עידכונים

Invisible Boy

New member
זו התמונה האמיתית של הפנים../images/Emo26.gif

הלוואי ובריטני תעשה שיער כזה! יפה לה!

SuperShiro

New member
ג'פרי יופיע בהופעת אורח בוידיאו קליפ החדש

של בריטני?
Jeffree Star guest appearing in Britney Spears video? word on the street is that myspace superstar and club banger, Jeffree "$#@!" Star, is said to be guest appearing in Britney Spears' new music video. Jeffree star recently posted a picture of himself/herself in what appears to be some sort of colorful strip club bar with a piano behind him/her. Under the picture, the caption reads, "Guest staring in another video." not only that... but supposidly Jeffree is this time keeping this music video a secret and is said to not be telling anyone about it until the video comes out; which is odd because Jeffree usually tells as soon as he's done his work. Britney Spears recently shot her new music video, her first in 2 years, in an LA warehouse on July 19th. Pictures were leaked of Spears dancing around in a strippers outfit as she danced around a pull showing off her hot bod. Britney was also seen walking out and around the studio in what seemed to be a short, black funeral outfit. The title of the song has yet to be said or told of any release. Fortunatly, word has gotten out that Spears' new album, her first "new" material in 4 years, will be put out on November 13th, 2007.
תרגום רצה שמועה אומרת כי כוכב ה MySpace ובליין המועדונים ג'פרי סטאר השתתף בהופעת אורח בוידיאו קליפ החדש של בריטני ספירס. לאחרונה, ג'פרי סטר פרסם/ה [
] תמונה שלו/ה במה שנראה כמעין מועדון חשפנות צבעוני, כאשר פסנתר נמצא מאחוריו/מאחוריה. מתחת לתמונה כתוב "הופעת אורחת בוידיאו נוסף.". לא רק זה..בפעם הזו ג'פרי שומר על הוידיאו קליפ בסוד וככל הנראה לא ידבר על אודותיו עד שישוחרר. הדבר מוזר כיוון שבדרך כלל ג'פרי מדבר על עבודתו מוקדם ככל האפשר. לאחרונה, בריטני ספירס צילמה את הוידיאו קליפ החדש שלה, הראשון שלה מזה שנתיים, במחסן בלוס אנג'לס ב 19 ליולי. דלפו תמונות של בריטני רוקדת, בתלבושת של חשפנית, מסביב לעמוד משוויצה בגוף הלוהט שלה. בריטני גם נראתה הולכת מסביב לסטודיו במה שנראה כמו תלבושת קצרה של בגדי לוויה. שם השיר עדיין לא נחשף ולא נאמר דבר באשר לתאריך השחרור. למזלנו, קיימת שמועה שהאלבום החדש של בריטני, החומר החדש שלה מזה 4 שנים, ישוחרר ב 13 לנובמבר, 2007. יש לציין שג'פרי הוא [היא?] אמן ציורי גוף, וברחבי ארצות הברית הוא סוג של סלבריטי [בין היתר הוא עבר בעבר עם קלי אוסבורן, ניקול ריצ'י וכדומה]. אם באמת מדובר בתמונה שלו על סט הצילומים של הוידיאו קליפ של בריטני, איבדתי כיוון סופית וכבר באמת אין לי שמץ של מושג איך יראה הוידיאו קליפ, ומהי העלילה שלו.

נוו שיצא כבר הקליפ..

כל פעם שנותנים תמונות\מידע על הקליפ...החשק לראות את הקליפ נהיית יותר ויותר גדולה..

Kryptonite

New member
דווקא ניראה יפה.

האורות מאחורה בצורת פרפר, שמסמל חופש ולידה מחדש (גולם) וכו' וכו' אז זה רעיון ממש יפה להשתמש בו לקליפ קאמבק. גם אני שמתי פרפר באחת החתימות שהכנתי עם התמונות שהיא מגלחת את הראש.

SuperShiro

New member
כן, גם היו המון שמועות שהקליפ עצמו עוסק

בלידה מחדש. זה מגניב, יש למה לצפות. דרך אגב, חוץ מכל הקעקועים האמיתיים שיש לו, הוסיפו לו עוד כמה [חלק מהפרצופים] וממש ממש בא לי להאמין שאחד הפרצופים הוא ציור פנים של בריטני

xtina 4 ever

New member
הוא אחד האנשים היותר מגניבים.../images/Emo210.gif

אז אם הוא באמת ישתתפ בקליפ שלה, זה יהיה מעולה.

tali44

New member
../images/Emo45.gifהוא נראה קול כזה...

ואהבתי את התלבושת שלו
. ואם זו התפאורה של הקליפ אני ממש מרוצה, נורא אהבתי ואני מדמיינת את הקליפ צבעוני כזה ויפה. אוףףף מתי השיר\ הדיסק האלו כבר יוצאים........?!?!?! אני לא יכולה לחכות....!!

YugiBoy

New member
התפאורה מעולה ../images/Emo99.gif

אני לא מכיר את האיש, אבל הלוק שלו מגניב לכמה שניות מהקליפ... :) מקווה שזו אכן התפאורה של בריטני!

SuperShiro

New member
קבלו ביטול../images/Emo128.gif קיבלתם את מילתו של ג'ורדן

[וכשהוא נותן את מילתו הוא תמיד דובר אמת] שג'פרי היקר/ה לא יופיע/תופיע בוידיאו קליפ.

SuperShiro

New member
ברור לי שמדובר בגבר, כתבתי את זה כיוון שאני

די בטוחה שהוא מכנה את עצמו כ"היא", דראג קווין.

למעלה