סיכום שבועי

ElinorLahav

New member
שבוע טוב ליאלי ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo205.gif

ותישאלי את האחיין שלך אם הוא רוצה להיתחתן איתי

Fall Out Liel

New member
תודה אלינורקי../images/Emo24.gif../images/Emo214.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

חח כשהוא יתעורר [הוא כל הזמן ישן!
] וידע לדבר אני אשאל

stasi24

New member
../images/Emo54.gifמזל טוב../images/Emo24.gif

על האחיין
גמאני קיבלתי 30 בהיסטוריה
- את בחברה טובה >< שבוע טוב

Fall Out Liel

New member
תודה!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

חח וולקאם טו דה קלאב
שבוע טוב

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif מזל טוווווב ../images/Emo65.gif

(על האחיין) ובהצלחה במבחנים

lidorlox

New member
נ נח נחו נחוי . : :)

חחחחח +דבר טוב שקרה לך השבוע: קניתי יום חמישי שני חולצות מדהימות חחח.. +|הדגשדבר רע שקרה לך השבוע: חברות שלי מתעלמות מימני +משהו מצחיק שקרה לך השבוע: לאזוככרת חח +שיר השבוע של טוקיו הוטל: Forgotten children +שיר השבוע בכללי: T-Pain ft. Chris Brown - Kiss Kiss Fatal Bazooka Feat Yelle - Parle à ma main Three Days Grace - I Hate Everything About You ВИРУС - ПОЛЕТ P.Diddy Feat. Christina Aguilera - Tell Me Nicole Scherzinger - I'll Be Your Love Rihanna Ft Nicole Scherzinger -Winning Women Christina Aguilera - A Voice Within +תוכנית השבוע: כמעט מלאיכם ו-CCY +סרט השבוע: מי רואה סרטים אבל אני רוצה לראות המכשפה מבלאייר +יציאת השבוע: יום שישי +מאכל השבוע: ? +ציטוט השבוע: ? +תמונת השבוע:
+תוכניות לשבוע הבא: *יומהולדת לכריסטינה במועדון חחח כול השיכבה תהיי מעניין להיות איתם במסיבה XD +ולסיכום- איך עבר השבוע? לא משהו משעמם אבל ככה התחילה 2008 נקווה שיהיה טוב יותר

Tsof XD

New member
ואי השבוע הזה עבר מהר! ../images/Emo12.gif

דבר טוב שקרה לך השבוע:
מבחן במתמטיקה- 98
, וסיימתי לקרוא ספר מזה ארוך
אבל יפה ממש
דבר רע שקרה לך השבוע:
לא היה לי כוח לרקוד ועשיתי את המינימום בגלל שאני הולכת לישון נורא מאוחר \: והמבחן בעברית ובערבית
, קיבלתי 80
(שלא תחשבו שאני מהחרשניות המציקות האלה שמקבלות 85 ובוכות, פשוט חשבתי שהלך לי טוב וסתם הורידו לי על דברים מטומטמים.)
משהו מצחיק שקרה לך השבוע:
אמ.. האמת שאין ממש... אבל השבוע היה לנו יומיים של פעיליות נגד שימוש בסמים ואלכוהול, אז ראינו איזה סרט אחד משנות ה-80. וענת ואני לא היינו בטוחות אם זה ליאונרדו דיקפריו משחק את התפקיד הראשי, כי זה היה ממש ממזמן. אז כל הסרט אמרנו "זה הוא? לא.. כן זה הוא!" ובסוף זה היה הוא
. חוץ מזה שראו בזה כל מני קטעים של נשים חשפניות ובדיוק אז משהו השתבש בסרט ואז כל הבנים צעקוו "לא!! לא!!" וזה היה מצחיק XD
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
Geh, 1000Meere ועדיין, הילף מיר פליגן.. פשוט לא נמאס בחיים
שיר השבוע בכללי:
Bouleward of broken dreams- Green day . שיר ממש ישן אבל אני מכורה אליו
תוכנית השבוע:
"לא מדהימה".. חח מאז שיש לי יס מקס אני רואה את זה כל הזמן... יאו הם כל כך סתומים שם "הו הו! ג'ייק בהארי ! ומי שמשחק את רנדי קליין הוא אחד השחקנים הגרועים אי פעם! ולזאק יש אף גדול
... אבל אני אוהבת את הסדרה הזו בככל זאת..
סרט השבוע:
לא ראיתי סרטים השבוע, אין לי זמן בשיט
יציאת השבוע:
תהיה היום אחרי שאני אעיף לילד אחד כאפה כזו חזקה שהוא יאבד תהכרה
ויציאה שהייתה - למילנו (או בילנו..
), מסיבה קטנה לחברה.. כמעט העיפו אותנו משם אחרי שכל שניה בלון התפוצץ והבריח את הלקוחות XD
מאכל השבוע:
כלום! אבל מחר סושששי !
ציטוט השבוע:
אמ.. זה יותר נכון פאדיחה-דבר מצחיק. היום היה לנו שיעור ג'אז במגמה, אז המורה שלי אוהב גרמנית, הוא כל שניה סופר בגרמנית ואומר כל מני דברים בגרמנית. (מוזר אחדד Oo) אז בקיצור אחרי שהוא לימד אותנו כמה דברים אז הוא אמר "צבי גרופה", יענו להתחלק לשתי קבוצות ולעשות את המשימה. אז אף אחד לא ממש הבין אבל הבינו שצריך להתחלק לשתי קבוצות כי זה מה שבדרך כלל עושים. אז אני אומרת "צבי גרופה!! שתי קבוצות!! זה בגרמנייית!" כמו ילדה מטומטמת בשכל. וכולם כזה בוהים בי ומסכלים עליי כאילו נפלתי מהירח
פאדיחה O_____o
תמונת השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
ללמוד, אבל למזלי אין לי מבחנים
! יש ישיבות ציונים אז מה שהשגתי עד עכשיו זה מה שיהיה
. אבל בכל זאת שיעורים וכאלה \=
ולסיכום- איך עבר השבוע?
אממ האמת שדי בסדר
ואי ! הסיכום שבועי הכי חופש שאי פעם כתבתי ... מה עובר עליי היום ? XD מעריכה את מי שיקרא
אז מי קרא ? D: טוב צפנת, שתקי ותלחצי על "שלח"

