עידכונים 27/7

YugiBoy

New member
נראה אותה.

אל תקראו לי יוגיבוי, אם לא משנה כמה כסף הם ישלמו לה, אחרי שבריטני תגמור איתה, היא תעבוד כל החיים שלה כדי לכסות את החוב לבריטני. בסרך כלל היא לא תובעת כל אחד... אבל היא הייתה עוזרת אישית, חברה, הייתה איתה המון זמן (יחסית, הרי הן לא מתראות פעם בשבוע.. הן כל היום ביחד). אני ממש מקווה שזה לא נכון. אם כן, פשוט זוועה. איך העולם הידרדר... כל אחד נהיה עשיר פה על הגב של בריטני... תאמינו לי, שיקימו עמותה, כל צלמי הפפראצי, כל העוזרות הכושלות, קווין,המשפחה שלו וכולםםםם ביחד, שיבקשו מבריטני תרומה באופן מרוכז, היא תתן להם הכל, רק שיעזבו אותההה

Brit22k

New member
מה כבר היא יכולה לספר אחרי שלושה שבועות ביחד?

טוב שיהיה מה כבר יש לה להגיד?! היא רק הייתה איתה שלושה שבועות...! מצד אחד אולי זאת עוד שמועה שיקרית..!

מה שבטוח שהראיון הזה הולך להיות נגד בריטני..

אז היא הייתה המנקה שלה SO?זה אומר שהיא צריכה לפתוח ת'פה שלה עלייה? זה ממש מעצבןןן..אני מקווה שהיא תתבע אותה.. אני גם מקווה שזה שקר כי זה ממש לא הרגע הנכון בדיוק שהיא מתכננת לחזור לעניינים וראיון מסוג זה ממש לא יעזור לקאמבק ולמעמדה.. אבל דוגרי היא לא יכולה להתסדר בלי מנהל..היא צריכה עזרה..אין מצב שהיא תסדר לבדה.. נדמה היה לי שהכל הולך חלק:הראיון בעיתוןן,הקליפפ אבל אני רואה שצריך לעבור עוד דרך ארוכה..

SuperShiro

New member
כן, אני בטוחה שהיא תספר "הכל",

בהכל הכוונה היא כמובן לכל מה שהמראיינים ירצו לשמוע. שתהנה לה, ואם היא תוכל לחיות עם עצמה בכיף ובשמחה בידיעה שהיא מכרה בן אדם תמורת חצי מיליון דולר אז חיים נעימים שיהיו לה.

brit is my love

New member
נו מה נסגר?!

גם זאתי וגם אלי... שיעזבוו את בריטני כבר!!! איך היא יכולה להתקדם ככה שכולם רוצים להפריע לה בדרך...?

Kryptonite

New member
אה ותמונות פפראצי של בריטני משלשום -

ניראית טוב, קצת "סבטה" כזה.
השיער האמיתי שלה (בחלק העליון של הראש) ניראה כבר ממש טוב

YugiBoy

New member
../images/Emo45.gif

הבעיה היא שאין לה פוני.. הראו לי כמה תמונות של השורש שלה מקדימה, אין לה כמעט פוני.... השיער שלה נעשה ממש דליל מקדימה, כנראה תוצאה של הזמן \ גיל (התבגרות.. לא זיקנה)\ או ההריונות.

0rin

New member
../images/Emo210.gifהיא נראית מדהיייייייייייייים

וואו היא ממש נראית מדהים... השיער איפור משקפיים רגליים שמלה הכל בקיצור..חחח ^.^

SuperShiro

New member
אממ

אני חושבת שהיא פשוט צריכה להפסיק ללכת עם סרט ושיער מאחורי האוזניים כי זה פשוט ממש ממש לא מחמיא לה.

למעלה