סופשבוע

אזירפאל

New member
../images/Emo155.gif סופשבוע ../images/Emo19.gif

מה המצב! פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש מיי כמיקל רומנס הפורומים החדשים אופנה אלטרנטיבית אוונסנס (החל משבוע הבא הרשימה תגדל לעשרה פורומים מועדפים!
) המציפנים:
(68) Lily SonataArctica (74) Fairywitch (75) Brombit (85) Learn To Fly (87) Nights Unseen (95) ZuLi90 (97) אזירפאל שוב עליתי!
(260) אטומיק בייגל (362) מגרש השוודים (365) Ice Queen 7
(כל הכבוד!) (למרות שיש ירידה קטנה במספר ההודעות. בשבוע שעבר הייתם עם 400
) השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: חג שמח ושבת שלום לכולם

Ice Queen 7

New member
שבוע טוב וחג שמח ../images/Emo140.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Kamelot - Until Kingdom Come אלבום השבוע: The Fourth Legacy (בשבוע הבא אני אקנה אותו סוף סוף) מה את/ה שומע/ת עכשיו: את השיעולים שלי דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי עם הבגרות באומנות ואתמול קיבלתי את הציון, 100
דבר רע שקרה השבוע: חולה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש שציצים!!! ביום רביעי! D: ויום לפני זה הרצליהיחליהדר ^__^ אתר השבוע: אין מאכל השבוע: מרק עוף עם קניידלך
ספר השבוע: צופן דה וינצ'י, סיימתי אותו סרט/סדרת השבוע: אחוות הטבעת תמונת השבוע: אמפו מתכבס

Ice Queen 7

New member
אם ידעת למה לא סיפרת לי? ../images/Emo10.gif

היית חוסכת ממני את המתח המתסכל הזה ]:

Ice Queen 7

New member
טוב אז שכחתי ../images/Emo69.gif

את יכולה לנבא כמה אני אקבל באנגלית בע"פ? ס:

נבואות לא מגיעות בהזמנה!#$@../images/Emo2.gif

+
~חשה טרלוני מהספר/סרט החמישי או משהו~

UV radiation

New member
כל הכבוד.

אגב, הציור הזה שהעלית לפורום לא מזמן, הוא גם היה בתצוגה?

Ice Queen 7

New member
תודה :) איזה ציור?

שניים מהציורים שהיו בתצוגה (ואולי גם את השלישי ושכחתי) כבר העליתי לפה מתישהו. בכל מקרה, הנה הכל ביחד P:

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: Restless ו-Dark Wings. איזה שיר ענק. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ממ: Regina Spektor - Ode To Divorce Regina Spektor - The Flowers Regina Spektor - Sailor Song Regina Spektor - Chemo Limo Regina Spektor - Lady Radiohead - Exit Music Radiohead - Weird Fishes Radiohead - Bangers & Mash Porcupine Tree - Trains ועוד בודדים. אלבום השבוע: Mother Earth, OK Computer ו-Soviet Kitsch של רג'ינה ספקטור.
מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: טיול לגולן! היה כל כך כיף.
דבר רע שקרה השבוע: בלילה השני קיבלתי מיליון עקיצות יתושים. וגם נגמר הטיול ואז היו כל ההכנות לפסח. >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מצה ברייט.
אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: פתיתים עם שעועית משימורים באמצע הרחוב בטבריה
וגם לחם עם תירס משימורים, צ'יטוס גבינה ומלפפון חמוץ באמצע המסלול
ספר השבוע: אשתו של הנוסע בזמן (למרות שלא ממש התקדמתי). סרט/סדרת השבוע: עקרות בית נואשות חזרה והיה חביב, וגם Tell Me You Love Me, סקס והעיר הגדולה. תמונת השבוע: המפל הלבן בנחל אל על.

למעלה