרדות בנה מחנה משל עצמו, גאון... אבל לדאבוני ירה לעצמו כדור ברגל, במעשה הזה הוא פשוט אומר לכולם: "תדיחו אותי בהדחה הקרובה בבקשה”, למרות שאני מאמין שכך או כך הוא היה מודח בשלבים האלה של המשחק רק מכיוון שלאחר האיחוד אף אחד לא יעריך את מיומנויות הורדת הקוקוס שלך, מיומנויות הדיג שלך או את מיומנויות ההישרדות שלך, זה לא משחק של החזק שורד.כולם יודעים שהוא יכול בקלות לזכות בגמר והאנשים שציינתי לעיל לא ייתנו לזה לקרות. השבוע שמעתי ממספר רב של אנשים את הטענה שאת הישרדות הם לא יראו יותר, שנמאס להם עם תרבות הרוע הזאת שתמיד מנצחת בהישרדות, טוב זה בטח אותם האנשים שאמרו את אותו הדבר לאחר שעידן הודח והמשיכו לצפות בסדרה לאחר מכן. אבל זה לא נכון שיש רק אסטרטגיות ומזימות בהישרדות, עובדה שיש גם פינוקים.השורדים פונקו במסאז' ובאכילת מעדני חלב מתוקים שזה באמת שוס אחרי כל התקופה הארוכה בלי מזון, אבל שוב זו הישרדות תמיד יהיו אסטרטגיות ומזימות אך הפעם לדעתי האסטרטגיות והמזימות נעשו אחרי אכילת המעדנים על מי יתפוס את השירותים ראשון... השבוע חשבתי על מספר אנקדוטות:
מעניין מי יותר מתאים לפוליטיקה חנוך או שי??? חנוך הוא איש של ערכים, דבקות במטרה ודוגמא אישית, לעומת זאת שי שהוא אסטרטג, שקרן ותחמן, אז מי יותר מתאים לפוליטיקה של היום? מעניין.
מה זה הקטע עם החצי חסינות מאיפה הם מביאים את הרעיונות האלה? מה יהיה בהמשך? חצי משתתף? חצי הדחה? אולי פשוט יכתבו חצי שם ונצטרך לנחש את החצי השני?...תעשו לי טובה ותתרכזו בלהמציא משימות מאתגרות ותשאירו לצ'ארלי את החצי.
איך זה יכול להיות שליעד גרה ברמת ישי? יש לי המון חברים ברמת ישי והם ממש לא מתנהגים ככה, להפך! זה נחשב מקום מאוד איכותי, ליעד פשוט גמרה אותי עם כישורי השפה האנגלית שלה במיוחד עם ה you start my ass שלה. ובהשראת התוכנית נסיים את הטור שלי בפרסומת סמויה למעדני החלב בטעמי מוס של חברת מושמוש פשוט חשקה נפשי באיזה מעדן חלב טעים ומזין בזמן כתיבת הטור שלי, וואאאווו, טוב, אולי גם באיזה מסאז'....

davidlev0255

New member
איתי, מתפלא עליך שאתה מחשיב את עידן כטוב?!

הרי אם היה טוב במשמעות ההגונה של המשחק ולא התכחמנית , היה מצביע עבור מירית! כנ"ל לגבי הרוסי שהיה איתו , ולא מצביעים עבור אריק (התכמן התככן והבוגדן )! מיילא חבורת הלקקנים שמעריצים את עידן ואלו שטוענים שאריק עשה את המשחק ולכן מגיע לו הניצחון אבל אתה? כשעידן עף מהשבט שמחתי!

סליחה?

אומנם עידן לא שיחק את המשחק, אומנם אסטרטג הוא לא... אך הוא גבר מדהים עם ערכים וכבוד, מלח הארץ נקודה! אני מאחלת לך להיות שמינית ממנו ואמן ירבו כמותם (עידן, איתי, חנוך, מושיק ליפץ) גברים מדהימים !

האח85

New member
איזה מלח הארץ כל התוכנית שיחק אותה שיש לו

ערכים ואז הוא הצביע לאריק בגלל שהאגו שלו מנופח. (אני חושב שלאריק הגיע לזכות, אבל למה עידן היה צריך כל העונה להיות צבוע ולהגיד שהוא בעד "ערכים" וכ'ו...?)

חחחחח רגע רגע...

