סיכום שבוע..!

dorkiflitz

New member
איזה תמונה יפפפפה! ../images/Emo23.gif

השיר של ג'סטין ממכר! ועשו עליו חריש באמטיוי חח

Leb Die Sekunde

New member
אננייי *עזבתי את התגובה ללרה ובמקום לשחק באתי

לכאן* זה לא הכי מעניןXDD אז.. מה קורה?:D: איך עבר השבוע?? אממ סבבה נראלי שיר השבוע של טוקיו הוטל: Bichte משו כזהXD שיר השבוע כללי: This is how i disappear דבר טוב שקרה לי השבוע: ראיתי את הDVD של MCR וניצחתי את מתןןןןןןןןןןןןן וחזרתי לשמוע FOB דבר רע שקרה לי השבוע:לא הלכתי לתל אביב אתמול בגלל זונה זנותית בת זונה מזוינתנת דבר מצחיק שקרה לי השבוע:נממנממ גיליתי שמתן שמע אבריל במשך כל ההתערבות)-[ ושהוא לא אוהב יותר את אברילXDDDD תמונה:
למה אני מצפה בשבוע הבא:ממחר.. חווה שבוע הבא.. בצפר.. שיהיה נחמד ושאופיר לא תדבר אליי ב ח י י ם ! ! ! בילוי השבוע:ס'בילוי? הייתי בבית כל היום.. חחח ציטוט השבוע:אחת בלילה.. אני מתן ונעם.. דרגון בול Z.. אני:וואי איך פחדתי מדרגון בול Z היהאת הירוק ההוא שבעונה הראשונה הרג את אח של סאן גוקו ואת סאן גוקו ועשה לו חור בבטן[עם מישו ראה ] ומאז פחדתי נעם:XDDDDDDD לא ראיתיXDDD זה שעמם אותי נורא! נעם:הייתי עסוקה בלשחק סוניק הקיפודXDD אני: אני ראיתיי והיה את השמן ההוא שגר מעולם משלו מתן[שנזכר לענות]: אני ראיתיי!! מתן:השמן היה המלאך הזההה נעם: מה??? אני: כןןן, ראית שהוא הרג אותם? גם כן חייזר ירוק מכוער עשה להם חור בבטןןןןןן בלעכס מתן:גוקו שהיה בעולם המתים הלך אילו השמן דיבר עם "האל " ונתן לדוקו לחזור לעלום הרגיל בשביל להציל את כולם טוב מפה אני יסכם כי זה לא הפואנטה.. קיצר דיברנו על זה.. ואז.. דיברנו על פוקימון.. ושרנו בייבלד ודיג'ימון וסאקורה! אז שרתי את השורה: עפים אנחנו דרך ענני האורר למרום לעוףף מתפשט בכל הגוףף נעם:XDDDD אני:ישש זכרתי! נעם:גם כן לעוףףף, תתפשט! מתן:זהו!! כןן נעם: כל הגוףףXD אני:אין לי אוויר.. עכשיו למה לא היה לי אוויר? כי אני צחקתי.. אני פשוט ב1 בלילה התחלתי לצחוק ולא נשמתי.. דפקתי את הראש בקיר נשענתי אחורה הכיסא כמעט נפל.. ואני חצי דקה לא נשמתי.. עכשיו כל החצי דקה הזאת זה היה XDDDDD XDDDD XDDDDD ואז נעם אומרת: כן,זה מה שאת אומרת לביל.. תתפשטט בכל הגוף ואני עוד:XDDDD ואז אחרי איזה דקה ככה של XD וללא נשימה מתן נזכר לענות ואמר: תנשממיי לשאוף לנשוף לשאוף לנשוף אני: לאא עוזרררר XDDDD מתן:וואי אני מרגיש כמו מיילד אני: לא עוזרררררXDDDDD[אני לא נ ש מ ת י ! ! ! ! ] מתן: אוףףף אני לא מוצא תמונות של מיילדים ): נעם:XDDDDDDDDD דניאל את חייה? אני: לאא XDDDDDDDDD וזהו אחרי איזה חצי דקה.. אמרתי להם.. אני חושבת שמתתי ונפלתי על המקלדת המקשים של XD וזהו פוו לא ישנתי אחרי זה>< מה אני עושה בשבוע הבא: כלוםD: בצפר שבוע טוב לכולםםםםםםםםםםם

