סיכום שבוע..!

3has3

New member
כן, הסולן כל כך דומה ../images/Emo2.gif

אבל הוא צעיר D: הם עוד בבית ספר XD

ElinorLahav

New member
גמאאני גרך הEMA ../images/Emo9.gif

ונכון הם ממש חיקוי של מכ"ר
הסולןן כופי ג'רארד

3has3

New member
../images/Emo99.gif גם אני!

עאעאעא *כיף לאלינור XD * איי לאב יו טו D: מוחעחעחע
|אונס|

כנסו ,תקבלו חמש שקל D:

NOT חהחה איזה כיף לעבוד על אנשים ,טוב אבל תקראו בכול זאת
איך עבר השבוע?? נחמד כזה D: שיר השבוע של טוקיו הוטל: לא יצא לי לשמוע . שיר השבוע כללי: 30 Seconds To Mars - Fallen דבר טוב שקרה לי השבוע: אבא קנה לי חוברת ללימוד עצמי בגיטרה
דבר רע שקרה לי השבוע: אין . דבר מצחיק שקרה לי השבוע: ישנתי אצל חברה עם עוד כמה חברות ,היה כיף D: תמונה: אני רוצה את הבאס הזאת!! [כן שנה הבאה אני הולכת לחוג גיטרת באס כנראה] [או כל באס אחרת יפה
] למה אני מצפה בשבוע הבא: שום דבר מיוחד . בילוי השבוע: יצאתי עם חברות קצת :) ציטוט השבוע: ישן אבל.. אני בטיול שנתי בכיתה ח'- "י'חלון דפוק י'בן זונה עוד פעם תדפוק אותי אתה תמות!" [מה? נדפקתי עם החלון בראש ,כאב
] מה אני עושה בשבוע הבא: כלום P:

אגנסקעXD

New member
אאוו'ץ...!

[בקשר לחלון] לי לא היה טיול שנתי שנה שעברה .. אולי יהיה לנו השנה אם השביתות יסתיימו!

../images/Emo36.gifוואוו!! איזה גיטרה מדהימה!!../images/Emo26.gif

אההה, את רוצה ללמוד באס?? חח כמו גיאורג?? סתם! איזה גיטרה מדהימה!! אני מקווה בשבילך שתקני אותה! חפרתי, כרגיל....... ~~~חפירה~~~

../images/Emo36.gifאמממממ עונה......../images/Emo26.gif

איך עבר השבוע?? אמממ רגיל מידי........... עדיי בשביתה.... חיחיחיחיחיחיחיחי......... שיר השבוע של טוקיו הוטל: אממ 1000 MERRE שיר השבוע כללי: NUGHTWISH- AMARANTH חח עדיין..... פשוט שיר גאוני..... דבר טוב שקרה לי השבוע: אמממ פתחתי בלוג.... חחח דבר רע שקרה לי השבוע: אמממ יש כל כך הרבה דברים...... לבחור אחד?? אמממ הודיעו לי שיכול להיות שהשביתה תגמר יום ראשון..... ויכול להיות שיקחו לנו את חנוכה........ אוףףףףףף רגע, אז מה יהיה עם המפגש מעריצים???? דבר מצחיק שקרה לי השבוע: אמממ לא עולה לי לראש............ תמונה: התמונה הזאת ניראתה לי קצת מוזרה.......... אתם בטוחים שזה ביל?!?!?! מפחיד............ למה אני מצפה בשבוע הבא: שהשביתה לא תיגמר......... בילוי השבוע: הלכתי למופע סטנד-אפXDDDDDD ציטוט השבוע: "I need to be dead to feel so alive....." מה אני עושה בשבוע הבא: אמממ יושנת, הרבה, ומקווה שלא הולכת לבצפר!!! איכסססססססס עניתי!! חחח כאילו שיקראו...... What Ever/....... חחח חפרתי............ ~~~חפירה~~~

SpongBobit

New member
גיטרה|אני !../images/Emo3.gifהתקראו ?../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע?? נחמד
שיר השבוע של טוקיו הוטל: 1000 meere, Tokio Hotel - Hilf Mir Fliegen
אין שני שירים מדהימים ! וכמובן חלק מ-geh
שיר השבוע לא של טוקיו הוטל: או...נראה לי Maroon 5 - wake Up Call, וכל האלבום החדש שלהם
להקת השבוע: Maroon 5 וכמובן, איך נשכח את אהובי הנצחיים...(
)tokio hotel !!!
זמר\ת השבוע: מיקה !3>, אבל ככה לא שמעתי זמר לבדXD
דבר טוב שקרה לי השבוע: המ...שני סרטים, ואני תמיד לא זוכרת מה היה לי השבוע XDD אה...!! הודיעו לי שהשיגו לי את שראיי !סופסוף !!D:
דבר רע שקרה לי השבוע: התאכזבתי מכמה אנשים.
דבר מצחיק שקרה לי השבוע: שיחה עם תאמררוש !
תמונת השבוע:
למה אני מצפה בשבוע הבא: יום הולדת לאמא הכי ושלמת בעולם !
אז אנחנו נוסעים לת"א D::: ושלא תגמר השביתה !XD
בילוי השבוע: קניון (כמעט כל יום XD), הייתי אצל חברה והיה ממש ממש כיף, וסרט ^_^
ציטוט השבוע: "מה אני עושה בשבוע הבא: ילדים, נו באמת." (תמר
, אין הרגת אותי XDDD, וכל השיחה על מורים שעירים וגמדים XDDDDDDD)
תוכניות לשבוע הבא : ת"א, וביצפר P: שיט !! נזכרתי שיש לי מבחן בתנ"ך
בראשון !!שיטX.Xאופס ?

