סופשבוע

חג שמח:)../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Never-Ending Story שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יש מלא!
אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלוםP: דבר טוב שקרה השבוע: חופש
דבר רע שקרה השבוע: הורים ושטויות^^ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עולמות, מפגש קומונה ומפגשציצ! D: אתר השבוע: מאכל השבוע: רגל קרושה!! [סתםP: בראוניז
] ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: רקוויאם לחלום
תמונת השבוע: XDD

זאת לא *כזאת* הידרדרות../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ כרגיל, ג'יליאן
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: דיסטורטד בעיקר אלבום השבוע: distorted-voices from within מה את/ה שומע/ת עכשיו: distorted-a soft whisper דבר טוב שקרה השבוע: הממ.. רציתי לכתוב מסיבת 10 שנים בשברולט, אבל חוץ מרחבת הגות', שהייתה ממש כיפית אבל גם ממש קצרה, השאר היה מעאפן >< (לא משהו חדש בשברולט למען האמת
) דבר רע שקרה השבוע: הממ.. כלום משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הופעה של דיסטורטד מחר!! אתר השבוע: אין מאכל השבוע: גפילטע פיש!
הנה אני מגוון! לא רק רגל קרושה
ספר השבוע: החטא ועונשו סרט/סדרת השבוע: אוי אלוהים.. הדוגמניות >< זה מה שקורה כשיש כזאת פגרה ארוכה מאבודים
וחוץ מזה יש שם אחת ממש יפה
תמונת השבוע: אין המשך סופ"ש נעים לכולם

Learn To Fly

New member
לא נכון../images/Emo2.gif

היא יפה אבל היא לא השתדלה מספיק מגיע לאלה D:

Ice Queen 7

New member
דווקא לה?

כמעט בכל משימה שם היא נכשלה >_> וגם ככה סשה הרבה יותר יפה ממנה

Fairywitch

New member
שה-לה-לה-לה, מה נשתנה../images/Emo79.gif../images/Emo155.gif../images/Emo157.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Blooded, See who I am שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Tarja - I walk alnoe, Damned and divine אלבום השבוע:Tarja - My winter storm ; Nightwish - Century child מה את/ה שומע/ת עכשיו: את ההורים מרכלים על החבר של דודה שלי (ובצדק, אגב!). דבר טוב שקרה השבוע: הזמנתי את Century Child
דבר רע שקרה השבוע: נאלצו להרדים את הכלבה של חברה הכי טובה שלי
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:כנס עולמות אתר השבוע: אתר רוק ומטאל ברומנית
הוא ממש מושקע
http://www.metalhead.ro/ מאכל השבוע: שום דבר ספציפי. ספר השבוע:בלב היער / טאנה פנץ' סרט/סדרת השבוע: הישרדות 16 תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

UV radiation

New member
סופשבוע

שיר/י השבוע של ווית'ין: Frozen שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Ghost Love Score אלבום השבוע: Nightwish - Once מה את/ה שומע/ת עכשיו: Nightwish - Ghost Love Score דבר טוב שקרה השבוע: הוצאתי גימלים וככה התחמקתי מלשמור בפעם השלישית באותו שבוע. אה, וקניתי אורגן חדש D: דבר רע שקרה השבוע: הוקפצתי לשמירה, וכך יצא שאני שומר שלוש פעמים בשבוע. יום כן-יום לא. זה היה רצח. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין ממש... אין לי מה לעשות בחופש. אתר השבוע: Google. מאכל השבוע: אין. ספר השבוע: קיצור תולדות הזמן. סרט/סדרת השבוע: אין. תמונת השבוע: אין.

למעלה