Tsof XD

New member
חופר**** ../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif

כנראה חשבתי על חופש באותה השנייה XD

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifלא יודעת אם שמתם לב..

אבל לא הייתי כאן בזמן האחרון.. דבר טוב שקרה לך השבוע: ההודעה שטל השאירה לי במסן
, ומה שספיר רשמה בבלוג
. דבר רע שקרה לך השבוע: מאיפה להתחיל? משהו מצחיק שקרה לך השבוע: הכנתי משהו לחברה שלי בשיעור ספרות, והחברה השניה שלי נורא קינאה(בצחוק) והיא אמרה שאם אני לא מכינה לה גם אחד אז היא תיקרע את מה שעשיתי.. ואמרתי לה שאין לי כוח להכין עוד אחד, אז היא לקחה את הדף וקרעה אותו מול כולם וכולם כזה עשו "הההההההא" מין קריאת תדהמה כזאת ואז חברה שלי מאוד כעסה עליה והם רבו מכות. הכל בצחוק כמובן.. ואח"כ המורה הוציאה אותן שיר השבוע של טוקיו הוטל: 1000 Meere שיר השבוע בכללי: של סולג'ה בוי.. תוכנית השבוע: טופ מודל!
ובובות.. סרט השבוע: מהיר ועצבני 3
יציאת השבוע: לא זוכרת אחת כזאת.. מאכל השבוע: קיסונים.. (אח שלי קורא לזה כוסונים XD) ציטוט השבוע: "לפעמים צריך לוותר על מישהי, לא כי אתה רוצה, כי הוא כבר וויתר עליך.." (כן, היו השבוע ציטוטים מצחיקים, אבל אין לי כוח לזה..) תמונת השבוע: תמונה מהחופשה של התאומים, אבל אנלא יודעת איזה לבחור תוכניות לשבוע הבא: להסתפר בדחוף, מבחן במת'. ולסיכום- איך עבר השבוע? שבוע מיותר.. קראת?

Fall Out Liel

New member
XDDDDDDDDDD לא שמנו לב?../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

כמעט שלחנו מסוקים וצוות חיפוש כדי למצוא אותך. תיכנסי לשרשור עצבים+ אופטימיות ותראי שם הודעה אשר קוראת לך לשוב אלינו.
נו זה הצחיק אותי אבל ברור ששמנו
איך אפשר שלא?

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifאם כבר, המסוק של טוקיו מהקליפ של מונסון.

חח סתם, אין מה לדאוג..פשוט לא הייתי בבית איזה שבוע וחצי.. תקופה חרא. איי לאב יו

Rukia nik

New member
ברור ששמנו לב!

את כל כך בולטת ומפריחה חיים פה בפורום שאי אפשר שלא לשים לב! אוהבים אותך דור!

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifאומייגאד,

אני מסמיקה כמו מפגרת XD אני אוהבת אותך!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifדורי בטח ששמתי ../images/Emo23.gif ../images/Emo7.gif

אני אוהבת אותך
מקווה שהכל יעבור לך
ושמחה שאהבת את מה שהשארתי לך במסן

למעלה