That's the price of love

westend girl

New member
מדונה...

היא אפילו לא בעשירייה הפותחת שלי, וברור לי שכרטיס להופעה שלה לא ירד את קו ה-500 ש"ח, אבל אני מניחה שאם וכאשר - ההתלבטות תהיה גדולה, זה בכ"ז חתיכת שואו וחוויה בלתי נשכחת שבעוד הרבה שנים בהחלט יהיה חבל לפספס בדיעבד. ואפרופו - גם על קיילי מינו הייתי משלמת לא מעט.

SShaii

New member
../images/Emo45.gif גם אני הייתי משלמת סכום נכבד להופעה

של קיילי..

עד 500 ש"ח...

קווין, לאונרד כהן, נינה סימון. כל סכום שבעולם אני מוכנה להשקיע רק על אלביס. פרפורמר ענק.

גרין דיי!!!

רד הוט צ'ילי פפר, והדורס... אם הם יגיעו לארץ, אני אשכנע את ההורים שלי לשלם לי את הכרטיס

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifגאנז אנ' רוזס

כל מחיר
פשוט חלום לראות אותם! אמנם כרגע הם דיי מתחלקים ל-2 להקות - אקסל בגאנז המחודשים וכל שאר החבריה בוולווט ריבולבר. אבל בשביל לראות אותם מנגנים/שרים אני מוכנה לשלם כל מחיר!

Chandler Rulz

New member
אני חושב שהמחיר המקסימלי ללא התלהבות

יתרה מהאמן (שאולי תגרום לי להשקיע גם יותר) הוא 500₪. ואם כולם כבר הזכירו את מי הם היו רוצים לראות לייב, אני אציין שאת דפש מוד כמובן ודווקא הייתי שמח לראות הופעות של אמנים יותר "חדשים" כמו Arctic Monkeys, The Strokes, Muse, Placebo, Kasier Chiefs, Bloc Party ודומים בארץ.. אבל נראה לי שזה לא יקרה בקרוב..

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifוואי,קייזר צ'יפס לגמרי!

רק כדי לצרוח עם כל הקהל ביחד Ruby ruby ruby ruby!

קצת על הופעות שראיתי

בתור ילד ראיתי את "כוורת" ואת "תמוז", כשהיו בשיא הצלחתן. ואז התמזל מזלי לראות בחו"ל להקות רוק מובילות כמו "פוליס" (ב-1979, ממש בתחילת דרכם), "המכוניות", "פורינר" ואת ה"פריטנדרס". במיאמי, מקום מגוריהם, ראיתי את "הבי ג'יס" בהופעה מרגשת בסוף שנות ה-70, כששרו גם את הלהיטים הישנים שלהם משנות ה-60. זכיתי לראות גם את בילי ג'ואל בניו יורק, מופיע בפני הקהל הביתי שמעריץ אותו כל כך. בישראל בשנות ה-80 ראיתי הופעה מצוינת של ג'ון ארמטריידינג, את "דייר סטרייטס" ואת סטיבי וונדר שהיה כאן בתחילת שנות ה-90. סיימון וגרפונקל התאחדו באיצטדיון ר"ג בתחילת האייטיז ובאותה תקופה היה כאן גם רוד סטיוארט. ההופעות של מדונה ומייקל ג'קסון בתחילת שנות ה-90 בפארק' הירקון היו המושקעות ביותר שנראו בישראל עד לאותו זמן. הקוריוז הכי גדול היה בהופעה של "מועדון תרבות" שראיתי בלונדון ב-1983, כשאני פחות או יותר הצופה היחיד באולם שלא היה מחופש לבוי ג'ורג'. מה שמצער הוא כמובן מחירי הכרטיסים שהתנפחו בצורה מדהימה. מחירי כל ההופעות בחו"ל אותן הזכרתי לא עברו את ה-30 דולר לכרטיס, והן בהחלט הבטיחו לצופה מקום טוב באמצע, בין אם מדובר באולם או באיצטדיון. כנראה שהיום, שילוב קטלני של עלויות הפקה וציוד, הגברת ההוצאות על סידורי הביטחון וביטוח ההופעות, העובדה שאמנים מרוויחים בעיקר מהופעות וכמובן גם בצע הכסף של האמרגנים המעורבים בעסקי ההופעות, גורמים למחירים להיראות כמו שהם נראים. חבל. אני מצטרף לכל מי שהזכיר את "קווין" כלהקה שהיה שווה לראות בזמן אמת. יש עוד אמנים רבים, אבל תקצר היריעה מלפרט את כולם. דרך אגב, בחו"ל מאוד מקובל לערוך הופעות של מספר אמנים בכרטיס אחד, כלומר אמנים שיש להם מעט להיטים וכל אחד מהם לא יכול להחזיק ערב שלם לבד. זהו להפעם. שבת שלום לכולם.

