אניייי ../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo70.gifצומי../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif../images/Emo41.gif
איך עבר השבוע? את האמת שלא משהו. מלא בחרישות להיסטוריה..
שיר השבוע של טוקיו הוטל: 1000 MEERE נראלי.. למרות שלא שמעתי אותו כל כך
שיר השבוע כללי: וואו מלא.. Nicole Scherzinger - Whatever You Like (שטחית שכמותי. שיר כזה מפגר אבל הקצב שלו ממש יפה) Foo Fighters - The Pretender 11-Nickelback-Rockstar.mp3 Sean Kingston - Me Love
מממממכררררררר!!!
וApologize של טימבלאנד ועוד להקה..
דבר טוב שקרה לי השבוע: החזירו סופסוף את המחשב
דבר רע שקרה לי השבוע: הוא ריק
דבר מצחיק שקרה לי השבוע: אני פאקינג לא זוכרת! אררר. אולי כשחברה שלי באה.. היה די מצחיק
תמונה: במלון בפולין..
חתכתי לעצמי את האישון XDDD\ ועוד תמונה של כל המשלחת (היינו המשלחת הכי גדולה בכל הזמנים של הבצפר.. 146 תלמידים!
)
למה אני מצפה בשבוע הבא: מבחן במת'
איך לא בא לי ללמוד. למצוא עבודה, ומישהו ללכת איתו למפגש מעריצים.
בילוי השבוע: לא יצאתי כל השבוע.. כזה עצוב.. שבוע כזה מעפן
ציטוט השבוע: באוטובוס אני שוכבת על שתי חברות שלי ומשומה היה רדיו והיה את אנפייטפול של ריאנה.. אז יש את השורה "And every time i walk at the door" ובטעות הכאבתי לחברה שלי אז היא שרה את השיר ואמרה "and every time i walk at the דור כוסאימשלך!" XDDDDD (מקווה שמישהו הבין כי זה ממש משעשע XD) אה.. עוד משהו. אימא הכינה סלטים כאלה.. ובטעות היא שמה יותר מלח ממה שצריך בשניים מהם אבא: גם פה יש יותר מדי מלח? אימא: אל תזרה לי מלח על הפצעים! אבא: מלח על הסלטים! יצא מפגר אבל אז זה היה ממש מצחיק XD
מה אני עושה בשבוע הבא: לומדת, כמובן.
מישהו קרא?