עידכונים 27/7

SuperShiro

New member
להקה אנונימית בשם "We're From Barcelona"

יצרה שיר על שם בריטני, ולמרבה ההפתעה השיר עונה לשם "Britney". השיר יכנס כ B Side בסינגל החדש אותו יוציאו [אם אני לא טועה שם הסינגל הוא כשם הלהקה]. המילים כתובות בעמוד ולשיר ניתן להקשיב כאן, http://www.spinner.com/2007/07/26/swedes-pay-tribute-to-britney-spears/ ולא, הלחן לא נשמע לכם מוכר בדרך המקרה, אם תשימו לב, הלחן די תואם את לחן השיר "Toxic" אך ההפקה שונה.

LittleTot

New member
זה נשמע בכלל כמו מנגינה של קולדפליי

מה הקשר טוקסיק חח

SuperShiro

New member
נגנן את Toxic, שניות 23 - 26 ותראה על מה אני

מדברת
לי זה נשמע ממש אותו דבר, מלבד העובדה ש"אנחנו מברצלונה" נשארו עם אותו הקצב ולא הרימו אותו. ההפקה שונה, ובשיר שלהם זה אומנם יותר איטי, אבל לי זה נשמע ממש אותו הדבר.

Shiri from the block

Active member
ממ נחמד ובאמת דומה לCMAR, אולי בכוונה.. יעני זה שיר נגדה וזה שיר בעדה.. ושום דימיון לטוקסיק../images/Emo3.gif

SuperShiro

New member
שאנון ל א מוכרת את בריטני [../images/Emo65.gif]

BRITNEY'S FORMER ASSISTANT: "I'M NOT SELLING MY STORY!" In spite of reports to the contrary, Britney Spears former assistant Shannon Funk tells OK! that not only was she "not fired" from her one-time position as aide to the troubled pop superstar, but that she is not attempting to sell her story to any media outlets. "I'm not going to do that," she explained in an e-mail to OK!. For more on the exclusive story behind Brit's latest ordeal, check out the current issue of OK! Magazine — on newsstands now!
תרגום למרות דיווחים האומרים את הדבר ההפוך, העוזרת לשעבר של בריטני ספירס, שאנון פאנק, מספרת ל OK! כי לא רק שהיא "לא פוטרה" מעבודתה לצידה של כוכבת הפופ, אלא שהיא גם לא מתכוונת למכור את הסיפור שלה לשום אמצעי תקשורתי. "אני לא הולכת לעשות את זה", היא הסבירה באימייל אשר נשלח למגאזין OK!. אני פשוט לא מאמינה כמה נמוך המגאזין הזה מסוגל לרדת. לאחר הראיון האקסקלוסיבי שבריטני הייתה אמורה לתת להם, אך בסוף ביטלה, הם המציאו מספר שמועות כאשר הבולטת מביניהן הייתה זו הטוענת שאלי חברה לקווין במאבקו כנגד בריטני [השמועה כמובן אושרה כלא נכונה]. ועכשיו הם מנסים לגרום לעוזרת האישית המפוטרת לדבר? אממ אני באמת תוהה מה הם רצו שהיא תגיד. הם היו עלובים מלכתחילה, אבל עכשיו הם ירדו עוד כמה רמות [כן, עשו את הבלתי אפשרי].

B G i r l

New member
די עצוב

ממש מזכיר את מה שקרה למאריה קארי, מאריה קארי גם עברה תקופה כמו של בריטני, התיקשורת ממש הרסה אותה, התדמית שלה היתה ממש פרובוקטיבית בזמנו, למרות שהיא חתמה על חוזה ענקי קצת לפני שהאלבום שלה יצא היא חוותה התמוטטות עצבים נפשית ופיזית ואושפזה, היתגרשה, עזבה את המנהל האישי שלה ואת חברת התקליטים, היו גם כמה שמועות על ניסיונות היתאבדות, השנים הללו היו שנים שבהם כמעט כולם הספידו אותה ואת הקריירה שלה, האלבומים שהוציאה בשנים האלו נכשלו. אחרי רגיעה של כמה שנים (מבחינה תיקשורתית) היא חזרה עם The Emancipation Of Mimi שהיה להצלחה מסחררת. אחד האלבומים הכי מצליחים וחשובים של השנים האחרונות.

tali44

New member
לעע... רציני?

אני שמחה בשבילה שהיא חזרה למי שהיא, ונקווה שזה יהיה ככה עם בריטני...!!

למעלה