השבוע שלי. סיכום כזה. משהו.../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif
דבר טוב שקרה לך השבוע: יומולדת לחבר מאוד טוב שלי, שכנעתי את אבא לקנות לי את שראי הכתום, נפגשתי שוב עם חברה שלא נפגשתי איתה מלאמלאמלא זמן..
דבר רע שקרה לך השבוע: מממ.. נמאס לי קצת מהחזרות של התאטרון... קמתי יום אחד עם קצת דיכאון אבל זה עבר.
משהו מצחיק שקרה לך השבוע: אני וחברה הולכות ברחוב. משחזרות סצנה מסדנה לעצבים. "i feel pretty, oh so pretty, i feel pretty and pretty and gayyyyy" ואיזה מישהו פשוט בוהה בנו. אני ממש צחקתי.
שיר השבוע של טוקיו הוטל: freunde bleiben
שיר השבוע בכללי: wake me up before you go go (ישן בטירוף, ופתאום נזכרתי שהוא קיים)
תוכנית השבוע: חברים
סרט השבוע: the simpsons movie
יציאת השבוע: היומולדת של ידיד שלי. הוא עשה לנו מין תחרות משימות כזו בסגנון של "המרוץ למיליון". היה קורע.
ואתמול הלכתי עם המגמה להצגה שנקראת קרקס קוראז'. קורעעע! מומלץ בחום (פרסום סמוי
).
מאכל השבוע: תותים!
(ואני בכלל לא ידעתי שכבר יש!
)
ציטוט השבוע: שיעור מתמטיקה. המורה מסבירה הוכחה בגיאומטריה והיא סימנה אטת הזווית הלא נכונה על הלוח. ילד אחד, שונאת אותו ממש, קם ואומר לה "סליחה, כרמלה, חל בלבול". נשפכתי מצחוק על הרצפה והיא כמעט הוציאה אותי החוצה.
------------------------------------- חוזרות אתמול מההצגה של התאטרון. עוברת על ידנו מישהי בכיתה ז' ששומעת מוזיקה מזרחית. (היא תימנייה. אין לי שום בעיה עם תימנים-להפך- אבל זה חשוב לציטוט) חברה אחת שלי מתפוצצת מצחוק, ממש בכל רם (חוסר טאקט
) והחברה השנייה אומרת "היא בכיתה של אחותי לא נעים!". אני" מה כבר היא תגיד לה?" היא: "לא יודעת. משהו כמו- אתמול חברות של אחותך צחקו עליי. חכי חכי אני.. אחרי בי"ס אני-" אני" אלפלף עלייך ג'חנון" (מלשון לאפה).
תמונת השבוע: בעע. דווקא צילמתי את עצמי בשביל להעלות אבל אני לא מוצאת את הכרטיס מצלמה
תוכניות לשבוע הבא: לקנות את שראי הכתום, לסיים עם המבחן בהיסטוריה ולנסוע לאנשהו. לאיודעת לאן.
ולסיכום- איך עבר השבוע? שבוע מעולה! שכולם יהיו כאלה