ואי השבוע הזה עבר מהר! ../images/Emo12.gif
דבר טוב שקרה לך השבוע: מבחן במתמטיקה- 98
, וסיימתי לקרוא ספר מזה ארוך
אבל יפה ממש
דבר רע שקרה לך השבוע: לא היה לי כוח לרקוד ועשיתי את המינימום בגלל שאני הולכת לישון נורא מאוחר \: והמבחן בעברית ובערבית
, קיבלתי 80
(שלא תחשבו שאני מהחרשניות המציקות האלה שמקבלות 85 ובוכות, פשוט חשבתי שהלך לי טוב וסתם הורידו לי על דברים מטומטמים.)
משהו מצחיק שקרה לך השבוע:אמ.. האמת שאין ממש... אבל השבוע היה לנו יומיים של פעיליות נגד שימוש בסמים ואלכוהול, אז ראינו איזה סרט אחד משנות ה-80. וענת ואני לא היינו בטוחות אם זה ליאונרדו דיקפריו משחק את התפקיד הראשי, כי זה היה ממש ממזמן. אז כל הסרט אמרנו "זה הוא? לא.. כן זה הוא!" ובסוף זה היה הוא
. חוץ מזה שראו בזה כל מני קטעים של נשים חשפניות ובדיוק אז משהו השתבש בסרט ואז כל הבנים צעקוו "לא!! לא!!" וזה היה מצחיק XD
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Geh, 1000Meere ועדיין, הילף מיר פליגן.. פשוט לא נמאס בחיים
שיר השבוע בכללי:Bouleward of broken dreams- Green day . שיר ממש ישן אבל אני מכורה אליו
תוכנית השבוע:"לא מדהימה".. חח מאז שיש לי יס מקס אני רואה את זה כל הזמן... יאו הם כל כך סתומים שם "הו הו! ג'ייק בהארי ! ומי שמשחק את רנדי קליין הוא אחד השחקנים הגרועים אי פעם! ולזאק יש אף גדול
... אבל אני אוהבת את הסדרה הזו בככל זאת..
סרט השבוע:לא ראיתי סרטים השבוע, אין לי זמן בשיט
יציאת השבוע: תהיה היום אחרי שאני אעיף לילד אחד כאפה כזו חזקה שהוא יאבד תהכרה
ויציאה שהייתה - למילנו (או בילנו..
), מסיבה קטנה לחברה.. כמעט העיפו אותנו משם אחרי שכל שניה בלון התפוצץ והבריח את הלקוחות XD
מאכל השבוע: כלום! אבל מחר סושששי !
ציטוט השבוע:אמ.. זה יותר נכון פאדיחה-דבר מצחיק. היום היה לנו שיעור ג'אז במגמה, אז המורה שלי אוהב גרמנית, הוא כל שניה סופר בגרמנית ואומר כל מני דברים בגרמנית. (מוזר אחדד Oo) אז בקיצור אחרי שהוא לימד אותנו כמה דברים אז הוא אמר "צבי גרופה", יענו להתחלק לשתי קבוצות ולעשות את המשימה. אז אף אחד לא ממש הבין אבל הבינו שצריך להתחלק לשתי קבוצות כי זה מה שבדרך כלל עושים. אז אני אומרת "צבי גרופה!! שתי קבוצות!! זה בגרמנייית!" כמו ילדה מטומטמת בשכל. וכולם כזה בוהים בי ומסכלים עליי כאילו נפלתי מהירח
פאדיחה O_____o
תמונת השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:ללמוד, אבל למזלי אין לי מבחנים
! יש ישיבות ציונים אז מה שהשגתי עד עכשיו זה מה שיהיה
. אבל בכל זאת שיעורים וכאלה \=
ולסיכום- איך עבר השבוע? אממ האמת שדי בסדר
ואי ! הסיכום שבועי הכי חופש שאי פעם כתבתי ... מה עובר עליי היום ? XD מעריכה את מי שיקרא
אז מי קרא ? D: טוב צפנת, שתקי ותלחצי על "שלח"