סיכום שבועי

McLeaFLY

New member
חח לא אמןן ><

אמא מרשה לי לעשות אותו בגיל 16 :/ אבל כשהראתיי ת'קעקוע לאבא הוא אמר שאחרי זה אני גם אדאוג למקום מגורים XD

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif חחח

זה בהחלט קעקוע גדול איזה מגניב זה שההורים שלך מסכימים לך... אותי היו מעיפים מהבית ומנתקים את כל הקשרים אם רק הייתי מעלה את הנושא XDD בת כמה את עכשיו 14 נכון?. חח יש לך עוד זמן עד לקעקוע XD

McLeaFLY

New member
חחחחחח עכשיו נישאר לשכנע את אבא ><

וכןן יש לי עוד פאקינג שנתיים
אבל אני מתחילה לחפור להם על זה כבר עכשיו XD

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif חייבים לקרוא..../images/Emo204.gif

טוב אני מסכמת בקצרה רק את היום.! אז כמו שסיפרתי אמרו לי להשתנות.. כי אני מתנהגת כמו בן.! ולא פעם אחת אמרו לי את זה , תמיד אומרים לי את זה. אומרים שאני צריכה להיות קצת יותר נשית. כול כך נעלבתי כשאמרו לי את זה, הדמעות חנקו אותי. למה אמרו את זה?! מה אני כול כך דומה לבן ?! אוף.. אמרו לי שבתמונות אני דומה לבת. אבל בהתנהגות אומרו לבן. כשאני יוצאת מהבית אני קצת יותר נשית. אבל כשאני הולכת לשכונה היפה אני מתנהגת ממש כמו בן. בבית אני מתלבשת ככה. די.. אני מרגישה מזה בן עכשיו. למה אומרים לי את זה?! אני לא כזאת. ואם הסגונן שלי שונה?! למה להשוות אותי לבן..!? אוף ..!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאמממ שאלה..../images/Emo35.gif

מי אמר לך שאת מתנהגת ומתלבשת כמו בן
ולא מצאתי את מה שאמרתי לי שכתבת לי..XDD
אותך מלאמלאמלאמלא!! LOL LOL LOL LOL חחח.. מתאבדת יפה שליי!! שבת שלום!!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif עונה.!

וואי הרבה פעמים כשהייתי עם השכונה היפה בסופרלנד בדרך לאוטובוס אז מישהוא אמר לי. וגם בסופרלנד אמרו לי . וילדה קטנה ממני בת 11 ככה אמרה לי את זה. ועוד מישהוא שהייתי איתו פעם בקייטנה . והמדריכה בקייטנה. ועכשיו גם שולמית ! וגם אח שלי. וגם אחותי. וגם חבר של אימא שלי.! מספיק אנשים!?

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמזאת אומרת?../images/Emo2.gif

אנשים פשוט באו ואמרו לך שאת מתנהגת כמו בן?
ואני בטוחה ששלומית לא אמרה לך שאת מתנהגת כמו בן.. אולי היא אמרה לך משהו אחר.. ואת פשוט לא הבנת אותה נכון..

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif היא פשוט אמרה את זה.

זה הלך ככה: סליחה על הביטוי אבל התנהגותיך היא כמו של בן. ואת צריכה להיות יותר נשית. ואני:אבל אני לא רוצה להיות יותר נשית טוב לי איך שאני. היא: אבל את בת?! ואני התחלתי לדבר והיא הפסיקה אותי באמצע. ואז זה עבר לעוד 8473894 נושאים. אוף.. יש לי מחשב נייד ובקושי אני יכולה לעשות משהוא..:(

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif זה מחשב ישן XD

עכישו חיברתי לו עכבר.. XD האצבעות קפאו..! תתחברי לאיסי.. אני רוצה שתגידי לי מה דעתך..!

למעלה