שלו. הריקוד עצמו לא ריגש. השופטים לא נעים להם להעביר בקורת אמיתית בגלל הנקע והצביעות הזו לא תועיל ליוליה. היא רקדנית נפלאה ואני אוהבת אותה אבל מה לעשות תום יותר רגשי,חזק פרופורמר מאיתי ובין שתי הבנות קשה לי עדיין לבחור.
פעם ראשונה שלי כאן.. אבל אני הדוקה לתוכנית.. רק רציתי לומר שיוליה הובילה כל התוכנית ומה שקרה היום בגמר רק מראה כמה מטויביציה יש לבחורה הזאת.. רק על זה מגיע לה לזכות.. רקדנית מדהימה, והמלגה הזאת כל כך מגיעה לה... מקווה שהטוב ביותר ינצח...
רקדנית מאוד טובה....רוקדת מדהים....וכן יש לה מוטיבציה.. אבל היא לא באמת רוצה את זה...לא כמו האחרים.... היא גם אמרה..שהיא מעדיפה להתעסק יותר בתחום האופנה... אז לדעתי ...תוםםם חייב לקחת... הסולו שלו היה הכי טוב.. בריקוד עם עדי הוא היה מדהים.. ובריקוד אם איתי הוא שרף ת'במהה
אם היא לא באמת רוצה את זה אז למה היא הגיעה לתוכנית?? בשביל מה היא עובדת כ"כ קשה ועכשיו מסכנת את הבריאות שלה בשביל לרקוד בגמר? אם היא לא הייתה רוצה את זה היא הייתה אומרת היום שכואבת לה הרגל ובזה לגמור עניין אבל היא ממש רוצה את זה יאללה כולם מצביעים ליוליייההה
כול מי שהגיע לתוכנית רוצה לזכות.. ושלא תחשבי שאני לא בעדה.. אני לגמרי מעריכה את מה שהיא עשתה היום בזה שהיא הופיעה והיא פצועה.. ואני גם ממש אהבתי אותה לאורך כול התוכנית... אבל זה מה שהיא אמרה לא אני...
על יוליה!! מסכנה, לא יכלו לדחות את הגמר? תראו איך היא סובלת, היא לא מפסיקה לבכות!!! אבל זה רק מוכיח שהיא באמת מ-ל-כ-ה כמו שעידו אמר..כי מי עוד יוכל לרקוד כ"כ מדהים עם נקע ברגל? להצביע יוליה!!!
איזה רחמים יש פה?? היא נקעה את הרגל אבל זה לא אומר שצריך לרחם עליה- היא פשוט רקדנית מדהימה!!!! ואני האמנתי בה מהאודישן הראשון!! תעשי מה שאת רוצה, אבל אני מצביעה ליוליה!
יש פה כמה ילדים פשוט מגעלים.. צביקה הדר כל הזמן שואל את יוליה אם הכל בסדר כי לנקוע ת'רגל זה כאבים א-י-ו-מ-י-ם! אתם לא מבינים איזה גדולה היא יצאה מכל הסיפור הזה, אני אישית כבר הייתי בעדה כל התכנית. ותצביעו לא בגלל הפציעה, אלה בגלל הרדנית המדהימה שהיא!!!!