משחק

spirit noa

New member
אהמ........

אהמ........ מישהו היה צריך לקבל מכתב אישי.. שהוא הערפד.. ! ( מהערפדה שכבר הייתה.. )

sh53

New member
אם קיבלת במסר שאת הערפדה

ישאלו אותך שאלות ואת צריכה לענות :))))) בערב את שולחת מסר לחבר או חברת פורום ואומרת להם שממחר הם הערפדים של הפורום, כמו ששלחו לך מסר.

As היחידה

New member
יופי.. תודה לך.. עכשו הבנתי תמשחק

חחח... אפשר לפתוח הודעה חדשה בנושא הזה כי זה יותר מידי ארוך ומבלבל...

sh53

New member
אוקיי אפשר לפתוח אם זה מבלבל

אח"כ אני אשרשר

spirit noa

New member
כבר שירשרו!

אבל אין מושג מי הוא הערפד. חחחחחח חרוזזזזזזז!!!!!

spirit noa

New member
אני הערפדה ! יוהו!

ננשכתי..חחחחחח! ברגע זה ..! יוהווו..! ארררר

אממ שאלות...../images/Emo13.gif

מה את הכי אוהבת לעשות בעולם?. אם הייתה אפשרות של לנסוע לירח והיו מציעים לך ולעוד מישו היית מוותרת? את אוהבת מישו? כמה זמן בערך?.. אמממ תעני לשאלות גם שלי נתנו... חחח

spirit noa

New member
עונה!!!!! :)

לגלוש באינטרנט- הדבר שאני הכי אוהב לעשות! לנסוע לירח? בטח שכןן.. עם מי? עם אבי!!!!!! , אני אוהבת את אבי. בערך מתחילת השנה.. מאז שהכרנו..

As היחידה

New member
חח מזל טוב.. אני חושבת.. חחחח ../images/Emo6.gif

ממצב? איך זה להיות ערפד? עם היו נותנים לך 3 משאלות מה היית מבקשת? מה הדבר הכי חשוב לך בעולם?

spirit noa

New member
עונה! :))))))))))))

( מזל טוב) תודה מתוקהההה! והנה אני עונה:
ממצב? הכל טוף! , איך זה להיות ערפד? מגניב רק יש בעיה קטנה.. אני התמכרתי ל: אררררררר ארררררררר ארררררר.. חחח תישאלי את ילדה מעולם אחר.. ארררררררר....... אני מתכתבת איתה בהודעות אישיות.. ואררררררררר אני לא מפסיקה עם זה אר אר ארררררררר!!!!!!! חחחחחחח ארררר 3 משאלות..ארררר: 1. שאף פעם אף אחד ושום דבר לא יפריד ביני לבין אבי ארררררר 2. הרבה בריאות..והצלחה בלימודים... 3. הייתי רוצה לטוס לאיטליה! , אף פעם לא יצא לי לטוס.. אבל עם אביי :) לא לבד!!!! הדבר הכי חשוב בעולם???? :) אבי!!!!
,

למעלה