סכמ"ש?D:

evening rose

New member
D:

האמת היא שאני קצת מתגעגעת לשירים הישנים יותר. נוסטלגיה. :)

Apushu

New member
תכלס השירים הישנים נשמעים יותר טוב

כל השיר הזה מעוות ;A;

evening rose

New member
לא יודעת אם יותר טוב או לא,

אצלי זה סתם קטע של נוסטלגיה. איזה שיר מעוות? :\

evening rose

New member
כן, לקח לי קצת זמן להתרגל אליו. D:

לא אידיאלי, אבל אני מוכנה להקריב בשבילם. לאף להקה אחרת אין את הזכות הזאת אצלי. P:

string chan

New member
בחיים לא האמנתי שאפשר להתגעגע כ"כ לסופ"ש ../images/Emo11.gif

משהו טוב שקרה השבוע? צו ראשון &)%%^#@$!;*%)?*%%№(*)?№!" משהו רע שקרה השבוע? חסרות לי השעות שינה שלי >: ביום ראשון היו לי ארבע שעות חלון, אחרי שעת אפס. כנראה שנכשלתי באינדוקציה. אני פדלאה באופן כללי.... שיר השבוע: Black Rock Shooter - Vocaloid סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הא? מה? זמן? ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לעולם לא עולם של ניל גיימן. אני קוראת את זה כבר יותר מדי זמן... בילוי השבוע? אממ... בר מצווה בירושלים הקפואה? ציטוט השבוע? דארת' ווידר: סליחה, איפה זה פה קו 20? אישה זקנה ומוטרדת: אני לא מפה... דארת' ויידר: גם אני לא... XDD קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2421267/ זה.... נורא הצחיק אותי >< תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? *שורקת בתמימות* למה מצפה בשבוע הבא? הופעה :) אוליאולי פגישה עם חברות ממש טובות שלא ראיתי שנים. D: מבחן בערבית על טונה חומר <<

string chan

New member
אה... ../images/Emo3.gif

חכי, זה רק המכתב. אני בטח לא אתלהב כ"כ מהיום עצמו. P:

string chan

New member
וגם...

התלהבתי כי סופסוף גם אני קיבלתי. ומהיום עצמו אני לא אתלהב כי זה לקום שוב ב6, וזה יום לפני הבגרות במתמטיקה וזה... ><"

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif את משגעת, אותי אני כל כך רוצה לגעת...

(אני שפויה! אני נשבעת) משהו טוב שקרה השבוע? מצאתי בד מושלם לקוספליי שלי. או ועידכנתי את האתר שלי סופסוף. משהו רע שקרה השבוע? עדין חולה, :< שיר השבוע: windmills of your mind סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מונסטר! זה ממש טוב. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אה, קומיקס כן. בילוי השבוע? שישי בנחלה :) תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפרתי המון להנאמי לדוכן שלי ווהו! למה מצפה בשבוע הבא? לתפור מלא, תמונה? זוני- התמנון האהוב על הילדים. אה :)

innocence

New member
גם אני אסכם.

משהו טוב שקרה השבוע? עליתי בסימולציות. הגיעו 5 גליונות של GLB *_* משהו רע שקרה השבוע? נתקעתי בערך באותו ציון, שהוא סבבה והכל, אבל קיווית ליותר. כאבי בטן איומים. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי איזה 6 פרקים של אאורקה 7. הכל כדי לא ללמוד, נשבעת. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? התחלתי את מלאכים ושדים. וגם סיימתי אותו. באיזה 3 ימים. בילוי השבוע? ...? קוספליי השבוע? ~מחפשת~ אומג! יפה! http://www.cosplay.com/photo/2435461/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המשכתי את הקוספליי שלי - הוא כמעט מוכן:) למה מצפה בשבוע הבא? שייגמר הפסיכו!!!!!!! תמונה? ~מוסיפה~

Didsy

New member
גם אני!

משהו טוב שקרה השבוע? גשם גשם גשם~ +מסיבה + הסתפרתי סוף סוף.
משהו רע שקרה השבוע? לא זכיתי בתחרות גאגא כי צעקו למישי לפניי את התשובה ;_;
שיר השבוע: Owl City - Fireflies
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=CS7xDS24GGE
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מדריך להכנת עניבה P:
בילוי השבוע? מסיבהבהבה~ ולקום ב3 בבוקר כדי לראות את הגראמי! :)
ציטוט השבוע? "I'm just trying to change the world, one sequin at a time."
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? סיימתי אתמול את כללל התלבושת לגלאמ, וגם לבשתי. אולי שבוע הבא סוף סוף נתחיל לעבוד על הקוספליי..? P:
למה מצפה בשבוע הבא? שבוע "מלא" אחרון בצבא - מטלות אחרונות, יום ראשון אחרון.. מרגש מרגש.
תמונה? ילד קטן שהוא פנדה! :))))

סכמ"ש :)

משהו טוב שקרה השבוע? הסופ"ש המאמם עם הבנות הכי מנצנצות בעולם :) ! ועוד כמה דברים נחמדים. קניתי תיק חדש מאממםםםם 3> משהו רע שקרה השבוע? ממ. יום חמישי בעבודה היה קצת חלש, אבל בקטנה. הכל היה סבבה! שיר השבוע: Ke$ha - Tik Tok סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: וואי. ANNOYING ORANGE מכה שנית. XD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? דייס ודולס~ בילוי השבוע? הסופ"ש!!! 3333> וווהוהוהוהו!! 3> ציטוט השבוע? *אן חצי מסטולה, חצי מנומנת מתחילה לקשקש-* "אתמול...אכלתי דוריטוס וזה כאב לי ביובש..." קוספליי השבוע? המממ. זה-> http://omiyalotus.deviantart.com/art/Vocaloid-Kaito-152984657 תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? גינשו. בעבעעב. אין לי כוח עוד ): למה מצפה בשבוע הבא? לסיים את גינשו, להתחיל את לן, וכנראה סופ"ש אצל תאיר ולהמשיך לעבוד על קוספליייי! תמונה? ~ גיא המוכשר... ם.ם" (כן. זה המקפיא שלי).

למעלה