סיכום שבוע..!

SpongBobit

New member
את דומה למיילי סיירוס !../images/Emo2.gif (../images/Emo99.gif)

או לפחות בתמונה הזו XD, וישר זיהיתי את בובספוג, לפני שכתבת !

McLeaFLY

New member
תודה../images/Emo9.gif

והתחלתי לשמוע את סיסטם בגלל גוסטי D: הם ממש טובים ><

rocket

New member
עונה

איך עבר השבוע?? אה...... ככה. שיר השבוע של טוקיו הוטל: Thema Num1 שיר השבוע כללי: "i did it my way" של פרנק סינטרה דבר טוב שקרה לי השבוע: התחלתי להפעיל סוף סוף את מועדון האנימה באוניברסיטה דבר רע שקרה לי השבוע: הייתי חולה:/ דבר מצחיק שקרה לי השבוע: בטח משהו בעבודה. לא זוכרת. תמונה: אני לא בבית אז אין לי תמונות פה. למה אני מצפה בשבוע הבא: לזה שתיסתיים השביתה באוניברסיטה, ושאני אספיק לעשות כל מה שתכננתי בילוי השבוע: צפיה באנימה ציטוט השבוע: אין :X מה אני עושה בשבוע הבא: כרגיל. לא נראה לי שצפוי משהו מיוחד.

PerfectSP

New member
יוו!@#$%^אני בדיוק שומעת את השיר הזה!! ../images/Emo190.gif

הייתי משנה בהודעה שלי,אפילו אותו לשיר השבוע
חחח, אני חולה על השירD: את בריאה עכשיו לפחות?!?!

dorkiflitz

New member
אניייי ../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo70.gifצומי../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif../images/Emo41.gif

איך עבר השבוע? את האמת שלא משהו. מלא בחרישות להיסטוריה..
שיר השבוע של טוקיו הוטל: 1000 MEERE נראלי.. למרות שלא שמעתי אותו כל כך שיר השבוע כללי: וואו מלא.. Nicole Scherzinger - Whatever You Like (שטחית שכמותי. שיר כזה מפגר אבל הקצב שלו ממש יפה) Foo Fighters - The Pretender 11-Nickelback-Rockstar.mp3 Sean Kingston - Me Love
מממממכררררררר!!!
וApologize של טימבלאנד ועוד להקה.. דבר טוב שקרה לי השבוע: החזירו סופסוף את המחשב דבר רע שקרה לי השבוע: הוא ריק
דבר מצחיק שקרה לי השבוע: אני פאקינג לא זוכרת! אררר. אולי כשחברה שלי באה.. היה די מצחיק תמונה: במלון בפולין..
חתכתי לעצמי את האישון XDDD\ ועוד תמונה של כל המשלחת (היינו המשלחת הכי גדולה בכל הזמנים של הבצפר.. 146 תלמידים!
) למה אני מצפה בשבוע הבא: מבחן במת'
איך לא בא לי ללמוד. למצוא עבודה, ומישהו ללכת איתו למפגש מעריצים. בילוי השבוע: לא יצאתי כל השבוע.. כזה עצוב.. שבוע כזה מעפן
ציטוט השבוע: באוטובוס אני שוכבת על שתי חברות שלי ומשומה היה רדיו והיה את אנפייטפול של ריאנה.. אז יש את השורה "And every time i walk at the door" ובטעות הכאבתי לחברה שלי אז היא שרה את השיר ואמרה "and every time i walk at the דור כוסאימשלך!" XDDDDD (מקווה שמישהו הבין כי זה ממש משעשע XD) אה.. עוד משהו. אימא הכינה סלטים כאלה.. ובטעות היא שמה יותר מלח ממה שצריך בשניים מהם אבא: גם פה יש יותר מדי מלח? אימא: אל תזרה לי מלח על הפצעים! אבא: מלח על הסלטים! יצא מפגר אבל אז זה היה ממש מצחיק XD מה אני עושה בשבוע הבא: לומדת, כמובן.
מישהו קרא?

dorkiflitz

New member
XDDDDDDD אני שמה.. אני די באמצע..

עם חולצה אפורה.. (יש עכשיו את ניקול באמטיויייי!!!1 שיועיוועיועיוווו)

../images/Emo191.gif דוררררררייי../images/Emo99.gif את כזאת מדהימה../images/Emo23.gif

Me Love זה שיר חמוד, חרשתי עליו שבוע שעבר >< *הולכת לחרוש שוב*

i panic

New member
עונה+חזרתי לפורום טוקיו הוטל :))

|הגדש|איך עבר השבוע ?? מעולה:))
יר השבוע של טוקיו הוטל:מיר 1000 איך שלא כותבים תא זה :*)*
שיר השבוע כללי:אממ...כאבר של ברבי וורלד
דבר טוב שקרה לי השבוע:לא יודעת עם זה מששהו טוב =/ דבר רע שקרה לי השבוע:אממ...פגשתי אנשיפ מפעם:)) וההם ממגגעעלייםי! דבר מצחיק שקרה לי השבוע:אמממ..חח..השבוע הזה D= תמונה:==>אני (?!) למה אני מצפה בשבוע הבא:אמ..לימודים :) בילוי השבוע:קניון (ספיר חולה עלייך :)) היה מממש כיף D=) ציטוט השבוע:---- מה אני עושה בשבוע הבא:אממ..כתבתי למעלה >< תענו כבר למה אתם מחכים!==>XD עניתי :))

למעלה