Be My Escape

New member
אני הייתי אמורה לפתוח את השרשור.

איך עבר השבוע?? היה טוב וטוב שהיה. שיר השבוע של טוקיו הוטל: jung und nicht mehr jugenfrei [נו,של דביליש] שיר השבוע כללי: everywhere-מישל משהומשהו. דבר טוב שקרה לי השבוע: שני בערב. דבר רע שקרה לי השבוע: שני לפנות-בוקר עד הרגע הזה. דבר מצחיק שקרה לי השבוע: הכרתי מישהו מהשכבה*לשעבר*שכל פעם שהיה לי קר אמר שאני חמה עליוXD תמונה: הולכת לכל בנות הפורום שיש יצורות לא-יפות כמוהן. למה אני מצפה בשבוע הבא: לחזור לבי"ס! בילוי השבוע: שני בערב.היה כ"כ משעשע! ציטוט השבוע: "איזה שכבה של טוסיקים יש לך!" "יצאתי לגשם!ואז הגשם התגשם עליי!" שבוע הבא: חוזרת לבי"ס.[אמן ואמן]

טללולוXD

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo79.gifנמנמנמנמ...../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif

איך עבר השבוע?? ממ.. מצוין....!
שיר השבוע של טוקיו הוטל: 1000 Meere
שיר השבוע כללי: גם...
דבר טוב שקרה לי השבוע: כ"כ הרבה דברים... דבר רע שקרה לי השבוע: לריב עם כל מיני חברות... דבר מצחיק שקרה לי השבוע: היום. כל היום
תמונה: XDD מהקיץ.. אבל רכבתי עליו השבוע.. אז נזכרתי...
--> למה אני מצפה בשבוע הבא: שיעור טוב.. בילוי השבוע: חווה...
ציטוט השבוע: "אני אוהבת אותך.. אבל לא כ"כ"
מה אני עושה בשבוע הבא: כל מיני דברים...
סתם נו.. מקווה שלא הולכת לביצפר.. לא בא לי שתיגמר השביתה....

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

פרפר|
שיר השבוע של טוקיו הוטל:אין ספיציפי. אני חושבת ששריי.
פרפר|
שיר השבוע כללי:יש ארבעה עיקריים: The Pretender-Foo Figthers Long Road to Ruin-Foo Fighters Wonderwall-Oasis Yellow Lemon Tree-Fool's Garden
פרפר|
דבר טוב שקרה לי השבוע:קיבלתי הפניה לבדיקות דם,גבהתי (וסף סוף הגעתי לממוצע של המשפחה שלי פחות או יותר. אני רק אומר שזה בין 1.50 ל-1.60
גבוהה ממטר שישים אני כבר לא אהיה
),התחלתי ללמוד אצל מורה פרטי למת' חדש,מורה טוב,הייתי היום במשחק כדורגל,דרבי של הפועל ר"ג להכח ר"ג.
פרפר|
דבר רע שקרה לי השבוע:כאבי הראש הגדולים שלי. זה בעיקר.
פרפר|
דבר מצחיק שקרה לי השבוע:קראו הכל פה,אני לא אתחיל לספר הכל.http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=492858
פרפר|
תמונה:
פרפר|
למה אני מצפה בשבוע הבא:נראה
פרפר|
בילוי השבוע:אין
פרפר|
ציטוט השבוע:תבחרו משהו מהבלוג.
פרפר|
מה אני עושה בשבוע הבא:קובעת תוכניות מה לעשות.
פרפר|
פרפר|
לא הודגש באמצעות מדגישומטיק
פרפר|

dirty look

New member
..

איך עבר השבוע?? עד היום טוב.. :/ שיר השבוע של טוקיו הוטל: דונט ג'מפ שיר השבוע כללי: I HATE THAT I LOVE YOU - רהיאנה דבר טוב שקרה לי השבוע: היציאה אתמול דבר רע שקרה לי השבוע: היום... דבר מצחיק שקרה לי השבוע: אתמול תמונה: למה אני מצפה בשבוע הבא: לכלום בילוי השבוע: אתמול ציטוט השבוע: אין מה אני עושה בשבוע הבא: לאדעת

McLeaFLY

New member
und jetzt schweig!!

איך עבר השבוע?? נייס נייס נייס
שיר השבוע של טוקיו הוטל:1000 meere שיר השבוע כללי: serj tankian [?]-empty walls madina lake-one last kiss mcr-famous last words system of a down-lonly day system of a down-chop suey him-wings of a butterfly amy winehouse- tears dry on their own דבר טוב שקרה לי השבוע: המורה שלי התחיל ללמד אותי לנגן את מונסון על גיטרה D: דבר רע שקרה לי השבוע:אבא שלי לא מרשה לי לעשות עגיל בלשון =[[ דבר מצחיק שקרה לי השבוע: הרבה XDD תמונה:עם הבוקסר של בובספוג XD שגם ממש רואים אותו דרך אגב >< למה אני מצפה בשבוע הבא:לנגן את מונסון ^^ בילוי השבוע:אצל סאן XD ציטוט השבוע:לא זוכרת ^^ מה אני עושה בשבוע הבא: לומדת

למעלה