תוכנית הגמר

nkadi

New member
נקע, לא נקע -דוד דביר צודק בבקורת

שלו. הריקוד עצמו לא ריגש. השופטים לא נעים להם להעביר בקורת אמיתית בגלל הנקע והצביעות הזו לא תועיל ליוליה. היא רקדנית נפלאה ואני אוהבת אותה אבל מה לעשות תום יותר רגשי,חזק פרופורמר מאיתי ובין שתי הבנות קשה לי עדיין לבחור.

MoRoSH11

New member
עדיייייייייייי

אין מילים! מדהימה ומחמד לראות את המתמודדים שעפו

LiRs Lullaby

New member
חוץ מהסולו של תום...

שאר הסולואים היו די משעממים....כאילו לא התאמצו מספיק בשביל כוריאוגרפיה מפוצצת......... מה קורה להם?

יוליה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

פעם ראשונה שלי כאן.. אבל אני הדוקה לתוכנית.. רק רציתי לומר שיוליה הובילה כל התוכנית ומה שקרה היום בגמר רק מראה כמה מטויביציה יש לבחורה הזאת.. רק על זה מגיע לה לזכות.. רקדנית מדהימה, והמלגה הזאת כל כך מגיעה לה... מקווה שהטוב ביותר ינצח...

ביון 17

New member
יוליה אמנם..

רקדנית מאוד טובה....רוקדת מדהים....וכן יש לה מוטיבציה.. אבל היא לא באמת רוצה את זה...לא כמו האחרים.... היא גם אמרה..שהיא מעדיפה להתעסק יותר בתחום האופנה... אז לדעתי ...תוםםם חייב לקחת... הסולו שלו היה הכי טוב.. בריקוד עם עדי הוא היה מדהים.. ובריקוד אם איתי הוא שרף ת'במהה

TaLcHiK

New member
שטויות!

אם היא לא באמת רוצה את זה אז למה היא הגיעה לתוכנית?? בשביל מה היא עובדת כ"כ קשה ועכשיו מסכנת את הבריאות שלה בשביל לרקוד בגמר? אם היא לא הייתה רוצה את זה היא הייתה אומרת היום שכואבת לה הרגל ובזה לגמור עניין אבל היא ממש רוצה את זה יאללה כולם מצביעים ליוליייההה

ביון 17

New member
.....

כול מי שהגיע לתוכנית רוצה לזכות.. ושלא תחשבי שאני לא בעדה.. אני לגמרי מעריכה את מה שהיא עשתה היום בזה שהיא הופיעה והיא פצועה.. ואני גם ממש אהבתי אותה לאורך כול התוכנית... אבל זה מה שהיא אמרה לא אני...

TaLcHiK

New member
כ"כ חבל

על יוליה!! מסכנה, לא יכלו לדחות את הגמר? תראו איך היא סובלת, היא לא מפסיקה לבכות!!! אבל זה רק מוכיח שהיא באמת מ-ל-כ-ה כמו שעידו אמר..כי מי עוד יוכל לרקוד כ"כ מדהים עם נקע ברגל? להצביע יוליה!!!

זה הקטע.....פה כל-כך מסרחיח

מי שמגיע גבווהה להשגים רוצים להוריד אותו ומי שלמטה (לא משנה שזו פציעה) אז בגלל רחמים צריך להצביע לה?

TaLcHiK

New member
מה מסריח????

איזה רחמים יש פה?? היא נקעה את הרגל אבל זה לא אומר שצריך לרחם עליה- היא פשוט רקדנית מדהימה!!!! ואני האמנתי בה מהאודישן הראשון!! תעשי מה שאת רוצה, אבל אני מצביעה ליוליה!

tamtam15

New member
תפסיקו כבר להיות רעים!

יש פה כמה ילדים פשוט מגעלים.. צביקה הדר כל הזמן שואל את יוליה אם הכל בסדר כי לנקוע ת'רגל זה כאבים א-י-ו-מ-י-ם! אתם לא מבינים איזה גדולה היא יצאה מכל הסיפור הזה, אני אישית כבר הייתי בעדה כל התכנית. ותצביעו לא בגלל הפציעה, אלה בגלל הרדנית המדהימה שהיא!!!!

ביון 17

New member
מה קשור?

עוד לפני הפציעה יוליה היתה מלכה.. ומה שהיא הראתה היום שזה היה גם יחסית ברמה גבוהה זה בדיחה לעומת מה שהיא מסוגלת באמת...

למעלה