אתה באמת מצפה שאנשים יצביעו למירית על סמך מה ידידי? אהה נכון היא כיבסה להם ת'בגדים.. אהההה נכון היא הכינה להם לאכול..... אהההההההההההההה בטח כי היא היתה "יפה ושתוקה" חחחחח על מה יתנו לה 1000000 ש"ח על מה ג'יזס על מה, פאקינג לא הובילה מהלך 1 , לא שיחקה ת'משחק, לא הועילה בכלום פשוט כלום על מה הסיבה שבן אדם חכם/שפוי יצביע לה?! מצטערת או שאתם צופים בהופ... או שאתם ילדים בני 12 או שפשוט לא הבנתם שזו לא המטרה של המשחק "העיקר להגיע לגמר" - זה משחק אסטרטגי להיות מובלת לגמר על גביהם של אחרים זה לא לשחק זה לרכוב נקודה! זה משעשע אותי כל פעם מחדש :)

בהחלט שלל התרגומים...

לא יצליחו לתאר את מה שהיא עשתה או "שיחקה" זו היתה בדיחה שהיא בגמר ועוד מצפה לקולות... :)

אגב... כולל האנשים שהזכרתי מעלה...

לא מגיע לנצח.. הם אומנם מלח הארץ, הם גברים מדהימים אך את המשחק הם לא שיחקו נקודה! גם להם לא הגיע לנצח! אריק, נטע-לי,גל, דן מנו, נעמה, מרינה, עידן קפון, שי, זיו, טלכו, ליאורה .. זה אנשים ששיחקו את המשחק זה אנשים שהובילו מהלכים, זה האנשים שהגיע/מגיע להם לזכות!

davidlev0255

New member
נעמה ??? קפון ? טלכו?

נעמה - בזכות הטיפשות של נועם עלתה לא שיחקה כלום קפון - סתם שוקיסט מתלהם טלכו - נותן לאנשים לעשות את העבודה השחורה ונשאר מתחת לרדאר. בשבקין בטוח היה מטפל בו טוב טוב

אני מציעה לך ללכת ולצפות שוב בהשרדות 1

נעמה היתה אסטרטגית מעולה והיתה הקול השפוי של דן מנו והיא ניצחה בזכות ולא בחסד! קפון ראה את המשחק במיוחד בעונה זו שלאף אחד לא היה בכלל מושג מה הם עושים שם ומה מטרת המשחק טלכו הוא אחד השחקנים היותר טובים שיש בהשרדות ישראל, זו החוכמה למשוך בחוטים ולא למשוך אש!

אני מוכן להתערב שאם היית עם טלכו בשבט

היית גם נשבה בקסמיו. ואז הדיבור המתלהם והעוקצני שלך כלפי טלכו היה נשמע אחרת. לא יתכן שכ"כ הרבה שורדים עם תכונות אופי שונות אחד מהשני אומרים עליו רק מילים טובות. ורק אתה כל הזמן נגדו. צריך להפנים: שתכמנות ושקרים הם חלק מכללי המשחק. גם שי עושה זאת. ואם הם אומרים מול המצלמה מה הם הולכים לעשות ומדוע אז זה מבחינתי יפה מאוד. כי זה מראה שהם עושים את ההפרדה בין המשחק לחיים. תנסה גם אתה את זה.

מסכים. מכיר אותו. ניסיתי בעבר כמה שיטות.

לא מקל ולא גזר. שום דבר לא עובד. אז כבר לא מתרגש (מגיב וזהו). חבל שאיני מנתח מתחום השתלות המוח אז אולי היה סיכוי (בתנאי שהגוף לא היה דוחה...)

MagSimps

New member
../images/Emo45.gif חוץ מהקטע האחרון על בשבקין...

אני כבר הייתי מנקנק אותו כמו שצריך...אם הייתי שם...

אורישקי

New member
ועוד איך נעמה וטלכו

נעמה היא זאת שהכריעה את ההדחה של עומר בג'יבארו,וכנל זאת שגרמה לאלכס,משה ונועם להתאהב בה,להדיח את ויקה במקומה.היא הייתה הדמות הכי דומיננטית של ג'יבארו,הצילה את דן מנו למעשה בגלל שידעה שהוא לא מאיים.וכן,אם נועם לא היה כ"כ אוהב אותה הוא לא היה טיפש ונותן לה את החסינות(וגם אז רוב המושבעים היו מעיפים את מרינה)ולמרות שנועם היה כביכול חמוד היא הצליחה לגרום לאנשים כמו מושיק להעריך את המשחק שלה ולתת לה לזכות. והגאונות הזו של טלכו היא שהוא רוקם את המהלכים,מתחבב על כולם בזמן שבעלי הברית שלו נתפסים כאלו שעושים את העבודה השחורה.

davidlev0255

New member
תראי, הישרדות זה כמו שחמט, מנצח מי

שעושה פחות טעויות! נועם היה מנצח אילו לא עשה את הטעות הפטאלית, כנ"ל גם איתי ועכשיו ראו שגם חנוך עשה טעות ... טלקו הוא פרזיט

למעלה