That's the price of love

westend girl

New member
../images/Emo130.gif That's the price of love

That's the price of love can you feel it If we could buy it now how long would it last ניו אורדר שרו על מחיר האהבה, ובעקבות ההופעה (והמחיר) של פול מקרטני, אני שואלת... מה המחיר של האהבה שלכם, או במילים אחרות מה המחיר הגבוה ביותר שהייתם משלמים להופעה של אמן אהוב? על איזה הופעה הייתם משלמים 500 שקל? על איזה הייתם משלמים גם אלף או יותר? 500 דולר לאיחוד מרגש של קווין?, אלף לשיתוף פעולה של U2 וריטה? טיסה לקצה העולם להופעה פרטית של מייקל ג'קסון או לשבת עם האפיפיור ולשמוע את אחינועם ניני? יאללה תתפרעו

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifאני מניחה שהייתי משלמת עד 500

שקל בשביל הופעה של גרין דיי או של קווין. אולי אפילו יותר

Happiest Girl

New member
וואו, שאלת השאלות

הירהרתי בזה באמת כשהוכרז המחיר על הכרטיסים של פול מקרטני. על דפש מוד בארץ הייתי משלמת 500 ש"חבלי מצמוץ אפילו. אני חושבת ש-800 ש"חלכרטיס אולי היה מתחיל להראות מוגזם לי אבל הייתי משלמת. ובינינו - גם 1000...
על הופעה בחו"ל הייתי מן הסתם משקיעה יותר כי זה גם העניין של טיסה ולינה וקניות וכו'. חוץ מהם, אני לא חושבת שיש אמן שהייתי משקיעה עליו 500 ש"ח ומעלה. אולי אולי אולי אם יהיה איחוד של סווייד או משהו.

SShaii

New member
שאלה טובה :)

הייתי מוכנה לשלם 500 ש"ח להופעה של נירוונה ו700 ש"ח להופעה של אוזיס.. אם הייתי נשאלת לפני שנה סביר להניח שהייתי מוכנה לשלם גם 1000+ ש"ח להופעה של קווין P:

SShaii

New member
הם ממש נמאסו עליי..

אגב, הייתי מוכנה לשלם גם 2000 ש"ח רק כדי לראות את דייוויד גריי שר בלייב את Best I Ever Had (Grey Sky Morning)
באמת

westend girl

New member
../images/Emo12.gif איך קורה כזה דבר?

כששאלו אותי את השאלה הזאת (נו טוב, שאלתי את עצמי
), הראשונים שקפצו לי לראש היו קווין. בלי להסס בכלל. 1000 ש"ח, 1,500, כל מחיר. להרכב המקורי כמובן... (מה אכפת לי להגיד, זה לא שזה יכול לקרות הרי
)

SShaii

New member
יישמע טיפשי, אבל הייתי מוכנה לשלם 1000 ש"ח

רק כדי לראות את פרדי מרקורי
במכנסונים שר את Another One Bites The Dust

westend girl

New member
בכלל לא טיפשי

גם אני
וואי, זו הייתה יכולה להיות חוויה של החיים.

קווין הראשונים שקפצו לך לראש?

ואני הייתי בטוח שמספרי אחד ושתיים אצלך הם פוליס ופט שופ בויס.

westend girl

New member
הלכתי על גרנדיוזי ../images/Emo9.gif

ברור שהם היו הבאים ברשימה
למרות שעל הפט שופ בויז לא הייתי מוציאה בשלב זה יותר מ-500-600, כי זה עוד לא "פריט אספנות" כמו קווין או פוליס.

יש חשיבות לזה שזו הופעה

אתה יכול לאהוב שירים של להקה כמו פט שופ בויז באלבומים אבל אין ערך מוסף כ"כ להופעה שלהם מבחינתי. ואפילו זה יכול לגרוע במקרה של להקות אולפן כמוהם. הופעה של להקה כמו קווין או הדינוזאורים שלך זה סיפור אחר לגמרי....

מסכים איתך.

קווין היא לא מהלהקות האהובות עלי, אבל אני בטוח שהייתי נהנה מההופעה, מהשואו של פרדי ומהסולואים של בראיין מאי.

Lady in red2

New member
כנ"ל לגבי קווין ../images/Emo45.gif

והייתי משלמת לא מעט גם על איחוד של גאנס, אבל רק אם יחזירו אותי בזמן, כי אקסל של היום הוא לא אקסל של פעם...

Happiest Girl

New member
אם כבר חזרה בזמן

הייתי גם משמלת המון על ההופעת פרידה שעשו לפרדי מרקורי אחרי מותו. כ"כ הרבה אמנים... שווה המון המון כסף!

Lady in red2

New member
אה, וגם - לחזור אחורה להופעה של כל הביטלס ../images/Emo13.gif

ואני די מתחרטת שלא הלכתי אתמול.

g o m p i e

New member
אם לד זפלין יחליטו להתאחד שוב והפעם

לבוא להגיד שלום גם אצלנו הייתי הולך להופעה ומשלם בלי לחשוב פעמיים. גם אם זה מעל 500 ש"ח... נראה לי שאפילו 1000 ש"ח כמו טטלה.

למעלה