סיכום שבועי

BKE

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצומייייי

דבר טוב שקרה לך השבוע: סתם מצב רוח טוב. דבר רע שקרה לך השבוע: הרבה עומס בלימודים ולא יוצא לי בכלל לדבר עם אנשים שחסרים לי שזה כולל את כולכם פה
משהו מצחיק שקרה לך השבוע: שיעורים חופשיים למיניהם . ומצבים ל-א טובים עם אחותי . שיר השבוע של טוקיו הוטל: הפעם יש !@#$%$$^%$#%# 1000 מיר
שיר השבוע בכללי: סויג'ה בוי או איך שלא כותבים את זה.. תוכנית השבוע: הישרדות !דהההה סרט השבוע: אהבה טרופה :D יציאת השבוע: עכשיו תהיה , מסיבת פיג'מות ענקיתתתת אצל חברה מאכל השבוע: מרק. ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: אעאעאעא תוכניות לשבוע הבא: ללמוד והרבה. ולסיכום- איך עבר השבוע? נהדר.

ElinorLahav

New member
אהובה קטנה שלי ../images/Emo99.gif ../images/Emo205.gif

שבוע טוב שיהיה לך קוקי ^^

טללולוXD

New member
מסכמתDD: ../images/Emo79.gif

דבר טוב שקרה לך השבוע: חברים. דבר רע שקרה לך השבוע: אממ יש הרבה
משהו מצחיק שקרה לך השבוע: "זבוב"XDDDDDDDD עזבו
שיר השבוע של טוקיו הוטל: frei im freien fall Ich Brech Aus Wir Schliessen Uns Ein שיר השבוע בכללי: Paramore - Misery Business Paramore - Pressure תוכנית השבוע: אממ.. על טבעי
סרט השבוע: יציאת השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: ולסיכום- איך עבר השבוע? שבוע טוב

טללולוXD

New member
תפוזבל../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo79.gif

|הדגשדבר טוב שקרה לך השבוע: חברים. דבר רע שקרה לך השבוע: אממ יש הרבה
משהו מצחיק שקרה לך השבוע: "זבוב"XDDDDDDDD עזבו שיר השבוע של טוקיו הוטל: frei im freien fall Ich Brech Aus Wir Schliessen Uns Ein שיר השבוע בכללי: Paramore - Misery Business Paramore - Pressure תוכנית השבוע: אממ.. על טבעי[?] סרט השבוע: משפחת סימפסון-הסרטDD: יציאת השבוע: חווהP: מאכל השבוע: אממ.. אוכל של אמאD: ציטוט השבוע: "זבוב"XDDDDDDDDD תמונת השבוע:
תוכניות לשבוע הבא: מרוץ שדה ומשחק
ולסיכום- איך עבר השבוע? אממ לא משהו
שבוע טוב
- גם לך!

XקוקיX

New member
עונה...

נראלי שדי הרבה זמן לא הייתי פה. דבר טוב שקרה לך השבוע: אתמול, סנטר. וראיתי גם את ויקה מ"הישרדות" :) וקניתי סופסוף ילקוט חדש. דבר רע שקרה לך השבוע: הרבה... משהו מצחיק שקרה לך השבוע: הממ כלמיני. שיר השבוע של טוקיו הוטל: וואי אין לי מושג. שיר השבוע בכללי: כנ"ל. תוכנית השבוע: הישרדות ופטיטו. סרט השבוע: "רטטוי" כי זה הסרט היחיד שראיתי השבוע. יציאת השבוע: אתמול, ת"א, דיזינגוף סנטר. מאכל השבוע: שניצל'ס. (משהו ברעננה). ציטוט השבוע: אני: "לכל ההומואים קוראים אלעד ורועי". אחותי: "אז את אומרת שהבוס הקודם שלי הוא הומו?" (קוראים לו אלעד). אני: "כן, וגם טום הומו כי... אה לא, בעצם לא קוראים לו אלעד" XD (לרגע חשבתי שלטום קוראים אלעד, לא יודעת מאיפה זה בא לי). תמונת השבוע: כנראה כל התמונות מהחופשה של התאומים. תוכניות לשבוע הבא: להיפגש עם אבא. ולסיכום, איך עבר השבוע?: יכול להיות הרבה יותר טוב.

