סיכום שבוע..!

dorkiflitz

New member
ת-א-מ-ררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!

איפה אתתתת?! אני התגעגתי
אני רוצה לדבר איתך@^%$

../images/Emo191.gif אעאעאעאעאאעאעעא דורררייייי!!!!

איפה את ?! אני כאן, כל הזמן :(:(:( ברגע שאת רואה את ההודעה דברי איתי במסן , אני רוצה לשמוע חוויות :] 33333333333>

אגנסקעXD

New member
מי קרא?

איך עבר השבוע?? סבבה שיר השבוע של טוקיו הוטל: בריק אווי שיר השבוע כללי: דו איט וואל של גניפר לופז ואאון יו גו של אבריל דבר טוב שקרה לי השבוע: יש מראות חדשות בסטודיו דבר רע שקרה לי השבוע: הכלבה שלי עברה ניתוח, והמורה שלי למחול עוברת למקסיקו דבר מצחיק שקרה לי השבוע: סגרתי את אחותי במרפסת. סטיבן לא הפסיק לצחוק. [אח שלי] תמונה:שלי>>> רק בלל העיניים והשיער הצבוע בקצוות זה לא האף שלי..! הוא יצא ענקי בתמונה..! למה אני מצפה בשבוע הבא: ללמוד בילוי השבוע: אם חברות במסיבת פרידה אתמול וביער .! ציטוט השבוע: # אני במסיבת פרידה שותה קולה וחברה שלי מגיעה אומרת לי :אגנסה הציצי גדל לך ואני כולי על הריצפה. #"איך תולעים רוקדות" # אני יוצאת מבית הספר ובכניסה עמדו שני אנשי צוות. ואחד מהם עושה קול של חתולה רבה אם מישהוא והוא עשה את הקול פשוט קפצתי . אני שונאת חתולים. מה אני עושה בשבוע הבא: ניראה לי שאני יתחיל ללמוד.. ולעבוד על הפרוייקט..!

../images/Emo36.gifחחחח איזה חמווודה!!!!../images/Emo26.gif

וואוו, העיניים שלך כל כך יפות!! גמני רוצה כחול!!!!!!!!!!!!!

dorkiflitz

New member
יפה אחת!!! ../images/Emo23.gif

נכון שזה כיף לסגור את אחותך\אחיך במרפסת? XD אני עושה את זה כל הזמןXD אני סוגרת עליהם את התריס והולכת XDDDD (כמה XD)

אגנסקעXD

New member
ח..

אני סוגרת ואז אחת השכנות [בת 3] היא באה ופותחת לה כשאני מחדר. ואז היא סגרה אותי ואימא שלי באה באותה שניה וכעסה אליה..! ח..

Plaztyk

New member
MOI

איך עבר השבוע? אחלה. שיר השבוע של טוקיו הוטל: Wir schliessen uns ein שיר השבוע כללי: Ayo Technology דבר טוב שקרה לי השבוע: חורף. דבר רע שקרה לי השבוע: שומדבר מיוחד. תמונה: שלי.? למה אני מצפה בשבוע הבא: בגדיייםם! בילוי השבוע: סרט חצות [לישון בסרט חצות]. מה אני עושה בשבוע הבא: שופינג^_^

למעלה