עידכונים

SuperShiro

New member
ככל הנראה השיר אכן ישודר ב 12 לחודש

בהשמעת בכורה.
8.4.07 | Dave Ryan , a DJ in KDWB (101.3 FM) -a radio station in the Twin Cities region of Minnesota -has confirmed to us through E-mail that the new Britney Spears single from her upcoming album will premiere in KDWB on August 12th. Click here for online streaming. We have received some news that the video game sample that has been used in the song that Nate Hills produced few months ago, is from a video game called "Contra" that was released in 1988. CLICK HERE for a clip of the original music.
תרגום דייב ראין, DJ בתחנת הרדיו KDWB [101.3 FM] אישר לנו באימייל כי הסינגל החדש של בריטני ספירס מהאלבום החדש שלה ישודר בפעם הראשונה בתחנה ב 12 לאוגוסט [יש לציין שהעדכון הנ"ל הוא עדכון מהתאריך ה 4 לחודש, וכי לא מדובר באזכור של השמועה שנפוצה לפני מספר שבועות.]. קיבלנו מידע הטוען כי הדגימה ממשחק הוידיאו בה השתמש דנג'ה הילס אשר הפיק את השיר לפני מספר חודשים, היא מן משחק הנקרא "Conta" אשר שוחרר ב 1998. בהנחה שמדובר בדבר אמת, הנה הקטע ממשחק הוידיאו שכביכול מסומפל בשיר.

tali44

New member
סופסוף מישהוא עונה לי לגבי הסינגל...../images/Emo122.gif

חבר'ה, עוד 7 ימים בלבד........!!!! אהה ובקשר למשחק וידאו אני רוצה לוודא אם הבנתי נכון, מפיק השיר לקח קטעים מהמשחק ושם בשיר או לקח רעיונות מהמשקח לשיר? ואם זה המשחק הזה אז אני מעדיפה שלא, זה יהיה שיר חלש (ככה לפחות זה נראה, זה נשמע כמו 'דונט האנג אפ' ב-ITZ.) וזה שיר חלש, צריך שיר עם עוצמה ורעש לסינגל החזרה, ואני מקווה שהוא יהיה אכן כזה.

YugiBoy

New member
מה? זה אדיר!

עם הרעשים האלו, המפיקים של בריטני יכולים לעשות את הדבר הכי חם הבא... לדוגמא אם תשמעי קטע מקונצרט.. ויגידו לך שזה הולך להופיע בשיר של בריטני תגידי זה מאעפן... אבל כשזה הופך לכינורות של טוקסיק, זה גדול! ותודה על העדכון

tali44

New member
אז אני ממש מקווה שהם יעשו מזה שיר חזק,

עם עוצמה, כמו טוקסיק, אוברפרוטקטד, אופס, סטרונגר... שיהיו שירים עם קצב ושלא יהיו חלשים כמו 'דונט האנג אפ' או 'בריב ניו גירל' שהם שירים נחמדים אבל הם נחמדים בתור שירים לאלבום ולא כסינגלים.

Upgrade U

New member
כן משהו כזה.

אן סינק גם עשו אותו דבר עם שיר שנקרא The Game Is Over.

איזה התרגשות...אני כ"כ מחכה לזה..

אני מקווה שהיא תפציץ עם הסינגל הזה..זה חשוב לקריירה ולתדמית שלה... כרגע לאור המצב..היא צריכה סינגל שיהיה 100 אחוז ולא פחות מזה... אני סומכת על זה שהם יודעים מה הם עושים... אני מקווה שאני לא יתאכזב.. יש לי שאלה:טימברלנד שותף להפקה של האלבום?

tali44

New member
אני לא יודעת אם טימבלנד שותף להפקה של

כל האלבום כמו אצל נלי פורטודו וג'סטין, כי אנחנו שומעים על עוד הרבה מפיקים בקשר לאלבום של בריטני. אבל הבנתי שהוא הפיק לה לפחות שיר אחד והוא גם משתתף בו.

וואי אם הוא יהיה מפיק לה את כל האלבום..

זה היה יוצא לגמרי בן זונה.. הוא מפיק ענק!!!.

אבל מה שאני לא אוהבת בו זה..

שהוא דוחף את עצמו לכל הקליפים והשירים שהוא מפיק ומשתתף כמו בשל ג'סטין ונלי

tali44

New member
../images/Emo45.gifובגלל זה מזל שהוא שותף רק לשיר אחד.

יהיה לה שיר -פ-צ-צ-ת-י- אבל הוא יהיה מיוחד וטימבה לא ידחף לכל שיר\קליפ\הופעה.

כן רק על זה אני שמחה..

הוא מאוד מעצבן אותי עם כל "קולות הרקע" שהוא עושה... ושלא לדבר ששהוא מופיע בקליפים הוא הכי לא קשור בעולם..חחח רק אני שמתי לב לזה? אבל בתור מפיק אין לי מילים!!.

SuperShiro

New member
הוא מפיק ענק, אבל לאחרונה בגלל שהוא הפיק

לכל כך הרבה אמנים שונים הוא די חוזר על עצמו, ואם הוא שוב מתכוון ליצור הפקה שבעצם נשמעת כמו חיבור של שני שירים שהוא הפיק בעבר ביחד, אז מבחינתי הוא מוזמן לא להיות באלבום

גם אם הוא חוזר על עצמו

זה עדיין לא משנה את זה.. שהוא אחד הטובים שבמפיקים..אם לא הטוב ביותר.. העיקר שתהיה הפקה טובה ועשירה מבחינתי... ולדעתי הוא לא חוזר על ההפקות אלא הוא ממשיך את אותו הסיגנון...זה לא כזה נורא.. יש הרבה שעושים את זה.. עצם זה שהוא גרם לנלי לעלות...זמרת שאני לא חושבת שאי פעם מישהו סתם עלייה.. כבר גורמת לי להעריך אותו בתור מפיק.. הוא עשה עבודה מצויינת עם נלי וג'סטין..שני האלבומים הכי טובים שהוא הפיק אי פעם.

Upgrade U

New member
אבל אבל אבל...

אישרו כבר שהקטע שדנג'ה הפיק עם המשחקי וידיאו נקרא Get Back וסליים K אישר בוודאות שהסינגל החדש לא נקרא Get Back. אז על מה לעזעזאל הם מדברים??? ואני לא מפתח יותר מדי ציפיות. כבר סיפרו לנו יותר מדי פעמיים בחודש האחרון שהסינגל יושמע בהשמעת בכורה באיזשהי תחנה רדיו (12/7) או במסיבה גדולה שבריטני מארגת (27/7). אז לדעתי חבל לפתח ציפיות גבוהות - כי בסוף אתם עלולים סתם להתאכזב וחבל. ותודה רבה על כל החדשות שאת מביאה.
את פשוט גדולה!

tali44

New member
אמרו עוד לפני די הרבה זמן שהסינגל ישוחרר

ב-12.8. ואני ממש מקווה שזה נכון....!! בינתיים צריך רק לחכות.

SuperShiro

New member
האמת היא שכשאני חושבת על זה,

מישהו אי פעם אישר לנו ש Get Back זה השיר שנשמע כאילו הוא נלקח ממשחק מחשב? לא יודעת, לי יש הרגשה טובה אבל כמו שאמרת אני לא מפתחת ציפיות יותר מדי גבוהות כדי לא להתאכזב
חח ובבקשה

למעלה