נמאס לי לחכות לתמונה מסםםםםםםםםם
משהו טוב שקרה השבוע? אע, הרבה. מפגש עם קרן וטראומה סנטר. תעודות. התחלתי לעבוד על הקוספליי. והכי חשוב- מפגשקאסט אצל חופית בשישבת 333333>
משהו רע שקרה השבוע? ממש. קר. בירושליייםםםםםםםםםם. ופספסתי את גיא >:
שיר השבוע: KE$HA - TiK ToK כי אנחנו חבורה של פקאצות.
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אמ. לא זוכרת ם:
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? דולס. עם שוטה כשהיה שוטה וטאמה הקרציההההההההההההההההההההההההההההההההההה *נסקלת*
בילוי השבוע? שישישבת <:
ציטוט השבוע? קרן: "חלמתי שאת אומרת לי שלאיגיס יש קרינולינה ורודה ושני ריבועי זהב. אבל אני לא מצליחה לעשות את הריבועי זהב ואת כועסת עליי שאני פייל". אני: "חלמתי שאני מתחפשת למייקו ושאפילו לא התחלתי לעבוד על הקוספליי ושהחצאית של תאיר אכלה אותי". הוו, וגם~ סם:" יש סם עם A, ויש סם עם E. אז לא מתעסקים עם סEם" אני: "אוו, תזיזי תפוני מצד לצד". ~ "מה? לא שמעת על האופרה של שומן?" "לא מכירים אותו כבר עשו מאז דיאטה" ועוד עשרות דברים שכוללים הרבה ראנדומאליות ונסיונות לגרום לאן לישון.
קוספליי השבוע? http://i260.photobucket.com/albums/ii27/WayToDwan/Dissidia52.jpg העובדה שמישהו באמת עשה את זה בלי בגד גוף......מדהים. אפילו ראוי להערצה.
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחלנו עם הקוספליי לפורים 3> ועיצבנו תפאה של אן ויצא מהמם 3>. וסם עיצבה את הפאה של בון וזה יצא פשוט מדהיםםםםםם 33333333>
למה מצפה בשבוע הבא? לא דעת. למשהו.
תמונה? סם לא שלחה את התמונה שלי עם הפאה של בון. אז קחו את אן עם הפאת קאיטו המאממת 3>