סופשבוע

Learn To Fly

New member
איזה התדרדרות!

זה הכל בגלל שהאינ' שלי לא עבד כמה ימים שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל הסאונדטראק של across the universe, בעיקר because, if i fall, i want you (she's so heavy) אלבום השבוע: across the universe מה את/ה שומע/ת עכשיו: air - electronic performers דבר טוב שקרה השבוע: חזרתי עכשיו מהצילומים! היה חם ועוד צילמנו בשדה ענקי, אבל היה כ"כ מצחיק שנהיתי מכל רגע, הצילומים הכי כיפים אי פעם. דבר רע שקרה השבוע: המבחן בהיסטוריה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: דיסטורטד סרט/סדרת השבוע: אקרוס דה יוניברס, דוני דארקו (למרות שלא הבנתי כלום
), ביטלג'וס

Up To No Good

New member
:]

שיר/י השבוע של ווית'ין: אוברקאם שיר/י השבוע לא של ווית'ין: my heart will go on של סלין דיון
(נו, נחרש לי בשכל בגלל טיטאניק
) וסוואנהארט של נייטוויש
...ועוד כמה שירים שאני לא זוכרת :{ אלבום השבוע: אין לי מושג P: מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: חופש! דבר רע שקרה השבוע: אין לי מושג משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לקנות בגדים עם אולגה ודנה, ת"א, מפגשים
אתר השבוע: http://www.veoh.com אתר ממש טוב שמשום מה כמעט אף אחד לא מכיר :ס מאכל השבוע: לזניה D: ספר השבוע: בשורות טובות סרט/סדרת השבוע: טיטאניק
/המומינים ודיג'ימון!
תמונת השבוע: תגובה מהירה ++

Up To No Good

New member
../images/Emo7.gif

גם פוקימון זה טוב
אבל דיג'ימון ופוקימון זה דברים שונים לגמרי ]:

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gif

זה מזכיר לי שלא מזמן קניתי חולצה עם ציור של פיקאצ'ו מעשן באנג וכתוב בכיתוב כמו של פוקימון "smokemon" XDD

למעלה