סיכום שבוע..!

LiHiLuSh

New member
חח אני לי נתנו סיגריה בגיל

11
אמא שלי לא מעשנת והיא שונאתצ אבל היא נישתה ולא אהבה היא נתנה לי ולאחי גם לנשות לא יצא לי אפילו עשן חח אז לפחות ואני עכיוש לא מעשנת ולא עישנתי עם כבר פעם באה עם חברים ומשפחה נרגילה למשל באילת הלכתי לבר עם אחרי ואמא ועוד אח שלי וחברהועישנו נרגילה אחר כך הם הלכו ואנהי וחברה שלי נישארנו ועישנו חח יום למחרת אני ואחי הגדול הלכנו ליקנות סוף סוףך נרגילה כי שלנו בבית נישברה
ואז הגענו לחדר ופתחנו אותה במרפסת
היה כיף ואיכס על תנשו ענבים זה מגעילללל ותפוח נחמד אבל ניתקע בגרון
אפרסק שליטה חחח

Simple Dani

New member
חח

תכלס זה סתם לא טעים D: ידיד שלי נתן לי לנסות ונחנקתי הוא כזה : "דאני! את בסדר? את לא מתה לי פה?"

i panic

New member
חח..יתגעגת אליי?!

סתם סתם סתם.. את יודעת שניזכרתי שבחופש יתחתנת איתי והולדנו ילדים...ועכשיו שאני חושבת על זה...זה די דפוק
לא נורא עברנו את זה XDDD

Tsuf love Bill

New member
עונה,, [= ענת תקראי ! :D

איך עבר השבוע?? נחמד [= שיר השבוע של טוקיו הוטל: דונט ג'אמפפפ D= שיר השבוע כללי:Jennifer Lopez - Do it well אההבתי :) דבר טוב שקרה לי השבוע: מ.. דבר רע שקרה לי השבוע: הייתי בטוחה שטוקיו הוטל באים ביוניי, וכבר התחלתי לתכנןןןןן הכל להופעהה, כזה בקטנה, ואתמול התברר לי שאין הופעה ! אז באתי היום בשחור לבצפר (אין לנו שביתה :( ) דבר מצחיק שקרה לי השבוע: חח הייתי אצל ענת והיה מצחיק ביותררר :D תמונה: לא בא ליייי, פפעם אחרת ! D= למה אני מצפה בשבוע הבא: להתכונן למבחן בערבית ! חבל שאי אפשר ללמוד בבצפר גרמנית ! בילוי השבוע: מ.. לא ממש היה,, \= ציטוט השבוע:"האם היית יוצאת עם ביל למסעדה אפילו אם היית עם 'הבגדים של טום שלך'?" מה אני עושה בשבוע הבא: לומדתתתתתתתת ]~ יומטוווווב לכולם [= הא, ושבת שלום :))

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifעונה~

איך עבר השבוע?? לא מדהים, בדוגרי |: שיר השבוע של טוקיו הוטל: Reden. שיר השבוע כללי: Cinema bizarre- AFTER THE RAIN דבר טוב שקרה לי השבוע: אמ...חנ?
דבר רע שקרה לי השבוע: אני לא כלכך מרגישה טוב כל השבוע. דבר מצחיק שקרה לי השבוע: שיחת מצלמה של השלמה עם כמה אנשים שרבתי איתם, וחברה עשתה שטויות. תמונה: L <3 למה אני מצפה בשבוע הבא: טכנית זה לא כזה שבוע הבא, אבל מחר לחברה שלי יש מסיבת יומולדת. ואני מקווה שיהיה כיף, כי היא ועוד חברה שלי מעוותות והכינו חבילה עוברת, ובנסיון מהפעם הקודמת..זה מפחיד. בילוי השבוע: איזה בילוי? מרתון רוזן מיידן כשאתה שומע את השכבה המפגרת שלך מרעישים בחוץ נחשב בילוי? >< ציטוט השבוע: "אונייו זה אונייו!" [רוזן מיידן 3333> ] מה אני עושה בשבוע הבא: או חוזרת ללימודים וסובלת, או שביתה ומתה אחריזה.

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif עונה! מישהו קורא???..

איך עבר השבוע??
נחמד שיר השבוע של טוקיו הוטל:
rette mich שיר השבוע כללי:
-my cemical romance- the sharpest lives דבר טוב שקרה לי השבוע:
חברה טובה שלי חזרה מאמריקה! דבר רע שקרה לי השבוע:
הייתי צריכה לגלות שהיא חזרה לבד.... היא לא אמרה לי! דבר מצחיק שקרה לי השבוע:
החלקתי... תמונה:
אין לי כוח לשים תמונה.... למה אני מצפה בשבוע הבא:
ללכת לטרנד ולקנות סיכות של טוקיו הוטל לתיק :) בילוי השבוע:
ללכת לעיר... ציטוט השבוע: אין. מה אני עושה בשבוע הבא:
ללכת לטרנד. כמו שאמרתי... מישהו קרא?!...

