סכמ"ש?D:

HetareFlora

New member
הוווו קאיטו שלי 3333333>

היה כ"כ כיף. אני כ"כ נשארת לישון פעם הבאה. O^O

*סוקלת*

טאמה מהממממממם!!! ): זהו. אין 50 סמסים בשבילך!!! ;=;!!! ואגחגעדחיע. אן333333> (ובאמת, לגרום לה לישון זה קשה ;;!!3>) שומן והדיאטה3> כפרעליו. :) סגג.

Grell

New member
OMGGGGGGGGGG

שני אני רוצה לאנוס אותךךךךךךךךך סם יא מוכשרתתתתת ;A;

CoralP

New member
מקסים!../images/Emo187.gif

יודעת מה עוד מקסים? הפוסטר של היקאגו בצד! XD |אובססיבית פוסטרים| לא ראיתי כזה אף פעם :O צלמי אותו בשבילי? אני רוצה לראות את כולו XDDD

נראה לי זה היה באחד הכנסים,

אבל... אני ממש לא זוכרת דוכן ספציפי. או שנה XDD אבל זה היה די ממזמן. סג

CibiHeart92

New member
%#&%^&$#^*%

לא הכנתי את עצמי לתמונה ששני מופיעה בה! התקף לב...

Kienai Negai

New member
מסכמשת :)

משהו טוב שקרה השבוע? מפגש קאסט :) ז-ז"א, הבית של תאיר O: משהו רע שקרה השבוע? שום דבר מיוחד. שיר השבוע: KE$HA - TiK ToK אני מנהיגת הפאקצות! שש! סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: DRRR שיזו צ'אן 3> איזייה 3> חרשו. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לא קראתי בילוי השבוע? מפגשקאסט 3> ציטוט השבוע? היו יותר מידי אז אני לא זוכרת XDD אבל בטח משהו שנון שגל אמרה XDD קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? החצאית של גל שסיימתי בבית, הפאה המדהימה שלי ששני עיצבה333> ו...רנקה שסיימתי. למה מצפה בשבוע הבא? לא משהו מיוחד, שוב תמונה? D:

Ayelet chan

New member
^__^

משהו טוב שקרה השבוע? קרן נתנה לי להשתמש במכונה שלה וכמעט סיימתי הכל. 3333> משהו רע שקרה השבוע? ביתספר. XD שיר השבוע: גלי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: על טבעי. 33333333> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אין~ בילוי השבוע? שבת אצל קרן! D: ♥ ציטוט השבוע? ג'ון ווינצ'סטר- 'מי יגדל את הילדים שלו להיות האנטרים?!' ...אולי אתה... XD קוספליי השבוע? אין~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הקוספליי. XD למה מצפה בשבוע הבא? לא מצפה, אבל מקווה לעבור בשלום את הבגרות בתנ"ך~ תמונה? 3:

למעלה