~מועתק מפורום FOB~ כי אני עצלנית~!
תסתדרו XD אחח אחחח איזה בוקרDDD::: לפני 10 דקות חזרתי מחברה שלי[רינת].. היא הזמינה כמה ילדים לסרט P: ראינו סרט ונרדמתי באמצע XDD זה היה סרט אימה וכשהייתי ערה כולם פחדו להסתכל על הסרט ורק אני ראיתי

ואממ התעוררתי ב2 בלילה והתקשרתי לאבא שלי להודיע לו שאני לא אבוא ואני נשארת לישון חח.. ואז ראינו 'סופר בלונדינית' וגם.. אני ו2 חברות שלי נשארנו רק.. ואחת החברות נרדמה והשניה נמנמה אז הרשתי לעצמי גם לישוןD: והתעוררתי ב5 כששמעתי שמישו כיבה את המזגן :S זה היה אבא שלה כנראה ואז שוב התעוררתי ב7 מהקנר[כנר? הציפור הזאת..] שצייצה ואז אחרי כמה דקות[כולם יושנים עוד כה? P: ] האח הגדול שלה ניגן באורגנית שלו אז אממ כן.. התעוררתי וב9 וחצי 2 החברות שלי קמו P: ואממ אז רינת החליטה שבא לה לראות הישרדות .. אז ראינו את הפרק הראשון ואז אח שלה ואחותה הצטרפו אלינו ואח שלה גילה לנו מי עף ומה קרהX_X ואני לא עוקבתאחרי הישרדות חחח טוב אחרי החפירה המיותרת הזאת נלך לסכמ"ש חח
משהו טוב שקרה השבוע: דיברתי עם 'שלי'[
לא תבינו מה זה 'שלי' XD] ואממ הסרט אצל רינת ואחרי ה"ריב". "השלמתי"
משהו רע שקרה השבוע: יש לי סדק ביד
אבל זה יעבור P:
שיר השבוע של טוקיו : לא שמעתי השבוע
שיר השבוע לא של טוקיו: כ ל ה א ל ב ו ם ש ל א ב ר י ל ל א ב י ן ה ר א ש ו ן L e t G o .
התחדשות השבוע: כלום\:
פאדיחת השבוע: לא זוכרת .. חחח
ציטוט השבוע: שיעור גיאוגרפיה. ניב:"נחל חשבון?" המורה:"כן...." ניב:"יש גם נחל גיאוגרפיה?" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני :"דונט שוש מי!" קארן:"איי דונט שושינג יו." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ דיברתי עם 'שלי'
[ולא לרדת עליי
] אני:"למה הורדת את האדופ בשיער?" הוא:"כי ברוריה איימה להעיף אותי מבצפר" אני: "
" הוא:" היא אמרה לי 'לך תסתובב עם פאנקיסטים בלונדון' XDDDDDDDDDDDDDD לא משנה לא הצחיק
אדם השבוע: מממממממממממממממממממממ לא יודעת כולכם ואתם גם
סרט/סרטון השבוע: "אימה באמטוויל" "סופר בלונדינית"
מאכל השבוע: וופלים ואמממ אממ בורקס?XD
תוכנית השבוע: על טבעי פרק אחרון
סמוולויל! ג'
נסן השתתף בו!#!@$!@@^
תמונת השבוע: >> העין של הסוסה שלי P:
לב|תוכניות לשבוע הבא:אממ מסיבה של בצפר ו.. לא יודעת. ספונטני לא הודגש באמצעות |:"