סכמ"ש?D:

CibiHeart92

New member
גם אתה!!! XDDDD

אפילו אחרי שהבנתי שהיא מדברת על משהו אחר זה קפץ לי לראש! XDD

Grell

New member
:\

משהו טוב שקרה השבוע? כלום :\ משהו רע שקרה השבוע? הורים זונות שיר השבוע: הסיומת הראשונה של סיד ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ספר היסטוריה. למה מצפה בשבוע הבא? בגרות בהיסטוריה --- חרא שבוע

Lightning9

New member
יש לי כפפותתת OOO:

משהו טוב שקרה השבוע? שני הייתה פה!! אחרי שנים בערך!!! ואומאגאד שני 3> משהו רע שקרה השבוע?סדגש| הייתי אמורה ללכת לאוואטר אבל לא יצא >: שיר השבוע:סדגש| Defying Gravity - Glee version סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:סדגש| Dexter!!! <3 ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?סדגש| Trauma Center - Second Opinion!!! אהבה חדשה שאני מצילה בה חיים!! 3> דרק וטיילר לנצח בילוי השבוע?סדגש| שניניניניני שהייתה פה~ וחזרה אתמול. ציטוט השבוע? סדגש| "בואי נשחק טראומה סנטר! מצילים שם חיים!!!!" "לא רוצה זה מלחיץ מידיי T_T" קוספליי השבוע?סדגש| הממ... לא יודעת. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?סדגש| הרגע סיימתי את הכפפות שלי D~: מחר נעבוד הרבהה כי איה-צ'אן פה ^~^ ונסיים את האוזניות למה מצפה בשבוע הבא?סדגש| משמרת!!! חברשלי עם אוואטר, תפירהתפירהתפירה והתכוננות לבגרות שלי בתיאטרון X__X תמונה? הכפפות ואני~ לול

WayToDawn

New member
לא אשמתי שזה מלחיץץץץץץץץ

"זזת לא נכון. בום העולם מת איכזבת את כולם הפצצה התפוצצה שוב אתה כישלון!!!!!"

Ayelet chan

New member
אייצ'אן*

אני כותבת Aye בגלל שAi נראה מוזר. D: ודקסטר... ;;;;;;;;;;;

XannieChan

New member
:S

משהו טוב שקרה השבוע? כלום :S משהו רע שקרה השבוע? ישראל XD, התקף אלרגיה מהרגע שנחתתי ועד עכשיו. שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=hwC22KZ1Eqg סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כל הסדרות הרגילות שאני נהנית מהן. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אין. בילוי השבוע? להתמרמר ולתפור קצת. ציטוט השבוע? :S קוספליי השבוע? :S תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחלתי לתפור אבל אין לי מוטיבציה בשיט כי זה הולך להראות זוועתי עליי. למה מצפה בשבוע הבא? משהו שיעודד אותי. תמונה? :S

evening rose

New member
ועוד שבוע. P:

משהו טוב שקרה השבוע? קניתי בד לג'קט. ותפרתי אותו. כמעט סיימתי 1000 עגורים. משהו רע שקרה השבוע? הוא נגמר, ושבוע הבא מתחיל סמסטר חדש. ואין לי ממש כוח. שיר השבוע: Sugawara Sayuri – Kimi ga Iru Kara סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הרבה דברים, לא גאה בעצמי יותר מדי. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אולי עיתון. מתישהו. בילוי השבוע? קעקוע עם אחותי. לה, לא לי. לי כל הזמן אומרים שיש יותר מדי. ציטוט השבוע? כרגיל, לא זוכרת. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2427946/ סתם כי.. כל מי שאמיצה מספיק לעשות אותה, טוב, זה ברור. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הג'קט וקצת שיעורי בית, השמלה הידועה בשם איכס. למה מצפה בשבוע הבא? לעבור אותו? תמונה? מוקדשת לכל מי שחשב שלא יהיה לי את האומץ ללכת ככה ברחוב.

innocence

New member
מדליק!

ולמה שלא יהיה לך אומץ? וקוספליי השבוע שלך - אחד המכוערים. כאילו, לא הקוספליי עצמו, אלא העיצוב של הביגוד של הדמות.

evening rose

New member
מי שחשב שזה לקוספליי ולא ליום יום. :)

זה עיצוב מזעזע ממש. אני ממש אוהבת את העיצוב דמויות של פפ9, אבל זה אסון.

innocence

New member
ממש אסון!!!

וזה שזה היה על דמות במשחק לא אומר שאסור לי לאהוב את העיצוב ולהכין משהו בשביל היום יום (לגבי הג'קט).

למעלה