stasi24

New member
../images/Emo54.gifמה אפשר לכתוב כדי לגרום לכם לקרוא?../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה לך השבוע: -אמ, לא יכולה לחשוב על משהו ספציפי.
דבר רע שקרה לך השבוע: ע-ו-מ-ס , רק ללימודם ואני כבר לא עומדת בזה
וגם חברה שלי עברה לניו-יורק
משהו מצחיק שקרה לך השבוע: דפקתי לעצמי את הברך בפרצוף ושברתי את האף. מספיק מצחיק?
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Wenn Nichts Mehr Geht
פאק הוא כלכך נסגד.
שיר השבוע בכללי: Nickelback - See You At The Show - מומלץ מממש Nickelback - Savin' Me - מומלץ ממש ממש ממש ~מפתחת סוג של אובססיית ניקלבאק~ New Found Glory - Kiss Me
תוכנית השבוע: -על טבעי :]
סרט השבוע: -המומיה 3> סרט סגיד. מי שלא ראה אותו זה פשוט חור בהשכלה~
יציאת השבוע: -איזה יציאה? כל השבוע לא זזתי מהספרי לימוד><
מאכל השבוע: -טוסט3>
ציטוט השבוע: בני: "היי אוקונל! זה נראה כאילו לי יש את כל הסוסים!" ריק: "היי בני! זה נראה כאילו אתה בצד הלא נכון של הנהר!" Beni: Hey, O'Connell! It looks to me like I've got all the horses! Rick: Hey, Beni! Looks to me like you're on the wrong side of the river! ~מהמומיה~
תמונת השבוע: -יש הסבר על התמונה P: http://img174.imageshack.us/img174/9692/pppppppppppaa5.png
תוכניות לשבוע הבא: -ללמוד, ועוד ועוד ועוד. מבחן בלשון, באנגלית, בצרפתית, בתנ"ך. עבודה להגשה באומנות.
ולסיכום- איך עבר השבוע? -עמוס. כלכך עמוס. מלא מבחנים, עבודות, שיעורים, הכנות + כל השיעורי גיטרה המעצבנים האלה. המוח שלי פשוט עומד להתפוצץ מכמות בלתי מוגבלת של מידע לא נחוץ. נראה לי שברתי שיא ב'כתיבת המבחן הכי ארוך': יצא לי 11 עמודים במבחן באומנות >< אם אני נעלמת מהפורום, סימן שסוף סוף קרסתי מכל העומס. תזכרו אותי
וואי אני בטוחה שאף אחד אפילו לא קרא אבל הייתי חייבת להוציא. שבוע טוב לכולם

Rukia nik

New member
וואיי!

איך נשבר לך האף כ"כ מהר? O.O ו-Wenn Nichts Mehr Geht הוא באמת שיר נסגד!
תחלימי מהר ושבוע טוב!

stasi24

New member
../images/Emo54.gifגמלך../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

והאף? כי קיבלתי מכה חזקה באף לפני כמה זמן והוא עדיין כאב, אז עכשיו כשקיבלתי עוד אחת, הוא נשבר>< אני כזאת כישרון...NOT

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifהאאאאאאאאף ../images/Emo7.gif

אח יש לי חולשה לגבי אפים XD לי פעם העיפו כדורסל לעף .
לכי לרופא שישים לך גבס שלא יתעקם לך !! *נרגעתי* שבוע טוב כפרע

stasi24

New member
../images/Emo54.gifחחח טל3>../images/Emo24.gif

איזה חמודה איך את דואגת
שבוע מעולה

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif עונה =]]

דבר טוב שקרה לך השבוע: עשיתי עוד חור באוזן :) דבר רע שקרה לך השבוע: אנחנו מתחילים כל יום שישי [מעכשיו] שעת אפס בבית ספר.. שבע ועשרים אני צריכה להתייצב בבית ספר... אתם לא מבינים מה זה לראות את המורה שלי לתנ"ך בבוקר... פשוט סיוט!, המורה שלי לחשבון לקחה לי את הכטיס אישי כדי לכתוב הערה והיא לא החזירה לי אותו כבר ארבעה ימים! ואני לא מוצאת את החרא הזאת היא מלא זמן בחופש... ובינתיים כל המורים שלי עצבניים עלי... משהו מצחיק שקרה לך השבוע: זרקתי [בטעות נשבעת לכם!] על ילד מציק ומעצבן מהכיתה שלי כיסא בשיעור אנגלית... מזל שהמורה לא ראתה... שיר השבוע של טוקיו הוטל: rette mich שיר השבוע בכללי: move bitch
מומלץ!
תוכנית השבוע: האי? סרט השבוע: שודדי הקאריביים 3
ג'ונייייייי!! )^%$!$&^)
יציאת השבוע: X מאכל השבוע: פיצה! ציטוט השבוע: X תמונת השבוע:
תוכניות לשבוע הבא: עד שבוע הבא.... ולסיכום- איך עבר השבוע? סביר שבת שלוםםםם!!!

למעלה