סכמ"ש?D:

Inimi

New member
גם אני אוהבת את הפיקאצ'ו שלי עשויי למחצה D:

BAWWW איזה כיף לך ]: מתי את עושה סופ"ש אצלי?! >D

WayToDawn

New member
שיר פקאצותתתתתתתת 3>

ומסכן פיקאצ'ו. אחר כך הוא גם ניסה להתאבד דרך חלון סגור >:

TerryKasper

New member
OםO ?!?!

אני מביא לך פוקימון ראשון וככה את מתעללת בו?! גם כן פוקימון מאסטר. חזרי, חזרי לפאלט טאון.

Inimi

New member
אחרי הרבה זמן שלא סיכמ"שתי

משהו טוב שקרה השבוע? הפאה הגיעהההההההההההההה ;A; תודות לחנצ'אן 3333> קניות אחרונות של בדים משהו רע שקרה השבוע? לא הספקתי לעבוד על הציור לעבודה בכלל ;__; וגם גיא התעצבן עליי ]: אבל אתה עדיין אוהב אותי נכון גיא? אה וגם לא מצאתי בד בצבע של החגורות לקוספליי שלי /RAGE שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=VoPzP-MwcLI סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אעה.... אין לול ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מדריך שימוש השבוע? XD וול, אפשר להגיד שסוגשל walkthrough לFire Emblem שרציתי לבדוק אם יש משהו לגנוב לול U: הסתכלתי חמש דקות וחזרתי למשחק בילוי השבוע? הממ להיפגש עם חן וידיד שלי אלעד XD היה מצחיק ציטוט השבוע? אמרו לך שיש לך עיניים יפות?!" "איך אתה רואה משהו בחושך הזה?!" <- מסיבה במוסד שחברה שלי רצתה שאני אבוא איתה XD קוספליי השבוע? אין ]: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? CAN'T SHOW SECRET COSPLAY AND ALL LOL למה מצפה בשבוע הבא? לסיים לפחות שני ציורים לעבודה ]: להתחיל לתפור. להיפגש עם עוד אנשים. לא להילחץ ;_______; תמונה? ועכשיו כולםםםםם יגלו מה זה הקוספליי לול http://i48.tinypic.com/68vg4l.jpg

Ayelet chan

New member
פיאה מאממת. 3333333333> ואת מאממת~ 333333>

ואני אומרת שתתפשרי על בד שקצת פחות מתאים לחגורות... כאילו, רק אם כבר עברת על כל הנחלה ובדקת בכל חנות. XD

Inimi

New member
הפאה מאממת 3> אני לא 3/>

כן עברתי בכל הנחלה, לא צחוק O_O ומצאתי ככה: 1) צבע שהכי קרוב לזה ב-60 ש"ח למטר וזובי לא 2) צבע שקרוב לזה אבל בגוון די חום מחליא ב-40 ש"ח למטר ולא 3) אותו הצבע בול בזמש ולא יודעת כמה זה עולה >_<

Ayelet chan

New member
מה 60 ש"ח... @_@

קצת... הרבה... ממש הגזימו! O_O ותבררי כמה זה עולה בזמש? למה לא שאלת? XDD יהיה טוב! ;_; ♥

Inimi

New member
כן שוורץ פרוות המסריחים האלו |: <

אבלאבל אני לא בטוחה שאני רוצה את זה בזמש >: וביקשתי מחברה שלי שתבדוק בשבילי אם יש באשדוד בד שיכול להתאים~

