עידכונים

Over To You Now

New member
../images/Emo142.gifעידכונים../images/Emo142.gif

בריטני הייתה עם אלי אתמול :] והיא צריכה לחזור לסרט או לעשות פוני...

In Rehab

New member
אפשר לראות בתמונה הזו שיער אמיתי../images/Emo13.gif

בטח יתנו לה מזרזי צמיחה או משהו דומה.

In Rehab

New member
אני *יכול*

כי רואים שתי קצוות שיער קטנות שיוצאות מהקרקפת
לא התכוונתי שכל השיער אמיתי.

YugiBoy

New member
לדעתי יותר משהו כמו 20% מהשיער שלה אמיתי כבר.

כשהוא עם תוספות ארוכות. כשהיא עם תוספות קצרות אז יותר אפילו...

SuperShiro

New member
שאר התמונות + הוידיאו

לתשומת ליבכם, בריטני חלקה סוכרייה עם הגבר "המיסתורי" החדש, וכצפוי, הדבר הוביל את כולם לחשוב שלבריטני יש חבר חדש [אני לא אומרת שהוא לא כיוון שאני לא יודעת, אבל הדבר עליו ההנחה הזו מתבססת הוא כל כך טיפשי. בערך כל פעם שהיא נראית עם גבר הוא ישר הופך להיות "החבר החדש שלה".] אני מניחה שאם אני אשתה מהכוס של אח שלי זה אומר שיש לי חבר חדש? מגניב לי! הוידיאו מבית TMZ פה. [זה לא הוידיאו שמוצג בהתחלה. זה הוידיאו השני ברשימה, בשביל להפעיל אותו פשוט תלחצו על Play שנמצא לידו]. התמונות מג'סט ג'ארד כאן, מ X17 בקישור הזה, ויש גם חלק פה, http://www.britneyexperts.com/gallery/thumbnails.php?album=2662 והערה נוספת ולא כל כך קשורה לנושא. המכירות של המגאזין OK! מסתכמות בממוצע בכ 400 אלף עותקים בשבוע. הסיפור שלהם על "השבירה" של בריטני מכר פי שתיים מזה [עכשיו תדמיינו לכם כמה היה מוכר הגיליון אם הוא באמת היה מכיל פוטושוט חדש וראיון]. הם עלובים וזה מסתכם בזה

SuperShiro

New member
ועוד שני וידיאוז [../images/Emo3.gif]

כאן וכאן. [חח בראשון אחרי שהיא מורידה את ה..דבר הזה
אחד הצלמים אומר "Ok she's getting blind
".]

Brit22k

New member
איזה חמודה

היא ממש חמודה! וגם השיר ממש נחמד שהוא קצת קצר כזה...

Brit22k

New member
../images/Emo20.gif תמונה חדשה של בריטני ../images/Emo20.gif

הנה תמונה שמצאתי של בריטני לי זה נראה זיוף אבל בכל מקרה רציתי סתם שתראו ותגידו מה אתם חושבים

Brit22k

New member
תקשיבו, גם יכול להיות שזאת

תמונה שפשוט מישהו עיצב... אז פשוט תגיבו על התמונה

Over To You

New member
ואווו רק אםם זה היה אמיתי...

דווקא השיער שלה בטח הגיע לגודל כזה ואם זה היה אמיתי זה בטח היה מדהים... בכל מקרה תמונה מדהימה..

0verpr0tected

New member
זה ניראה זיוף...

אבל אם זה אמיתי...וזה באמת השיער שלה אז זה ממש ממש יפההה למרות שבטוח שלא..שקוף שזה זיוף..

YugiBoy

New member
זה כל כך יפה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

התמונה כללל כךךך יפה!! הפנים שלה השתנו המון וזה זיוף... וגם השיער ממש יפה.... אבל הפוני שלה דליל מידי לתמונה הזו... אם היא תסתפר ככה היא לא תראה ככה... מה גם שזה עכשיו הסגנון של ריהאנה.. פשוט שהשיער שלה יותר מלא ..

למעלה