That's the price of love

פול מקרטני צריך ללקלק* בולים ולשבת בבית

שישלח את הגלויות לאנשים הנורמלים שאולי ירצו לראות אותו במחיר נורמלי של אולי 10 שקל. מי זה בכלל? אישית 500 שקל הייתי משלם לצ'ילדרן : METAL OםOם<>םOםO Y------COB-----Y OםOם<>םOםO KINGS אולי 500 שקל ובקבוק וודקה

אם המאניקס היו מגיעים לארץ הייתי בכיף

500, אולי אפילו אלף. גם על REM לא הייתי מתנגד להוציא 500. על כל שאר האומנים הלועזים לא נראה לי שהייתי מוציא יותר מ350

Happiest Girl

New member
תראה איזה אבסורד

לפני 11-12 שנים בערך, כש-REM הופיעו בארץ באיצטדיון רמת גן, כרטיס עלה לי 140 ש"ח... איך זמנים משתנים.

התכנון שלי זה לראות את המאנקיז ביומולדתי

הבעיה שעדיין אין להם תאריכים, אני נולדתי בחורף. אבל מוכנה לחכות. אני מתה לראות אותם. מתההההההההההההה. ראיתי הופעות שלהם בטלוויזיה ויוטיוב והם מדהימים לייב, כך זה ניראה.

SShaii

New member
נראה לי שהוא התכוון למאניקס פריצ'רז

ולא לארקטיק מאנקיז

SShaii

New member
../images/Emo163.gif וואו יצאתי סתומה לגמרי../images/Emo6.gif

לא משנה

sup

New member
הייתי משלם 500 להופעה של הפרודיג'י

300 להופעה של איימי ווינהאוס מפגש פסגה של סנופ + דרה + אמינם בכיף הייתי שם ת 500 שקל גם, למרות שברור שבשביל שלושתם זה יעלה כמו פול מקרטני חחח והייתי שם גם 500 בשביל לראות את PLACEBO המלכיםםםםםםםםם

ראיתי את פלסיבו פעמיים בלונדון 2004

יום אחרי יום, 1+2 במרץ. היה פשוט מדהיםםםםםםם. הייתי שורה שנייה ושלישית (ככה זה שיושבים בכניסה מ9 בבוקר), והיתה חוויה בלתי נשכחת. הייתי משלמת כל סכום כדי לראות אותם שוב, למרות שאני בהחלט לא מעריצה אותם כמו פעם. איימי - לראות אותה רק אם היא sober (כנראה זה לא יקרה בקרוב). פרודג'י לא ממש אוהבת אבל ראיתי הופעות שלהם ביוטיוב וזה ניראה מדהים. הקהל ניראה היסטרי.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifהופעה של איימי ווינהאוס לצערי

לא שווה 300 שקל. לפי הרבה ביקורות על הופעות שלה,אף פעם אי אפשר לדעת איך היא תעלה על הבמה - מסוממת במצב טוב או במצב רע (כלומר זוכרת את המילים או לא). לא הייתי משלמת 300 שקל בשביל סיכוי גדול של עוגמת נפש.

John the Savage

New member
לציטוט ששמו בדף הראשי תקעו את הכותרת

"מילא היית בוב דילן" (שלא ממש הוזכר בשום מקום בפתיל, כניראה הברקה של העורכים של תפוז) העניין הוא שהם לא היו יכולים להביא דוגמה גרועה יותר ... בוב דילן הוא אמן גדול, אין מה לומר, אבל בלייב הוא אחד הפרפורמרים הגרועים ביותר שיש - סגור, לא מתקשר בכלל עם הקהל, פשוט בא, מנגן והולך. ואם הציעו כאן את קווין, אני הייתי מוכן לשלם לפחות 1000 שקל להיות בהופעה של פינק פלויד, בהרכב הראשון שלהם (כולל סיד וריק ז"ל)

Happiest Girl

New member
האמת שאם יש אמן שאני אישית לא הייתי משלמת

עליו גם שקל, זה בוב דילן.

John the Savage

New member
זה עניין של טעם, ואני באופן אישי

מאד מעריך אותו כיוצר, אבל לראות אותו בהופעה חיה זה עניין שונה לחלוטין.

nkotb

New member
אני איתך, קווין קווין קווין וקווין, יותר נכון

פליטי קווין. מוכנה לשלם הרבה הרבה כסף בשביל להגשים את החלום, אפילו אם זה כולל את פול רוג'רס המעצבן.

sagilgul

New member
../images/Emo9.gifגם אני באתי מהעמוד הראשי רק בשביל הפנטזיה

אחחחח איזה כיף לפנטז - הייתי מוכנה לשלם הרבה יותר מ 500 ש"ח בשביל לראות את גי'ם מוריסון וה doors, כנ"ל קווין, והפינק פלויד - הו מיי גוד רק מלחשוב על זה יש לי צמרמורת. אחלה סקר.

למעלה