westend girl

New member
../images/Emo12.gif הגשמת את אחד החלומות שלי

ראית את פוליס
בזמן אמת. |ירוקה מקנאה| אבל מפרגנתתתת

עוד קצת פרטים על ההופעה של "פוליס"

ראיתי אותם, כאמור, בסוף 1979 בזמן שהם היו בסיבוב הופעות באמריקה. מכיוון שזו היתה שנת הפריצה שלהם בבריטניה, וזו היתה תקופת הפאנק (פ' דגושה) בקריירה של הלהקה, כל הקהל באולם היה לבוש כמו פאנקיסטים. אני זוכר זוג אחד בקהל, שהבחור קשר רצועה של כלב מסביב לצווארה של חברתו, והוא הוביל אותה אחריו. לא ברור איך שוביניזם קשור לפאנק, אבל זה כנראה נראה "אופנתי" לאותם זמנים ולאותם אנשים. ההופעה עצמה היתה קצרה יחסית (לא יותר משעה וחצי) מכיוון שהרפרטואר של הלהקה היה יחסית קטן (הם היו בסך הכל אחרי האלבום הראשון). ארבעת הסינגלים הראשונים שלהם החזיקו את ההופעה, פחות אות יותר: "רוקסאן"," לא יכול לאבד אותך"," הודעה בבקבוק" ו"הולך על הירח". "רוקסאן" היה הסינגל שהם ניסו בעזרתו לפרוץ באמריקה והוא אכן זכה לתשואות הרבות ביותר בקהל. סטינג הצעיר היה כריזמאטי כבר אז. וההמשך ידוע-הם הפכו לאחת הלהקות המובילות של תחילת שנות ה-80. ועד כאן על "פוליס".

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifראית את קווין?

למה? לה פרדי היה חייב למות לפני שנולדתי?

לא ראיתי בהופעה את "קווין", אבל...

כמעריץ גדול שלהם, אני זוכר שהרצאתי בכיתה על הלהקה, באחד משיעורי החברה. זה היה קצת אחרי שיצא האלבום "ג'אז". תוך כדי ההרצאה העברתי את התקליט בין התלמידים. בתוך התקליט היה פוסטר ענק של עשרות בחורות עירומות (חלק עליון) רכובות על אופניים- זה היה הגימיק השיווקי של הלהקה על מנת לקדם את הסינגל "מירוץ אופניים", המופיע באותו תקליט. בסוף הסיבוב בין התלמידים חזר אלי התקליט, אבל הפוסטר נעלם....

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif../images/Emo6.gif כן אני יודעת על איך הם

שיווקו את זה. זה די מזכיר לי את ההתחלה שלי,כשהתחלתי לאהוב את גרין דיי. עשיתי עליהם גם הרצאה בכיתה,בעזרת מידע מוויקיפדיה (שהיום,אחרי כמעט שנתיים מאז אני יודעת שהיו לי לא מעט טעויות). גם לא הכרתי אז בכלל את כל השירים שלהם,טעות קצת מצדי,כי היום אני אוהבת יותר שירים שלא השמעתי להם אז בכיתה

why the hell

New member
מתקשר לי...

אתר "בוא יא מניאק" כמה נשלם על אמן שאנחנו אוהבים להופיע בארץ... ויש גם ב"מונוקרייב" משהו דומה, רק שהם ממש פועלים בלהביא את האמנים ארצה, ומתחייבים שכרטיס לא יהיה במחיר מופקע.

למעלה