Total Girl

New member
אני

איך עבר השבוע?? מושלם..אין כמהו..יכול היות הרבה יותר טוב..!! אממ אבל בסדר..! שיר השבוע של טוקיו הוטל:Love Is Dead שיר השבוע כללי:אממ...אין כי כל השבוע עד כמה שאני זוכרת רק שמעתי טוקיו הוטל דבר טוב שקרה לי השבוע: אממ..הלכנו לאנדריי (הגלידריה ) [שוב...^.^]
דבר רע שקרה לי השבוע: אמממ הייתי צריכה לריב מכות עם פקאצה דבר מצחיק שקרה לי השבוע: אני הורדתי את כל השירים שהיה כתוב במילים לשיר של טוקיו תמונה:
תמונה חמודה..למרות שלא אהבתי שם מחייכים!! אבל כפרה על החיוכים שלהם!! למה אני מצפה בשבוע הבא: שתיגמר כבר השביתה !!!! בילוי השבוע:הבת מיצווה של ליאורוש וספירוש [ חברות שלי] ציטוט השבוע: "תיהיה עדינה" / "תיהיה חזקה" מה אני עושה בשבוע הבא: הורגת את אירגון המורים!!!

florgirl20

New member
סיכום! ../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

איך עבר השבוע?? אחלה
שיר השבוע של טוקיו הוטל: אממ ת'אמת לא היה שיר ספציפי... שיר השבוע כללי: כנ"ל דבר טוב שקרה לי השבוע: הייתי בתל אביב שבוע ^^ וכל יום עשיתי משו אחר...והכי חשוב נפגשתי עם שחף ולידר פעם שניה ^^ דבר רע שקרה לי השבוע:
דבר מצחיק שקרה לי השבוע: הרבה דברים!
למה אני מצפה בשבוע הבא: אממ.. בילוי השבוע: -אזריעלי שכבר יצא לי מכל החורים \: ,סרט ^^ (אשת החלומות,מומלץ!
) ,מסעדה.. ציטוט השבוע:
מה אני עושה בשבוע הבא: ה' גדול.

חעחע, הצלחתי ללמוד קצת גרמנית!../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אבל איזו שפה מתוסבכת >< כמה חוקים כמה?!!?!?!?!?!? איך עבר השבוע?? מעולה! שיר השבוע של טוקיו הוטל: Sacred
שיר השבוע כללי: Shadow Of The Day של לינקין
דבר טוב שקרה לי השבוע: אמא שלי הביאה לי את הכרטיס אשראי כדי לקנות קפוצ'ון מפול אנד בר, יש לי 10,000 כניסות לאתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ונוספו עוד מאה מאז..XDD דבר רע שקרה לי השבוע: לא קניתי בסוף כלום ><. או שלא היה מה שרציתי או שלא היה את המידה
אבל יותר טוב כי שבוע הבא אני אלך לקנות קפוצ'ון מUPO של פו"ב או מכ"ר. דבר מצחיק שקרה לי השבוע: המון! תמונה: אין לי פה, זה מחשב חדש ובקושי יש בו משהו >< למה אני מצפה בשבוע הבא: לקנות את הקפוצ'ון, לקבל תשובה על האתר [להפוך אותו לרשמי ועצמאי], להוציא סוף כל סוף ת.ז ופנקס עבודה ולמצוא עבודה ו...בצפר!!! כןכן, בצפר... בילוי השבוע: עם אמא בדיזינגוף ועם סיון
באיילון. ציטוט השבוע: אני ואמא שלי ישנות אצל סבא וסבתא. בגלל שיש רק שני חדרי שינה, אחד סבא וסבתא ואחד אנחנו במיטה פתוחה. אני: "אמא, את יודעת שבלילה היה לנו ריב על השמיכה?" אמא: "באמת? למה?" אני: "כי השמיכה קצרה ופעם את לקחת אותה ואז לי לא הייתה שמיכה ואז לקחתי לך אותה ואז לך לא הייתה ואת לקחת.." אמא: "אז תתקרבי אליי" אני: "אבל את נוחרת" >< עוד ציטוטים בבלוג שלי. קישור בחתימה |פרסומתסמויה| מה אני עושה בשבוע הבא: קונה קפוצ'ון של פו"ב או מכ"ר ולומדת |הלוואי!|
ו
לכל מי שקרא

למעלה