That's the price of love

Lady in red2

New member
אם הם באים לארץ, אפילו שזה לא ההרכב המקורי

אלא עם פול רוג'רס במקום פרדי - אני די בטוחה שלא אחשוב פעמיים ואקנה מיד כרטיס.

Jen74

New member
את מייקל ג'קסון הלכתי לראות כשהיה בארץ

גם את אלטון ג'ון. אז זה היה לי מאוד חשוב ללכת להופעות האלה. בעקבות אותן הופעות בפארק הירקון אני החלטתי שזה מיותר להוציא מאוד ואלפי שקלים על הופעה בעמידה על הדשא עם עוד עשרות אלפי אנשים, מזיעים, גבוהים, שמפריעים לי לראות וגם לשמוע. יש מסך גדול שעליו אפשר לראות את מה שהצלם רוצה להראות לי מהבמה. אז עדיף לחכות להופעה המצולמת בטלוויזיה ולראות אותה בנוחות הביתית שלי. בשביל מיקה באולם סגור עם מקומות ישיבה מסומנים בשורה טובה קרוב לבמה אני אשלם גם אלף שקל (אם יהיה לי)
איחוד של קווין אפשרי רק באמצעות סיאנס עם פרדי מרקיורי ואם כבר סיאנס אז תביאו לי את אלביס פרסלי

אם ספי ריבלין

היה יוצא מחדש בהופעת יחיד, הייתי מוכן לשלם אפילו 150 ש"ח. (לא ביום שלד זפלין מופיעים, כמובן.....)

Jen74

New member
../images/Emo9.gifאתם לא יודעים איזה כיף זה לראות

שיש עוד כמה אנשים שהיו שמחים לראות את אלביס בהופעה. חשבתי שהוא לא כל כך פופולרי בארץ ועוד 31 שנים אחרי מותו. בכל העולם עושים לאלביס ולמוסיקה שהוא השאיר אחריו כבוד גדול. מועדוני מעריצים יש מן הסתם בארה"ב אבל באירופה, יפן ומדינות כמו טוריקה ועוד כמה מקומות שלא הייתם מאמינים.

הייתי עכשיו בברלין

ולפני שנסעתי בדקתי הופעות. יש הופעה של לאונרד כהן ב4/10, שכמובן פספסתי אותה, אבל אם הייתי נמצאת בברלין בתאריכים האלו, בשמחה הייתי משלמת את ה-160 יורו כדי לראות את ההופעה, מתוך הנחה שזה באמת יהיה אירוע של פעם בחיים. מצד שני, לא הייתי נוסעת במיוחד כדי לראות אותו.

g o m p i e

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

והזכרת לי גם את דיוויד בואי, שהייתי מוכן לתת הרבה בשביל כרטיס להופעה שלו בארץ.

Krishi

New member
לצערי כולם מתים כבר...

אבל כן הייתי משלם סכום נכבד ביותר להופעות של קווין, נירוונה, ג'ימי הנדריקס וכמובן לד זפלין. לעזאזל הייתי מוכר כליה אם צריך. כי הם, בתור להקות או בתור זמר בודד במקרה של ג'ימי, ובניגוד למקרתני בהופעת סולו, תמיד רלוונטים.

הייתי משלמת לרד הוט צ'ילי פפרס, ל-COLD PLAY,

מדונה, אלטון ג'ון (כן, אני יודעת שהוא כבר היה פה. אבל אז הייתי בגיל שעניין אותי רחוב סומסום
)

למעלה