That's the price of love

קווין לד זפלין ומשה דץ שווים לי קצת יותר

אבל לא הרבה יותר מ 500-600 ש"ח. לא בגלל שאין לי או שלא מאוד רוצה לראות אלא משום שזו הגזמה וגרידיות לדרוש מחירים כאלה ואני לא אוהב הגזמות ומשתדל לא לתת להן יד. ואם מקרטני מסתדר לא רע עם 490 ש"ח לפני הנחות שונות למיניהן אז גם האחרים יכולים

westend girl

New member
מה זה "מסתדר לא רע"?

אנשים חושבים "טוב, לפול מקרטני מותר". הכל נסלח, בכל זאת... אני בטוחה שהם היו משלמים גם 700 "כי זה פול מקרטני". השאלה למי אתה "היית סולח"?

לא סולח לאף אחד על תאוות בצע מוגזמת

האומנים צריכים את הקהל לא פחות מלהיפך ואם הם מוכנים לעשוק את הקהל האוהד שלהם בשביל להרוויח על חשבונם עוד סכומים שלא יעלו ולא יורידו מבחינת רמת החיים שלהם אז אני כבר לא "סולח"

unicornus

New member
../images/Emo106.gif בשביל משה דץ הייתי משלם חמישה שקלים

בשביל הנוסטאלגיה !

רק אם אפשר היה לחזור בזמן

לחצי הראשון של שנות ה-70, הייתי משלם 500 ש"ח ויותר להופעות (בזמן אמת, כן?) של דיפ פרפל, קאמל, לד זפלין ויוריה היפ. וחצי מזה בשביל הופעה של קליף ריצ'ארד

יוליקה

Member
מנהל
על קליף ריצ'ארד הוצאתי ב-1963

70 ל"י - זה היה המון כסף. אבל זה היה באולם קולנע תל אביב - לא באמפיתאטרון.....

מוסיף עוד כמה לעצמי

הייתי שמח לראות גם את אריק קלפטון. אני לא כ"כ אוהב את נישת הבלוז שבדר"כ הוא משויך אליה, אבל הוא נגן אדיר, הסולו ב- Let It Grow הוא מהאהובים עלי בכל הזמנים. הייתי משקיע סכום מכובד גם בהופעות של סווייד (תודה להגר על התזכורת), מאניק סטריט פריצ'רס ו- Europe.

Arctic Monkeys - מתה לראות אותם

ועל sex pistols למרות שהייתי מעדיפה את הליין אפ המקורי (עדיף סיד על גלן). על placebo שוב, שהם מדהימים לייב. דפש מוד, סמיטס, ליברטינז....בעצם על כל דבר שאני ממש אוהבת הייתי משלמת לא מעט.

Volldemort

New member
ממ נראה לי עד 500 ש"ח

אבל זה תלוי בהמון גורמים. בכל מקרה בסביבות הסכום הזה

Volldemort

New member
בעצם כשחושבים על זה

איזה זמרים ולהקות אני מכיר שאני באמת אוהב? אין הרבה. ככה שהשאלה צריכה להיות מנוסחת ככה => "כמה הייתם משלמים תמורת כרטיס כניסה לאירוויזיון?" אווווווו
פה הייתי מוכן לשלם בסביבות 1000 ש"ח, אפילו קצת יותר. זו יכולה להיות חוויה אדירה לפי מה ששמעתי בפורום אירוויזיון. מי בא איתי?

יוליקה

Member
מנהל
זה לא הפורום המתאים, אבל הייתם בשער

על מי הייתי מוציאה 500 ש"ח לכרטיס? רק על אחד: פלסידו דומינגו ודאי כולם ירימו פה גבה: מי זה???? האחד והיחיד שיודע לשיר!! כל השאר רק חושבים שהם יודעים לשיר!!!

יוליקה

Member
מנהל
אבל יש עוד משהו בעניין 500 ש"ח

לשלם סכום כזה ולראות אותו על מסכי פלזמה מרחוק?? הרי חוץ מכמה מאות בודדות של אנשים שיהיו קרובים לבמה כל האחרים יראו אותו בקטן קטן מרחוק.... ויצפו בו מעל המסכים. אז בשביל זה לשלם???

את די צודקת

מצד שני, לצרוח ביחד עם עוד כמה עשרות אלפי מטורפים את השירים שאתה אוהב זה משהו מיוחד.

למה שלא נדע מי זה?

לא צריך לאהוב אופרה או לסגוד לשלושת הטנורים בשביל להכיר אותו.

למעלה