סיכום שבוע..!

i panic

New member
ח...תודה :))

ח..אני זוכרת אותךך :)) זאתי שממש אוהבת את הפורום הזה...וצילמה תא עצמה עם ציורים יפים כאלה שציירת לפורום... ח..חמודה :))

i panic

New member
|הדגש|ח..|סדגש|

ח..כה...אין לי כוח לילחוץ כל כך הרבה זמןן XD

i panic

New member
יש לי מסן..

אבל הוא בבעיות..כך שאני לא יכולה להיתחבר.. למה מה רצית לישלוח?

ElinorLahav

New member
מיייייייייריתייייייייי ../images/Emo12.gif

יאיאיאיאיא היתגעגעגעתי אללליייך אנושות ! לאאאאאן נעלמת <

עונה :p

איך עבר השבוע?? בסדר.. שיר השבוע של טוקיו הוטל: 1000 MEERE שיר השבוע כללי: RUNAWAY-אבריל לאבין :] דבר טוב שקרה לי השבוע: כלום... דבר רע שקרה לי השבוע: התחלתי להיות מצוננת :\\ דבר מצחיק שקרה לי השבוע: כלום.. תמונה:->>>> למה אני מצפה בשבוע הבא: שתיגמר השביתה , לפחות לזמן קצר , כבר שמעמם :\\ בילוי השבוע: ביומולדת של אבא שלי 3> ציטוט השבוע: אין מה אני עושה בשבוע הבא: מה שעשיתי השבוע..

Scaramouche

New member
גם אני רוצה... חדשה!!

איך עבר השבוע?? דווקא משהו משהו!! שיר השבוע של טוקיו הוטל: Love is Dead שיר השבוע כללי: Love is Dead (טוב, התמכרתי לפני שבוע, אני שומעת רק אותם וכבר יודעת את כל השירים בעל פה - גם בגרמנית... וואי, איך טחנתי...) דבר טוב שקרה לי השבוע: קניתי את Scream!!! דבר רע שקרה לי השבוע: אמממ... וואלה, כלום! דבר מצחיק שקרה לי השבוע: הצטרפתי לפורום טוקיו הוטל!!! (זה ממש מצחיק, אני הכי זקנה בפורום!! - 19!!) תמונה: ---> (אני לא מאמינה שהתחלתי לאהוב אותם חודש אחרי שהם היו בארץ!!!) למה אני מצפה בשבוע הבא: לעוד תרגיל הגשה בחדו"א (אני סטודנטית בטכניון...) בילוי השבוע: תרגיל הגשה בחדו"א?! ציטוט השבוע: "ביל קאוליץ לא אישה/ הומו!!" (כמה התווכחתי על זה עם אח שלי...) מה אני עושה בשבוע הבא: עוד תרגיל בחדו"א...

למעלה