עידכונים

Brit22k

New member
לא...

עכשיו היא עם תוספות שיער והתמונה הזאת היא זיוף...! כנראה מישהו סתם עיצב את התמונה ואני שמתי אותה סתם ככה שתראו

YugiBoy

New member
מה פתאום....

עברה חצי שנה מאז התספורת המדוברת, השיער שלה כבר צמח.... הוא כבר ארוך... פשוט היא מוסיפה אורך עם תוספות שיער....

SuperShiro

New member
סליים ממשיך להחמיא.

ההודעה שהוא פרסם נמצאת בקובץ המצורף, הנה התרגום, שלום סמואל. הכול בסדר גמור, לא ראיתי ולא הייתי עד לשום התנהגות רעה של בריטני [הכותב ביקש ממנו לאשר שכל השמועות על ההתנהגות הביזארית של בריטני הן אכן שקריות, וזה מה שהוא עשה
]. היא התנהגה באופן מקצועי ועבדה מאוד קשה, וחשבתי שהיא נראתה סקסית ולהוטת.. לא יכולתי להוריד את העיניים ממנה.. השיר החדש הוא להיט ואני מצפה לגמור את העבודה! אני עצוב ומצטער על כל מה שפורסם ונכתב עליה בשבועיים האחרונים.. זו בושה... הוידיאו קליפ החדש עדיין לא גמור.. הפרויקט לא מת! – כולנו מאוד עסוקים אתה יודע... אני בקשר רציף ומיודע בכל דבר הקשור להליך... [הליך הצילומים כמובן]. בדוק את האתר שלי ואת ה MySpace שלי מחר לעוד פרטים עדכונים. שמור על עצמך.

tali44

New member
נראה לי אני אתלה פוסטרים שלו מהקליפ בחדר שלי.

לא אבל ברצינות, טוב שהוא קיים בעולם! סופסוף בן אדם הגון שלפחות אומר משהוא טוב על בריטני, נראה לי שמשהוא השתבש לו בראש כי הוא אומר עליה רק דברים טובים. אני לא ממאינה שיש בעולם (חוץ מהפורום הזה) אנשים שמעריכים או לא שונאים את בריטני. חחחח סתם... אני ממש אוהבת את הכנות שבו ואת היושר ושהוא לא מגלה דברים רעים ושלפחות הוא פותח את הפה ואומר דברים טובים ומכחיש את ההתנהגות המגעילה של בריטני ע"פ OK. כי אם הוא לא היה אומר היו הופכים את זה לעובדה.

YugiBoy

New member
Toxic.

לדעתי הוא יותר מידי מיפה את המציאות. אני מניח שכל השמועות הן שיקריות, ושהכל הלך כמו שצריך. אבל הוא מהלל קצת יותר מידי... שוב, אני לא אומר שמה שהוא אומר לא נכון, אני דווקא מאמין לו, לדעתי הוא צריך להוריד משפט מכל תיאור של מה שהיה שמה... זה נראה כאילו אמרו לו להגיד דברים טובים וכמה שיותר.

SuperShiro

New member
לא מסכימה איתך בכלל

אתה לא יכול לדעת אם הוא מייפה את המציאות/מהלל קצת יותר מדי או לא כיוון שלא היית שם. דבר אחד שהוא מאוד מאוד ברור הוא שבריטני היא בחורה עם המון מוטיביציה, היא מקצוענית אמיתית, והיא סוג של פרפקציוניסטית כשזה מגיע לעבודה שלה. אני גם כן לא יודעת מה היה שם, אבל זה ממש לא יפתיע אותי אם מה שהוא אומר נכון מילה במילה כי היא פשוט באמת ובתמים כזאת, והיא כבר הראתה את זה בעבר.

YugiBoy

New member
אני יודע, ולכן

דבר ראשון פתחתי את ההודעה ב"לדעתי". דבר שני, אני יודע שבריטני מאוד שאפתנית ועם המון מוטיבציה, רעיונות ושהיא נחמדה ומצחיקה. אמרתי שאני חושב שמה שהוא אמר ומה שהוא מתאר שהיה שמה נכון. ושלדעתי, הוא פשוט מחמיא OVER שגורם לזה להראות כבר לא אמין...

xtina 4 ever

New member
כע, גם לי יש הרגשה כזאת..../images/Emo210.gif

אבל רק כשיצא הקליפ- נדע את כל האמת.

אני שמח לשמוע

כיף לשמוע דברים כאלו על העבודה של בריטני ושהפרוייקטים שלה מתקדמים.אני מקווה שעד סוף החודש כבר יגיע הרגע המיוחל בו יורכזו הסינגל,הקליפ והאלבום. אגב לא אמרו שהמעריצים בוחרים את השם,או שזה ירד מהפרק?

SuperShiro

New member
חח כל הקטע של בחירת השם היה חלק

מהודעה סרקסטית שלה שהופנתה כלפי התקשורת. זה אף פעם לא היה משהו רציני.

../images/Emo207.gif כוכב נולד 5 !!!

יש מצב אתם מצביעים בגלגל ההצלה לנדב כהן? או לימור עמר? אבל נגה כהן גם חחח אפשר עד 5 הצבעות רק עד השעה 10 בבוקר! בבקשה... צריך לעשות שם מישתמש לפי ההוראות באתר קשת...

Upgrade U

New member
מצטער,כל הפורום כבר מצביע למרים טוקאןןןןןןןן

חח סתם. אבל השם שלה מצחיק אותי משום מה. אני שומע מרים טוקאן ומתחיל להתפוצץ מצחוק. בכל מקרה שיהיה בהצלחה לנדב. בהחלט מגיע לו לחזור.

למעלה