סיכום שבוע..!

עונה, מי שקורא מקבל מתנה ^__^

איך עבר השבוע? אממ נייס נייס נייס ! D: שיר השבוע של טוקיו הוטל: 1000 Meere , כן אני עוד בחרישות על השיר :] שיר השבוע כללי: Panic! Aat the Disco-It's Time To Dance דבר טוב שקרה לי השבוע: אממ השביתה נמשכה, ראיתי המון אנשים שלא ראיתי הרבה זמן...נממ זייהו :] דבר רע שקרה לי השבוע: אני [עדיין] בריב עם החברה [שהייתה] הכי טובה שלי :'( , הייתי חולה =\ דבר מצחיק שקרה לי השבוע: אחותי הכריחה אותי ללכת למישהי שתשים לי לק בציפוניים!! [שתבינו יש לי אחות איך גניד, ערסית כזאת? חח היא כולה עם הציפוניים והכל ויש לי ציפוניים ארוכות, היא התחרטה אחרי זה כי אמרתי שתשים לי לק שחור ^__^ ] תמונה: כי בא לי עליו P: למה אני מצפה בשבוע הבא: להמשך השביתה. אאמן ! בילוי השבוע: בראשון עם הנננסיכות שלי ! ציטוט השבוע: "סר ביליאם קאוליץ השני " XDDD [אורטל ופז יבינו :) ] מה אני עושה בשבוע הבא:מקווה לא ללמוד, ולישון, הרבבבבבבבבבה ! מי שקרא מקבל ממני חיייייייייייבוק

Tsuf love Bill

New member
קראאאאתי[=

ואי ביל הזהההה [= חתיך- יפיוף - מהממממם !! טוב את זה כולנו יודעות

AvivLG

New member
אני :)

איך עבר השבוע?? עבר דווקא מהר , אחלה :) שיר השבוע של טוקיו הוטל: אממ נראה לי By Your Side שיר השבוע כללי: אממ ללא ספק You Know What They Do To Guys של מיי כמיקל רומנס . דבר טוב שקרה לי השבוע: תיקנו לי ת'אמפי ! ברוך השם ... דבר רע שקרה לי השבוע: נשבר לי האמפי חחח דבר מצחיק שקרה לי השבוע: הופעה של שחר חסון , יאו עד עכשיו כואבת לי הבטן . תמונה: התלבטתי אם לשים תמונה שלי . בסוף שמתי , אוווח עכשיו אני מתחרטת רציתי לשים את ג'רארד ! למה אני מצפה בשבוע הבא: ל70 שקל שאמא חייבת לייייייייייי בישביל לקנות ת'דיסק כבר ! בילוי השבוע: נפגשתי עם חברות שלי ופשוט השתנתי מצחוק . זה היה נחמד !~ ציטוט השבוע: אמא - " אני צריכה לגמול אותך כבר מהלהקה הזאת " שמעתי ת'משפט הזה לפחות 1000000001 פעם השבוע ! מה אני עושה בשבוע הבא: נושמת . :)

Leb Die Sekunde

New member
שכחתי חלק מהשירXD

in prison חחחחחחח ויש אותו בדיוידי ויש 300 פעם את INO חחח אבל נהנתי מכל רגע

Simple Dani

New member
me.. =D

איך עבר השבוע: מעולה! D: שיר השבוע של טוקיו: ממ נלך על heilig כי חרשתי עליו גם השבוע שיר השבוע בכללי: innocence דבר טוב שקרה השבוע: יובלי המדהימה שלי חזרה מהופעה של מכ"ר בוינה והביאה לי חולצה של טוקיו D: דבר רע שקרה: הייתי חולה ;; דבר מצחיק: שי דפק גלבה כשהוא רדף אחרי XP בילוי השבוע: מממ סתםפ יציאות וכאלה P: ציטוט השבוע: מה אני עושה בשבוע הבא: הממ הממ.. לא יודעת O: יש הפגנה XP הוספתי גם תמונה XP [רוני נכה D: ]

ElinorLahav

New member
עוווונה ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע?? מגגניב ^^ שיר השבוע של טוקיו הוטל: עדיין - 1000 MEERE שיר השבוע כללי:bedwetters - a dramatic letter to consience
דבר טוב שקרה לי השבוע: מייייישהו ממש חתיך מהמקושרים ! דבר רע שקרה לי השבוע: הסיור היום , שבר לי תרגליים :| דבר מצחיק שקרה לי השבוע: לא זוכרת .. תמונה: ---> למה אני מצפה בשבוע הבא: - גגגגגגששם
- בילוי השבוע: עוד לא היה ! ציטוט השבוע: " אז מה עופרה השביתה נגמרה " XD (אל תנססו להבבין) מה אני עושה בשבוע הבא: מבחנים מבחנים מבחנים

Simple Dani

New member
אהבתי את התמונה!../images/Emo99.gif

אהאהאה במקושרים יש אנשים כ"כ יפים! במיוחד היבנאים שלנו [= !

ElinorLahav

New member
חחח אם את אומרת את יודעת ../images/Emo9.gif

אני דווקא דיברתי על אחד מרמת גן :)

../images/Emo191.gif אלי, פאק את כל כך כל כך יפה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

התעשי לי ילדים ותהפכי אותי למאושרת באדם? :]

למעלה