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif שלי ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע?? סבבה שיר השבוע של טוקיו הוטל: ready, set , go- remix שיר השבוע כללי:everyday- HSM2 דבר טוב שקרה לי השבוע:הטיול פתיחת שנה נדחה!!
דבר רע שקרה לי השבוע: חליתי דבר מצחיק שקרה לי השבוע: ירון ואני הגענו למסקנה שאפצ'י יותר מספק מסקס. תמונה: למה אני מצפה בשבוע הבא: לראות את סבא
בילוי השבוע: המסיבה של אתמול XD ציטוט השבוע: "מה אתה חושב שאתה עושה?!" "נוגע לך בתחת?" "אה. כן" מה אני עושה בשבוע הבא: עוברת 2 מבחנים

crazysapir

New member
עונה../images/Emo66.gif

איך עבר השבוע??מעולהההה כ"כ:) שיר השבוע של טוקיו הוטל:schrei שיר השבוע כללי:The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down דבר טוב שקרה לי השבוע:הרבה:) דבר רע שקרה לי השבוע:עד שהחלטתי שאני צריכה להועיל במשו, ולשטוף את האוטו [וכמובן לקבל טיפ אח"כ><] נראלי עכשיו כל הבגז' מוצףXDDDDD דבר מצחיק שקרה לי השבוע:מעליי, ושי לא מצליח לשכנע אותי לבוא למסיבה אתמול><[סיפור ארוךD:] תמונה: טלטול חגג יומולדת 3>>>> זאת לא תמונה ממסיבה או משו אבל עשיתי לו פאפרצי><
למה אני מצפה בשבוע הבא:מסיבה של חברה, ואולי יבוא לי לסנטר כבר נראה:] בילוי השבוע:לקניון[מיר מיר ומורן כ"כ נהניתי3>], והמסיבה של מוריה:p ציטוט השבוע: - יושבים בשולחן כל המשפחה- אבא:אז איך היה במסיבה?[הכוונה של מוריה.] אני: אמממ כיף:] אבא: מה עשיתם? אני:[מנסה להתחמק] סתם..א.מ..*גימגום* ~בלה בלה דיבורים~ אבא: הם מעשנים החברים שלך? אני:אמממממ|,אתמול היה מלא עשן במסיבה אבא|מסמיק| אבא: מהה ואת אף פעם לא נסית? אני: מעלימה מבט~[וחושבת לעצמי: שיט שיט שיט] אבא: טוב, בעיה שלך! אני: ישששששששששש
מה אני עושה בשבוע הבא:כתבתי למעלה^^ שבוע טוב לכולם

אגנסקעXD

New member
איזה ציטוט ...!

אימא שלי תהרוג אותי אם היא תגלה שאני מעשנת.. וסיגריות =בע!

crazysapir

New member
חחח גם אני חשבתי ככה שהם יהרגו אותי ב

בהתחלה שאמא שלי גילתה[ זה היה ממזמן] היא ממש כעסה עליי אבל לא צרחה עליי, פשוט אמרה לי שזאת פעם אחרונה... וזא אחרי שאבא שלי אמר שזה בעיה שלי, אמרתי לה אמא זה בעיה שלי

אגנסקעXD

New member
יאק.. שונאת סיגריות

עישנת? לי נתנו לנסות בגיל 10 ואז התחלתי ישר לקבל סחרחורות והכול ומאז אני מתרחקת מכול אלא שמעשנים. אחותי הקטנה הייתה מכורה לזה. אזל במהרה החביאו הכול ממנה.! ואחותי החורגת ממשיכה לעשן. בסתר רק אני יודעת את זה.! ועכשיו גם אתם [היא קטנה ממני בשנתיים]

אגנסקעXD

New member
הייתי קטנה..!

איכס.. ולא מזמן עישנתי נרגילה..! ואז הפסקתי יאר אני מרגישה את הטעם הזה בפה..!

למעלה