עידכונים 27/7

candyheart

New member
זה כבר מחייב התערבות משפטית...

אני מאוד מקווה שבמשטרה יתייחסו לזה ברצינות,למרות שבדרך כלל מתעלמים מתלונות על התקשורת.זה כבר עבק כל גבול. מסכנה בריטני.כשהיא ב-LA,אז כל מקום שהיא הולכת תוקפים אותה 50 צלמים...אבל בכלל אסור לה לצאת בלי אישור מקווין המחורבן...איך היא אמורה לחיות ככה? הלוואי שקווין יעלם מהעולם כבר...אי-אפשר אולי להגניב דוב גריזלי לבית שלו(כשהילדים לא שם כמובן)?

SuperShiro

New member
ושוב, בריטני פיטרה את העוזרת האישית שלה.

According to Life & Style, a very trusty source, Britney and her new personal assistant Shannon Funk have parted ways. There are reports that Shannon was slacking' in her job: "Britney felt a lot of her recent troubles started and stopped with Shannon, an insider close to Britney tells Life & Style. Britney thought she was talking badly about her. She was very rude and Britney felt she was letting business emails fall by the wayside." Best of luck, Shannon.
תרגום על פי המגאזין "Life & Style",מקור מאוד מהמין [אממ, אני די בטוחה שהוא ציני
], דרכן של בריטני ושל העוזרת האישית החדשה שלה, שאנון פאנק, נפרדו. קיימים דיווחים הטוענים ששאנון התרשלה בעבודתה, "בריטני הרגישה כי הרבה מבעיותיה האחרונות החלו ונעצרו בשאנון", מקור קרוב לבריטני מספר ל "Life & Style"."בריטני חשבה כי היא מדברת רעות אודותיה. היא הייתה מאוד גסה ובריטני הרגישה שהיא נתנה לעניינים לחמוק מידיה [משהו כזה
].". בהצלחה, שאנון. אני לא בטוחה כמה זה נכון כיוון שהם לא ממש מקור אמין, אבל אני מאוד מקווה שהפעם הם צודקים, ושבריטני סוף סוף תמצא לעצמה עוזרת נורמאלית סטייל פלישה
[פלישה
].

brit is my love

New member
ווא... זה היה מהיר ../images/Emo6.gif

כמה זמן היא איתה כבר?... גם את אלי היא פיטרה?

Kryptonite

New member
התמונות מזעזעות.../images/Emo4.gif

איך מצפים ממנה לחיות נורמלי כשכל דבר קטן (לצאת ממלון!) הופך לכזו דרמה? אם זה נהיה מעייף בשביל המעריצים, איך זה בשבילה שהיא חיה את זה? בינתיים התפרסמו רק התמונות האלה - ממש לא מפתיע שרק פורסמו התמונות האלה, שרואים את שומר הראשון "הבריון" מכה את צלם הפפראצי "חסר האונים". (אם כי זה ניראה מפחיד ממש)

avnner

New member
../images/Emo2.gif ואו הפעם זה ממש ממש מוגזם! היא בטח השתגעה

Kryptonite

New member
הצוות של המלון מתערב -

אני זוכר שפורסם הסירטון מאותו היום שהיו ממש הרבה פפראצי יחסית, וגם אז השומר ראש נורא נאבק ונלחם קשה כדי שבריטני תוכל לעבור. בסוף הוא אמר "Wow, I really made my money today" מה שגורם לחשוב שהוא גם בסך הכל בן אדם, בטח גם הפפראצי מעצבנים אותו גם. כל המצב הזה פשוט מייאש ממש.

Kryptonite

New member
בריטני ושון בתמונה מטושטשת

נחכה לוידאו שיבהיר הכל. שון ממש בוכה

candyheart

New member
זה לא ג'יידן?

בכל מקרה,אם היא מחזיקה את מי שזה לא יהיה,איפה הילד השני? הרי השומר ראש החזיק אותו...אני מקווה שהטא לא נפגע

Kryptonite

New member
ניראה לי שהוא החזיק את שון

הצלם פפראצי פגע בשון, אז השומר ראש העביר אותו לבריטני. לא דיברו על ג'יידן ממה שאני ראיתי, אז אולי היא לא הייתה איתו באותו היום. זה ניראה כמו שון, לא? לג'יידן יש שיער קצת יותר... (למרות שאני לא ממש מבדיל בינהם חוץ מבפנים, אז יש מצב שאני מתבלבל)

candyheart

New member
באמת קשה להבדיל...

אבל בדרך כלל כהשומר ראש מחזיק ילד אחד,זה אומר שבריטני מחזיקה את האחר...אלא אם כן היא ממש עייפה או משהו... לי זה נראה כמו ג'יידן...הוא נראה יותר קטן והשיער שלו יותר חלק...אבל ממש קשה לדעת.

xtina 4 ever

New member
חבל לי עלייה כל כך.../images/Emo210.gif

אף פעם לא יניחו לה. אף פעם! אני לא חושבת שבלי מנהל ובלי עוזרת ובלי בעל היא תוכל להתמודד. היא לא יכולה להתמודד מול חצי עולם בעצמה! פאק, הקאמבק כבר פשוט לא נראה באופק לדעתי.

candyheart

New member
וואו...

מעניין מה קרה שם...הצלם חייב היה לעשות משהו ממש רע כדי שהשומר ראש יתעצבן עליו ככה. אבל אם הצלם הזה אפילו נגע בבריטני או אחד הילדים,זה נחשב לתקיפה ולשומר ראש יש אישור לתקוף אותו.

In Rehab

New member
חשבתי שזו בריטני בגלל השיער הקצר../images/Emo12.gif

השומר ראש הגזים בטירוף,נכון. אבל הפפארצ'י האלו ממזמן עברו את גבול הטעם הטוב. כל הולייוד מסוממת\מאחורי סורגים ורק את בריטני מטרידים.די.

Kryptonite

New member
והינה שוקר רציני שיפתיע את כולכם

לא מספיק שעל פי הדיווחים היא זו שגרמה לרוב הבעיות על הסט של הפוטושוט הכושל ל - אוקיי!, שאנון פאנק (העוזרת הבלונדה של בריטני במשך שלושת השבועות האחרונים) הולכת לעשות ראיון בו היא תספר הכל על בריטני. SHOCKING.

tali44

New member
יופי... בדיוק כשהכל כמעט הפך למושלם, קליפ,

ראיון, פשטושופ....... הכל מתחרבן! בעיות עם OK, הקטע עם הפפראצ'י, והעוזרת האישית שתלכלך עליה. אוףףףףףף

למעלה