סיכום שבועי

stasi24

New member
../images/Emo54.gifלמה כולן פה כאלה מהממות??

תתחדשי על הפס
שבוע טוב

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifאיזה מדהימה!!1

אעעא יש לך חולצה של הפי טרי פרנדס!!!!! אני גם רוצה!! שלי נקרעה לצערי הרב =[[ חח שבוע טוב :)

Rukia nik

New member
איזה מהממת! ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

גם אנחנו צריכים לעשות חיסון השנה! אני מקווה שהוא יעבור לך מהר ושלא תרגישי אותו בכלל!

ElinorLahav

New member
אעאעאעא אני ממש פוחדת ../images/Emo2.gif ../images/Emo205.gif

וזה יום שני >< וואי הזכרת לי שאני צריכה להביא מחר אישור D:

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifהתאהבתי יפתי../images/Emo99.gifאין אין אין כמו במבה

חח זוכרת תפרסומת הזאת שהייתה?! XDD אלינורי את מדהימה
שבוע טוב
ואל תחששי מהחיסון סתם זריקה XD

../images/Emo185.gifאני...../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה לך השבוע:אתם!!!
דבר רע שקרה לך השבוע:אממ....קיבלתי ציון לא הכי טוב במבחן בחשבון ואנחנו לא מצליחים ללמוד ביתה כי הבנים(רובם)תמיד מפריעם
משהו מצחיק שקרה לך השבוע:גיליתי שיש שיר על המורה שלי (1973 מכירים
) שיר השבוע של טוקיו הוטל:אממ....ich bin nich ich
שיר השבוע בכללי:hot-של אבריל לאבין תוכנית השבוע:אממ.....האי XD סרט השבוע:אין יציאת השבוע:אין מאכל השבוע:אין ציטוט השבוע: שיעור תנ"ך: ריקי(המחנכת שלי):היה בטוח שיכולתו לנצח את גולית אביב (ילד בכיתה):מגת ריקי:ואמר זאת לכולם לא משהו יש עוד 2 שיעור אנגלית יש בוחן ודניאל(ילד בכיתה)סיים דניאל:איזה עמוד בחוברת? צביה(המורה):עכשיו את שותקת ומשלבת ידיים הבנת? את ההבנת היא אמרה לבן ואת השאר לבת והוא בןXD טוב עזבו מדברים בכיתה על אמפתיה והמורה נתנה דוגמא ריקי:אבל הצב שלי מת!!מה אתה אומר לי?!?! שאול(ילד בכיתה):רוצה גלידה? XDDDD תמונת השבוע:>>>>>>>>>>>>> תוכניות לשבוע הבא:אממ......נחיה ונראה
ולסיכום- איך עבר השבוע?מצוין!!

McLeaFLY

New member
מסכככמת :p

דבר טוב שקרה לך השבוע:אממ..קניתי את הספר החדש של הארי פוטר,ושיכנעתי את אמא לעשות ת'קעקוע הזה בגיל 16 [עוד שנתיים
] דבר רע שקרה לך השבוע:אסיפת הורים
ירדתי ברוב במקצועות ואבא אמר שאם אני לא משתפרת עד חלוקת התעודות הוא מנתק לי ת'אינטרנט ומפסיק לשלם לשיעורי גיטרה
ואני שוב חולה
איך הם לעזעזל רוצים שאני אשתפר בלימודים אם אני חולה פעמים בשבוע?! משהו מצחיק שקרה לך השבוע:שתיתי את התרופות הלא נכונות
שיר השבוע של טוקיו הוטל:אין די נאכט
שיר השבוע בכללי:no more sorrow-linkin park given up-linkin park in pieces-linkin park fake it-seether mcr-demolition lovers mcr-romance conquest-the white stripes bleed well-him riot-paramore
תוכנית השבוע: סרט השבוע:לא ראיתי סרטים 0__0 יציאת השבוע:הייתי בבית.. מאכל השבוע:פיצה
ציטוט השבוע:לא זוכרת תמונת השבוע:
תוכניות לשבוע הבא: להגיש את כל העבודות להסתפר לנסוע לתל אביב וללמוד את תרגיל האצבעות בגיטרה
ולסיכום- איך עבר השבוע?שייסה שבוע טוב

stasi24

New member
../images/Emo54.gifוואו גמאני רוצה כזה!

זה מ-מ-ש יפה :] שבוע טוב

Anat TH LOVE

New member
הקעקוע מדהים ../images/Emo13.gif ../images/Emo105.gif

ייאו , הייתי מתה לזה , אין מצב שירשו
אחותי מנדנדת להורים שלי כבר כ"כ הרבה זמן על קעקוע .. חח שבוע טוב

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif לא הבנתי

כבר עשית את הקעקוע? הוא ממש יפה... איך ההורים שלך מרשים לעזאזל?! :00 הלוואי עלי.. חחח XDD

למעלה