Mana Sama

New member
מסכמת~

משהו טוב שקרה השבוע? נטע באה לבקר אותי בשלישי,והמפגש צוות תפאורה אצלי בסופ"ש,היה ממש כיף ^^ משהו רע שקרה השבוע? הפאה עוד לא הגיעה ;-; (עברו בדיוק שבועיים,אז אני מניחה שהיא תהיה פה בימים הקרובים) שיר השבוע: שירים ראנדומיליים מאנימות בDDR שלי XD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קונג פו פנדה ופרוייקט מסלול D: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מיליון מיילים נחשב? XD בילוי השבוע? מפגש צוות ^^ ציטוט השבוע? כנני: "יו! חלמתי שהכנו קומקומים מבריסטולים לכנס והם יצאו ממש יפים והשקענו בהם ממש עם מכסה וזרבובית והכל,ואז אמא"י כעסו עלינו ולא הסכימו שנתלה אותם >:" קוספליי השבוע? הממ כלום :X תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפאורה לכנס *גבותגבות* למה מצפה בשבוע הבא? שהפאה המהממת שלי תגיע כבר! T__T ולעוד מפגש צוות תמונה? הומ..אין O:

WayToDawn

New member
נמאס לי לחכות לתמונה מסםםםםםםםםם

משהו טוב שקרה השבוע? אע, הרבה. מפגש עם קרן וטראומה סנטר. תעודות. התחלתי לעבוד על הקוספליי. והכי חשוב- מפגשקאסט אצל חופית בשישבת 333333> משהו רע שקרה השבוע? ממש. קר. בירושליייםםםםםםםםםם. ופספסתי את גיא >: שיר השבוע: KE$HA - TiK ToK כי אנחנו חבורה של פקאצות. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אמ. לא זוכרת ם: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? דולס. עם שוטה כשהיה שוטה וטאמה הקרציההההההההההההההההההההההההההההההההההה *נסקלת* בילוי השבוע? שישישבת <: ציטוט השבוע? קרן: "חלמתי שאת אומרת לי שלאיגיס יש קרינולינה ורודה ושני ריבועי זהב. אבל אני לא מצליחה לעשות את הריבועי זהב ואת כועסת עליי שאני פייל". אני: "חלמתי שאני מתחפשת למייקו ושאפילו לא התחלתי לעבוד על הקוספליי ושהחצאית של תאיר אכלה אותי". הוו, וגם~ סם:" יש סם עם A, ויש סם עם E. אז לא מתעסקים עם סEם" אני: "אוו, תזיזי תפוני מצד לצד". ~ "מה? לא שמעת על האופרה של שומן?" "לא מכירים אותו כבר עשו מאז דיאטה" ועוד עשרות דברים שכוללים הרבה ראנדומאליות ונסיונות לגרום לאן לישון. קוספליי השבוע? http://i260.photobucket.com/albums/ii27/WayToDwan/Dissidia52.jpg העובדה שמישהו באמת עשה את זה בלי בגד גוף......מדהים. אפילו ראוי להערצה. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחלנו עם הקוספליי לפורים 3> ועיצבנו תפאה של אן ויצא מהמם 3>. וסם עיצבה את הפאה של בון וזה יצא פשוט מדהיםםםםםם 33333333> למה מצפה בשבוע הבא? לא דעת. למשהו. תמונה? סם לא שלחה את התמונה שלי עם הפאה של בון. אז קחו את אן עם הפאת קאיטו המאממת 3>

Inimi

New member
OMG

הקוספליי של Cloud of Darkness O___O מדהיםםםםםם אבל נראה לי שכן יש לה בגד גוף...? או משהו דומה. תסתכלי על הקרסוליים שלה, הצבע גוף שלה משתנה כזה XDDD וואי אן XDD היא נראת קאיטו סקסי ברמות *ם* -מתמרמרת בצד על הקוספליי קאיטו פייל שלה OTL - מצפה לראות את זה גמור ^^

WayToDawn

New member
זה כי נעליים כן יש לה.

שקופות כאלו. יחפה היא לא. ערומה כן :)

Inimi

New member
אה סגגג

הרגליים שלה נלחצות בתוך הפרספקס XDDDDD

Kienai Negai

New member
הורגת הורגת הורגת

הורגת הורגת הורגת הורגת הורגת הורגת#@#$#$@#$@#$@#$@#