סיכום שבוע..!

0oSharoNo0

New member
וויקי...../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע?? נחמד.... שיר השבוע של טוקיו הוטל: 1000 Merre שיר השבוע כללי: כנ"ל דבר טוב שקרה לי השבוע: היה לי יום חופשי בביצפר(כמעט..) דבר רע שקרה לי השבוע: רבתי עם חברה שלי... :[ דבר מצחיק שקרה לי השבוע: שיגעתי לחברה שלי ת'שכל... D: תמונה: >> למה אני מצפה בשבוע הבא: שיעבור מהרר...... בילוי השבוע: בשדרות ציטוט השבוע: "מה שם המשפחה של הרצל??" XDD מה אני עושה בשבוע הבא: לומדת..? :/ ו... לאדעת :)

PerfectSP

New member
"מה זה פה?!?! הנזל וגרטל?!!?" ../images/Emo190.gif

דרור יא קרועה!!
איך עבר השבוע?? אחלה,תודה
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Reden 1000 Meere מה לעשות^^
שיר השבוע לא של טוקיו הוטל: Nodody's Home-Avril Lavigne
להקת השבוע: Escape The Fate
זמר\ת השבוע: Avril Lavigne
דבר טוב שקרה לי השבוע: קניתי את שראיי,7 סיכות של טוקיו,ועוד סיכה של לינקין,וקניתי חולצה ארוכה של טוקיו^^ שכמובן נמצאת עליי עכשיו
דבר רע שקרה לי השבוע: נייייייייייייייייייייD:
דבר מצחיק שקרה לי השבוע: דרור!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קרועה
הייתה לנו שיחה הזויהXD
תמונת השבוע: עשיתי את זה לדרור^^ זו תמונה שלה מאיטליה, ומאחורה הוספתי לה מעריץ אלמוני
סתם,P: ערכתי את התמונה והוספתי את דיויד מסימפל פלאן^^
למה אני מצפה בשבוע הבא: שתישאר השביתהD:
בילוי השבוע: אממממ, כשיצאתי לבדי לירושלים לקנות את כל הדברים?^^
ציטוט השבוע: _____________ אני: Jared!!!!!Machen Sie mir ein Kind!!!!!!!! אני: שיניתי במקום ביל לג'ראדD: דרור: יוו
דרור: חחחחחח דרור: קינד זה ילד או משו כזה..! אני: בדיוק!D: אני: קינדר[כמו קינדר בוואנו
] זה ילדים^^ דרור:
אז.. מכינים קינדר בואנו מילדים טעימים.!? דרור: מה זה פה?!?! הנזל וגרטל?!!? אני: כן!!!!O: ____________ XDDDDDDDDD
מה אני עושה בשבוע הבא: מתפללת שהשביתה תימשך עוד קצת
הוספתי כמה דברים שנראו לי נחוצים מבחינתי^^ D: סופשבוע מאאאטריף לכם

tsofa

New member
אניניניניני :] מי קוראתת ?! ../images/Emo85.gif

איזה שאלה טיפשית אם ובלי השאלה הזאת אפ'חד לא קורא את שלי :| חח איזה כיףף אפשר לכתוב כאן הההככככככל ! חחחח XD טווב, איך עבר השבוע?? עעעמווווס ! שיר השבוע של טוקיו הוטל: Don`t Jump הוא פשוט מממכר ! ואני כלכך מחוברתת אליוו ! שיר השבוע כללי: מי יגע בך , חחח שיר סטלן רצצח :] לא זוכרת של מי הווא, מי מכירה אאותו ?! דבר טוב שקרה לי השבוע: הופעה של מה קשוור , ציוון תעשה לי ייללדדדדדדדדדדדדדדד ! חחח XD דבר רע שקרה לי השבוע: נממ... ציון של מבחן בכימיה ?! דבר מצחיק שקרה לי השבוע: היום בשיעוור, אני וחברה שלי הטמסתלנו :] (איך כותבים את זה לעזאזל ?! ) תמונה:
אעאעאעאע :] למה אני מצפה בשבוע הבא: למשו מענייןן :| XD בילוי השבוע: יומולדת של רוחלה XD ציטוט השבוע: "שילדו אותך מרוב שהיית שמנה, בחזרה לבית את נהגת ! " חחחחחחחחח XD מה אני עושה בשבוע הבא:הולכת למועדון נוער לראות את ליירון XD

0oSharoNo0

New member
צפנתת...???

את הולכת למועדון נוער?? ממתי...?!?! (מתי יש בכלל XD)

Tsuf love Bill

New member
אה טוב..... \=

חח יש פה עוד צפנת ? איזה מגניייב ! D= כבר חשבתי שאני הצפנת היחידה בעוללם
חחחח

tsofa

New member
כן כן כן כן תתבוווואי !!! =] ../images/Emo85.gif

יום ראשון שש וחצי תבואי עם שיר וטלאור כי יש הסעות רק ממעגלים, והם באות למעגלים ברגלל....................! יאעאעאע באלי לראות אותךך

0oSharoNo0

New member
../images/Emo210.gifראיתי.. שלחו לי היום הודעה

אבל לא יכלתי לבוא....:/ הלכת? איך היה..?

Anat TH LOVE

New member
עונה [: צפנת - כנ"ל !

שיר השבוע של טוקיו הוטל: אההממ ... נראה לי Final Day... שיר השבוע כללי: דבר טוב שקרה לי השבוע: קיבלתי 95 (!!) במתמטיקה .. ! [: דבר רע שקרה לי השבוע: הייתי בטוחה שיש הופעה.. ואז התברר ש... לא. דבר מצחיק שקרה לי השבוע: צפנת באה אליי.. עשינו תיכנון שבועי עד.. לא משנה ! תמונה: next time... למה אני מצפה בשבוע הבא: לכלום ! הכי טוב אם הוא לא יגיע !! בילוי השבוע: אצל צפנת .. ! חח ציטוט השבוע: "נשארת על אונליין... , כרגיל ! " מה אני עושה בשבוע הבא: לומדת ל2 בחנים ! אוף למה אין שביתה בכל החטיבות ?! שבת שלום :-*

Anat TH LOVE

New member
אופס ! לא כתבתי שיר השבוע בכללי ...

אז .. שיר השבוע כללי: Plain White T's - Hey There Delilah

tsofa

New member
קרראתתי =] חחח יסטלניית ! :] ../images/Emo85.gif

חווולה עלייךך !

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo109.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo109.gif ../images/Emo109.gif !!

אפשר קצת צומי ?
איך עבר השבוע?? גרוווווע , היה בצפר ! שיר השבוע של טוקיו הוטל: 1000 Meere
שיר השבוע כללי: HOT של אבריל לאבין
דבר טוב שקרה לי השבוע: ממ יומולדת עברי
דבר רע שקרה לי השבוע:אמאאאאא ! ונקרעה לי חולצה של הפי טרי פרינדס
דבר מצחיק שקרה לי השבוע:מממ .. דורש מחשבה.. שומדבר
תמונה:אמא הכינה לי עוגה ואחותי רשמה עליה TH הכוכב הזה בצד זה היה אמור להיות הסמל
למה אני מצפה בשבוע הבא:ליסוע כבר לת"א ! שלא יהיה בצפר. לעשו תעגיל באף. בילוי השבוע:הלכתי לקניון עם אחותי החמודה
ציטוט השבוע:איןן . מה אני עושה בשבוע הבא:ממ .. מה שרשמתי ב- למה אני מצפה בשבוע הבא
שבועע טווווב לכולם ! מתעלייכם פורום 1809 !

למעלה