סופשבוע

bachner1

New member
כ"כ ../images/Emo45.gif

איך הייתי מכור לזה...
את פוקימון סתם אהבתי כזה...

bachner1

New member
רגע אני רוצה להבין...

את כותבת הודעות בשעה 5:30 בבוקר, ואז שואלת אנשים למה הם ערים בעשרה לשבע?!
וזה דיון מאגניב

סופ"ש מגניב :]

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: שמעתי השבוע הרבה אלבומים דווקא, אבל אין אחד מסוים. מה את/ה שומע/ת עכשיו: האמת מתחת לורד דבר טוב שקרה השבוע: התחיל החופש! וחלק מהשבוע היה קר. וסיימתי עבודה אחת. דבר רע שקרה השבוע: היה חם. :{ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עוד חופש! מפגשציצים ונספחים
אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אממממ אין ספר השבוע: קראתי קצת מהמיתו' הסקנדינבית! אחרי מיליון שנה.
סיימתי את הפרק האחרון ונשארו לי רק הנספחים, שהם דווקא חלק די נכבד.
סרט/סדרת השבוע: פורסט גאמפ
/פוקמון ובאפי. תמונת השבוע: אין הודגש באמצעות מדגישומטיק

Deep Blue Sky

New member
סתם בא לי

וממש משעמם לי. ובטח תכעסו עליי, כי אני בקושי שומעת ווית'ין.
השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: Bittersweet שיר/י השבוע לא של ווית'ין: קשה לבחור... אמ אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: פסקול של הסרט Spirit (הסוס) דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי משהו שרציתי כבר די הרבה זמן. דבר רע שקרה השבוע:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מסיבה
אתר השבוע: DeviantArt מאכל השבוע: מצות (כן, כן!!) ספר השבוע: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה , לא קראתי עדיין אבל ראיתי את הסרט ואני בטוחה שאני אהנה מהספר.
סרט/סדרת השבוע: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה תמונת השבוע: שמתי תמונה של שארון, לפחות שיהיה קשור

Euterpe

New member
יאללה בללה

שיר/י השבוע של ווית'ין: the promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: i wish i had an angel של נייטוויש in these arms- Bon Jovi Nickelback- save me, photograph אברהם פריד- עלה קטן שלי יעקב שוואקי- שמח תשמח, אם אשכך
התמכרתי. אלבום השבוע: הפסקול של חתונת רפאים
מה את/ה שומע/ת עכשיו: שומדבר... דבר טוב שקרה השבוע: הייתי בדיסנילנד וביוניברסל סטודיוז דבר רע שקרה השבוע: כל השבוע ביקרנו את המשפחה של אבא שלי בלוס אנג'לס וכולם דיברו רק פרסית וכמעט לא הבנתי כלום.
צריך לקרא למקום הזה "אירנג'לס" או "טהרנג'לס" אה, ושמעתי שמותר למכור בפרהסיה חמץ בארץ וזה העציב אותי עד דמעות.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת מה מתכנן לי השבוע הקרוב, אבל בראשון הבא אני סופסוף טסה לארץ!!! אתר השבוע: הפורום הזה
מאכל השבוע: המבורגר בELAT BURGER בלוס אנג'לס
מקום גלאט כשר!

מה רע בזה שימכרו חמץ בפרהסיה?

ברור שיש אנשים שזה מפריע להם, אבל כנראה שבכל מקרה לא יעשו את זה במקומות שזה יפריע לרוב הציבור, וזה לא שידחפו את זה לאנשים לפנים. לי אישית זה נראה לגיטימי לגמרי, הרי לא חייבים להיכנס לחנות שהיא לא כשרה. (רק לרקורד, אני בעצמי שומרת כשרות בפסח.)

Euterpe

New member
אני לא רוצה להיכנס לזה ../images/Emo122.gif

פשוט שעצוב לי שבמדינה יהודית מוכרים ואוכלים בכלל חמץ בפסח. כמובן שיש על זה הרבה ויכוחים וכו' וכו' ואין לי כוח להיכנס לכל העסק אבל בכל זאת זה מפריע לי. אני לא ממש יכולה לעשות משהו כדי למנוע את זה שאנשים אוכלים חמץ בפסח, אין לי גם זכות לעשות את זה. (בערך).

Ice Queen 7

New member
לא כל יהודי חייב לשמור על הכשרות הזאת

מה אם מישהו לא יהודי או יהודי שלא שומר רוצה לקנות חמץ בפסח? זה שלא ימכרו לו חמץ זה די כפיה דתית..

Euterpe

New member
בעיקרון- כל יהודי חייב לשמור על זה.

זה שהיהדות כבר מזמן ברחה לה החוצה זה משהו אחר... שוב, לא רוצה להיכנס לזה. אתם תסקלו אותי.

למעלה