תוכנית הגמר

cutie5

New member
איפה ניתן לראות באינטרנט

אודה לכם אם תוכלו לומר לי היכן ניתן לראות את התוכנית באינטרנט

באתר הרשמי של התוכנית.

לאחר התוכנית...יום או יומיים לאחר הגמר כל הקטעים יעלו לאתר הרשמי.

LiRs Lullaby

New member
אתם יודעים...

עם כל הקטע של הגמר, כבר שכחתי שכל שאר מתמודדי העונה אמורים לרקוד היום... שוב חזרה הקרפ אל חיי, עם שלל פרצופים מוזרים, נחמד לראות שוב את מעין ושאר החבורה
הריקוד של הבנים היה בסדר, קצת יותר מדי קטעי משחק. ותום לגמרי האפיל על איתי... הוא נראה הרבה יותר חזק ממנו.

Woogyman

New member
מישהו ראה את לידיה ווובה? ../images/Emo110.gif

לא ראיתי אותם משום מה. מה עם דנית ושושו? הם שם? סתם מעניין.

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo12.gif

באמת חשבתי שיש שם מספר קטן יותר של אנשים, חשבתי שזה סתם העיניים שלי והרחבה המוגדלת.....

Woogyman

New member
אולי הם שם וסתם לא ראיתי, ../images/Emo110.gif

היה קשה לראות. את שושו לדעתי כן ראיתי שם, אגב, אבל גם זה ממש לא בטוח.

TaLcHiK

New member
אממ..

את לידיה משום מה באמת לא ראיתי אבל וובה לא רצה לרקוד כי הוא ביקש לרקוד סולו בגמר וההפקה לא אישרה לו אז הוא בחר לא להשתתף בגמר=\ שיהיה..

גועל נפש.

משני סיבות... 1. יותר מידי צומי ליוליה, ופחות לעדי, כל התשומת לב הולכת ליוליה ועדי מקופכת. 2. ממש לא פייר שנתנו ליוליה לרקוד, היא עם נקה וכל דבר שהיא עושה דורש ממה את הכי טוב. אחרי הריקוד עם עדי היא בכתה...או מהתרגשות או מהכאב. זה הרי היה ברור שלא יבטלו תגמר. "נתנו ליוליה להחליט". נתתם? או שאמרת לה "להסכים". לדעתי יוליה ת'צא מהגמר הזה עם נזק. לא נותנים לפצע להתרפאות ומעמישים עוד ועוד על יוליה. בכל מקרה הגמר ממש מכור ולא הוגן. יוליה עושה הכול הכי טוב שהיא יכולה כדי להראות שהיא עם נקע יכולה להיות גם מושלמת. ועדי בסכנה ממשית. ° כולם להצביע ליוליה ! מגיע לה .ו Ping Poong ו זה שהיא נפגעה זה לא אומר זה אומר לפסול את איתי, עדי או תום. אין לי כ"כ איך להסביר יש כמה צדדים בעיינין. הריקודים הריקוד של יוליה ועדי היה מהמם...חושני סקסי הורס אין מילים ראו שקשה ליוליה, וליוליה קשה שכל הזמן מרחמים עלייה. עדי הייתה מדהימה, למרות זאת יוליה הובילה בגלל החושנית והסקסיות שהיא נוטפת. הריקוד של הבנים היה מהמם אין מה להגיד... זהו לבנתיים:)

*נקע,מעמיסים.

באופן טבעי, כאשר אומרים לה להחליט היא תגיד כן. היא לא תזרוק סתם ככה 3 חודשים מחייה. שלא תטעו, גם אני חושבת שהדיבורים על הפציעה והחשיפה של יוליה מוגזמים.

LiRs Lullaby

New member
אני חושבת שזהו טבעו של היצור המכונה

צביקה הדר וטמירה ירדני ושת' לפטפט ולסחוט כל טיפת סמס מהקהל. אבל לא נראה לי שאנשים יצביעו לה רק בגלל זה.

Beat Girl

New member
צביקה הדר כולה המנחה של התוכנית.

אין לו הרבה כוח והוא ממש לא זה שמחליט מה יקרה ומה לא.

LiRs Lullaby

New member
אבל הוא לא חייב להמאיס אותה

על הצופים ככה. זה קורה כל פעם כשיש איזו בעיה - כשמישהו מתעלף, כשיש זיופים - הוא לובש ערשת פנים מודאגת ובאופן כללי מדבר יותר מדי. למה כשהוא מחבק את יוליה הוא צריך לומר "הנה אני מחבר חיבוק אבהי את יוליה"? שיחבק וזהו. כאילו, בסדר, הבנו שהייתם מודאגים אבל לפעמים זה כבר גובל במניפולציות רגשיות של הקהל והמאסת מתמודדים.

למעלה