תוכנית הגמר

../images/Emo106.gifהגמר הגדול../images/Emo106.gif

[מנהלות,זה בסדר שפתחתי?] כל ההימורים, הדעות, ההתלהבות והעצב- לפה.

לא יודעת מה איתכם,

אצלנו,בעפולה, מסתובבת מכונית עם רמקול שאומרת בקולי קולות משהו עם "איתי איתי איתי". אני מכינה את עצמי לרעש שיהיה8-| [הבית שלי מרחק יריקה מהמקום שמתאספים בו...]

LiRs Lullaby

New member
היי, אולי אנשים יצביעו לה כי הפורום

הזה לא משקף כלום? קראתי בכתבה של נענע את הטוקבקים, והפלא ופלא - יש אנשים שהתכוונו להצביע לה עוד לפני שהם בכלל ידעו על הפציעה! ככה שתסלחי לי אם אני לא אהיה מופתעת אם היא לא תהיה במקום האחרון

יוליה בהצלחה....תמיד ידעתי שיצא מימ

ך משהו ושתצליחי.... שיהיה לך המון בהצלחה,מחזיקה לך אצבעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוזי

go7go

New member
שינוי בהימור

שוב נתנו לשופטים 25% כלומר, זה מוכרע מראש ובטוח שכל מילה שיוצאת להם מהפה היא תחת פיקוח של ההפקה (עידו תדמור:תום חזק בפיל ואיתי חזק טכנית-בולשיט, הוא צריך לשמור על מתח). אז ההימור שלי שהשופטים ידרגו בנפרד את הבנות ואת הבנים: 1. איתי 2. תום (ירדו עליו יותר היום) 1. עדי 2. יוליה וישתמשו בנקע של יוליה לא לטובתה, אלא לרעתה, היא צולעת, היכולת נפגעה בלה בלה ועדי נפלאה בלה בלה ובקיצור אין כמו עדי. ולכן הזוכה הגדול יהיה איתי כי אי אפשר ללהק אותו ל"שיר שלנו" בשום דרך למעט האח הקטן של נינט. וצדק וובה שסירב לבוא, שאר הרקדנים הם טפט, אפילו לא מזכירים אותם בשם. חוץ מזה לא פלא שרופא הנבחרת טיפל ביוליה, הוא רגיל להזריק סטרואידים לשחקנים ולזרוק אותם למגרש נקועים וכואבים.

guy guata1

New member
הסולואים היו יפים!

הכי פחות אהבתי את של איתי. הוא רוקד ללא חוזק בכלל. עדין מדי. של יוליה היה לא רע בכלל. אני בכלל לא רוצה להתיחס לנקע שלה! ושל תום ועדי ממש מוצלח. הדיורג שלי של הגמר: 1. יולה- היא מבצעת הכל הכי טוב! 2. תום- הוא רוקד פשוט מצוין. 3. עדי- לא סקסית ולא מתפתחת אך רוקדת יפה מאוד. 4. איתי- ללא חוזק ועוצמה. חבל, אך יש לו טכניקה חזקה.

../images/Emo128.gifתוכנית הגמר

אז יש גמר, יוליה טופלה ותירקוד הערב. כל מה שקשור לגמר, שרשרו לפה ושתהיה לנו תוכנית נפלאה.

אני חושש שאנשים ירחמו על יוליה...

ויצביעו בעבורה, מה שאומר, שהתחרות לא תיהיה הוגנת. נחיה ונראה.

LiRs Lullaby

New member
ברור, משהו הרי תמיד

חייב להסריח. הנה, עכשיו צביקה אמר שהורידו לה ריקוד. איך הוא מעז להתחשב בה על הפציעה ולתת לאנשים להצביע רק על סמך 2 ריקודים, בזמן שלאחרים יהיו 3.

טעות בהבנה

הורידו ריקוד כללי אחד, לא שהיא תרקוד אחד פחות מכולם. (כך אני הבנתי)

Woogyman

New member
יראו את כולם פחות. ../images/Emo110.gif

אבל גם אני חושב שמדברים על הפציעה המפגרת הזאת יותר מדי. מילא אם היא לא הייתה מופיעה, אבל היא מופיעה והכל בסדר, אז יאללה, סתמו.

למעלה